SeLam ArKAdaŞLar Artık TıLsım SunucusunDa bi iŞim kaLmaDı...
2 yıL aradaN sonra Oyuna DöNDüm FaKat HerKEs ÇıkarCı oLmuş Tanıdığım arKAdaşLar biLe TanımamazLıktan geLio oysa Dünkü Gibi HaTırLıyorum asKere Gitmeden önce ÇarLarımda Ne warsa Hep arKAdaŞlar DAğıttım 250 300 m naKit FuLL itemLEr gerİ dönDüğümde ise Hep kendi ÇabaLArımLa bişeYLEr yapmaya UğraŞtım ve Yaptımda 1,5 ay İçerisinde...
Oyun esKisi Gibi değiL artık Bundan Sonra TeşkiLAt sunucusunda Devam edicem ÇArımı değer Verdiğim Bi arKadaşa VErdim o deVam etcek....Hoşçakalın...
VeDa.....
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Aslan TeaM
Re: VeDa.....
allaha emanet ismail.yolun açık olsun.pek tanışma fırsatımız olmadı.loncamızda geçirdiğin kısa süre içinde iyi biri olduğunu anlamıştık.inşallah hakkımızda görüşlerin aynı değildir 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
bizim sanırsam bir peynir meselemiz vardı kalanını verip peyniri almak isterim kalanınıda ödiyip bana bir şekilde ulaşabilirmisin 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Artık bütün oyuncular kendi çıkarları için oynuyor neden mi ?
Oyundaki gelişmeler doğrultusunda bu böyle oldu dün adam 3 saat boyunca klandan kadıme yardım için gelecek var mı diye pm atıp duruyordu muhtemel adam görevi yapamadı gelene para vermiş olsaydı kesinlikle o görevi bitirmişti
Oyundaki gelişmeler doğrultusunda bu böyle oldu dün adam 3 saat boyunca klandan kadıme yardım için gelecek var mı diye pm atıp duruyordu muhtemel adam görevi yapamadı gelene para vermiş olsaydı kesinlikle o görevi bitirmişti
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Dürüst kafanı dinleyeceğin bir sunucu arıyorsan Anka sunucusunu tavsiye ederim

LEPRECHAUN