Günlerce malzemelerini toplamak için uğraştığım ecel getireni dün itibari ile ürettim. Bugün de bu şaheser silahın denemesini yaptım. Fakat ecel getiren bende tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Nedenmi? Avantaj ve dezavantajlarını yazıyorum üretmeyi düşünen arkadaşlara bir fikir verir umarım.
Avantajları
-Kafakoparan yada balyozdan daha çok kritik vurup daha az ıskalıyor.
- Kafakoparan ve balyozdan 2 kat daha seri
- Elinizde şekilli duruyor
- Çarınız çalınsa bile alınamayacak tek item bu silah çünkü alışverişe konulmuyor.
Dezavantajları
-üstümde 3020 max ve %17.1 lik bir kritik vuruş olmasına rağmen genelde yaratıklara normal vuruşu 1800-2000 sert vuruşu 2000-2300 ağır vuruşu 2600-2900 arasında (çok ilginç
- üstteki madde tüm yaratıklara vuruştaki genel ortalama değerlerdir. Ecel getiren vuruşlarında yaratıklara göre farklılık gösteriyor. Örneğin Meran muhafızı, Gecenin Takipçisi, Gümüş ve bronz akrepler, cinler ve uçan muhafızlara az bir hasar veriyor (ilk maddedeki hasarlar) Lanetli meran, Buz büyücüsü ve tüm yılanlara şaşırtıcı bir hasarla vuruyor. Normal vuruşu 2700-3200 Sert vuruş 3100 - 3600 Ağır vuruş 3500-4300 arasındaki hasarlarla vuruyor.
-Yanınızda üstü max hasar olan ve elinde balyoz yada kafakoparan olan biri ile aynı yaratığa dalmışsanız eziklik hissetmek gibi
Sonuç itibari ile ecel getiren beklediğim silah değildi. Malzemelerinin toplam değeri 100 milyon gibi iyi bir rakam olan bu silahın şaheser silah adı altında bizlere sunulmuş olmasını yadırgadım. Üretecek olan arkadaşlara bir fikir vermek amacıyla bu konuyu açtım. Forum kirliliği yarattıysam özür dilerim. Herkese iyi forumlar...