Gücünü siz değerli oyuncularından alan İKV Destek Takımı her geçen gün gelişmeye ve siz oyuncularımıza daha iyi destek sunmak için çalışmalarına devam etmektedir. İKV Destek Ekibi içerisinde her biri farklı görevlere sahip takımlarımızda destekleriyle her ayın en çalışkan yetenekli takım arkadaşlarımızı bilgilerinize sunmak istiyoruz.
İşte takımlarına göre Mayıs ayının en çalışkan destekçileri!
Gönülden özveri ile ekipteki faaliyetlerini oyuncular için zaman harcayarak sürdüren tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılarının sürekliliğini diliyorum. Herşey huzurlu bir ortam için.
Silahci yazdı:Gönülden özveri ile ekipteki faaliyetlerini oyuncular için zaman harcayarak sürdüren tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılarının sürekliliğini diliyorum. Herşey huzurlu bir ortam için.
Silahci yazdı:Gönülden özveri ile ekipteki faaliyetlerini oyuncular için zaman harcayarak sürdüren tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılarının sürekliliğini diliyorum. Herşey huzurlu bir ortam için.
İyi eğlenceler.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.