SAncak SUnucusu Çökmek Üzere !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

SAncak SUnucusu Çökmek Üzere !!!

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Sunucu çöktü çökecek komple donuyoruz . Tüm sunucu bekliyor şu anda ben çemberdeyim bizzat gitmeye tırstık yolda :) Gm&DEV ekibi gelebilir şu sizin gözlemleriniz için :D

Çöktü çökecek durumda !
GoldenJussive
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: SAncak SUnucusu Çökmek Üzere !!!

Mesaj gönderen GoldenJussive »

Ne yazık ki haklısın !

Tam 15 saniye donuk durumda kaldım, oyundan düşmeyi beklerken birden konuşma penceresi aynı anda yüzlerce mesajla doldu.

Pek iyi bir gidişat değil ama elimizden gelen ''Developer'' ekibin çalışmalarını takip etmek.
bluestar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen bluestar »

Biz tılsımda alışkınız sizde alışırsınız hiçbirşey olmuyo aynen devam edior herşey.Ne düzeliyo ne çöküyo :)
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Rescuer »

Ben Tılsım'da oynuyorum. Bir aralar LAG problemi yüzünden oyuna girmez olmuştum. Detayları düşürebildiğim kadar düşürüyordum, oyun içi ayarlardan en düşükleri seçiyordum çözüm olmuyordu. Game Booster denedim olmadı. WordPad'a girsem bakmadan tuşlara bassam daha eğlenceliydi, o derece. Sonra bilgisayara format attım, kasayı açıp işlemciyi temizledim ve o aralar LAG sorunu için çalışmalar da yapılmıştı. O günden beri oyunda LAG problemi yaşamıyorum, yaşasamda çok nadir. Görüntü ayarlarım;
Parlama efekti:
Doku Filtreleme: İyi [Lineer-Anisotropik]
Anisotropic Filtreleme: 4X
Ekran Çözünürlüğü: 1280*1024
Gölge Detayı: Düşük Detay
Doku Detayı: Orta Detay

Oyun içerisindeki tüm detaylar (ölü yok olma süresi, görüş mesafesi vs.) en yüksek düzeyde. PC'nin temel özelliklerini sayarsak İntel Pentium D, 3,20 GHz işlemci, 512 MB ATI Radeon X1050 ekran kartı, 1GB RAM. İnternet hızım 1Mbps(yani çoğu TTnet kullanıcısının 1/8'i).
Yanlış anlaşılma olmasın sadece bilgisayarınızı da bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Sunucudan sunucuya fark olamaz değil elbette olur. Ancak bir format ve kasa temizliği sonucu yaşadığım fark tarif edilemez.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Dediğim şey kullanıcı bazlı bir olay değil:Tüm sunucu komple donuyor ve bu donma rahat 5 -6 sn sürüyor . Oyun kendine geldiğinde klan bölge karışıyor zaten yazılardan isyanlardan ;)
Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen maxxperfect »

Son zamanlarda merandaki durumda farksız. Budan bir kaç gün öncesine kadar 'idare eder' bir oyun oynardık. Artık çekilmez oldu 5 6 sn donup kalıyor herkes. Çemberlide bir açılıyor herkes yerde. Bu ve benzeri problemler aylardır var. Artık somut çözümler görmek istiyoruz. !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön