LüTfen Tüm Yakamozx Ailesi Okusun

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YaKaMoZxSaniSeR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

LüTfen Tüm Yakamozx Ailesi Okusun

Mesaj gönderen YaKaMoZxSaniSeR »

Merhaba .

Bu gün Saat 15:30 16:00 Arası Gizlixkasa Adlı Bir kişi Kendisinin NuR olduğunu iddaa Etti ama Açıkcası inanasım Gelmedi Bayağı konuştu maden istedi Bir lonca Arkıma Sordum Tanımadığını iddaa Etti Sakın güvenme Dedi Bende Tüm Yakamozx loncasının İnanmaması için Bu konuyu Açtım işte Kıskananların yaptıkları şuan Resim koymayı beceremedim Ama En kısa Zamanda onuda ilave Edicem okuduğunuz için Teşekkür Ederim ....
YaKaMoZxŞaNıŞeR

AnLayana SivRiSineK Saz , Anlamayana Sazı SoKSaN aZ ........
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: LüTfen Tüm Yakamozx Ailesi Okusun

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

abi söyledigin gibi şeyleri bazı hırsızlar başkalarının emegine göz dikenler sadece bizim için degil diger loncalar için ve oyuncularada yapıyor şu anda bildigim kadarıyla bizim ve bazı wild loncası üyelerinin isimlerinde 1 harf degiştirerek o loncadaki insanlardan şifre ve item istiyorlar

Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Arkadaşlar dediğim gibi bu aralar işlerim yoğun oldugundan dolayı sadece forumdan takip edebiliyorum bu tür seylere hiçbir lonca üyemiz kanmasın ben ve nişanlım kullandıgımız çarlar harici artı bir çarımız yoktur artı maden para item gibi sorunumuz olmaz olamazda olursada zaten kendi çarlarımızdan aktarırız bu tür şahsiyetsizce ve pervasızca yöntemlere basvuranları ve loncaları karalamaya çalısanları önce allaha havale ediyorum sonrada vicdanlarıyla basbasa bırakıyorum kimsenin hakkı kimsede kalmaz ama bugun ama yarın illa bir gün cıkar burası sanal diye gunaha girmiyorus inancında olanlar sizlerle inş. allah katında yüce rabbimizin yanında sorgu suval anında bu haklarımızıda alırız inş. dediğim gibi lonca içinde herhangi bir huzursuzluk yoktur ve hiçbir sekilde maden para item gibi seyler çar şifresi gibi durumlarınızı paylaşmayın hatta oyundan kimseyi msn ye yada facebooka eklemeyiniz olası bir durumda önce şahsı arkadaş listesine ekleyin leveline bakın ve yazılarına dikkat edin wild loncasında da bu yöntemle bir kaç kişiyi soydular onlarada büyük geçmis olsun diyoruz herkeze bol itemler iyi oyunlar ve iyi forumlar...

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
YaKaMoZxSaniSeR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen YaKaMoZxSaniSeR »

Çekemeyen Anten Taksın Montaj kaDimden :D
YaKaMoZxŞaNıŞeR

AnLayana SivRiSineK Saz , Anlamayana Sazı SoKSaN aZ ........
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

arkadaşlar o Cari Açan Şahıs Xxxkorucuxxx ve Xkoruyucuxxx dir ve saat 21,15 itibariyle hesabı kapatılmıştır yabi gerekli cezayı almıştır bu Hesabın içinde bu kardan ayrı 1adette kuklacıda sevilen bi loncanın çarınında oldugunı öğrendim fakat lonca başkanlarıyla konuşma fırsatı bulamdım belki o kişi loncada olmaya bilir o lonca çarının ismini söylemiyorum çünkü o 1kişinin yaptıya ÇALIŞTIĞI dolandırıcılıgn bütün loncaya maledilmesinin yanlış oldugnu düşünüyorum sabrininde dedgi gibi bizim loncadan kimse tanımadıkları insanlardan maden bıraktı veya şifre gibi bilgileri istemezler onun için ilk önce arkadaşlara ekleyip bakmanız sizin yararınıza olacaktır iyi forumlar

Yakamozxefemeih Efexmelih Melihxthend

Resim
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
Hunxemrehan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hunxemrehan »

KUKLACI sunucusunda olan bazı olaylara hayretler içinde kalmamak mümkün değil yani bu alt tarafı bir oyun bu oyunu adam gibi emek harcayarak oynamak kadar güzel bişey olamaz ya neden insanlar milleti kandırarak item maden veya parasına göz koyar anlayabilmiş değilim.

Hatırlıyorumda oyuna ilk başladığım zamanlar meteor yeni açılmıştı 0 zaman ve ilk alman ok ucu ceket almıştım kendi paramla o zamanlar plus ımda yoktu ve oyunu tam bilmiyordum çuvalla para verip ceketi aldığımda çok sevinmiştim.

sanal alemde olsa birinin emeğine hakkına göz koymak haramdır.unutmayalım ki hayat bu dünyadan ibaret değil.

Tekrar geçmiş olsun kardeşim Unutmayın ki meyve veren ağaç taşlanır ne kadar düzgün bir loncasınız ki size zarar vermeye çalışıyorlar iyi forumlar.
Resim ATİLLA
Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan

Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
Kullanıcı avatarı
Kinghero
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kinghero »

abi bnimde öyle itemlerimi çaldılar ama başka bi isimde bu aralar çok var dikkat edin
İKV Grup Bölgeleri özel sürüm olarak yayında! Hemen Satın Al !
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx

Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx

CIRCUS Alpbey

“Genel Sohbet” sayfasına dön