Çarım çalındı ve kaynak üyeliği unuttum (bilgileri dahil) Çarımın adı "Olorin". Şimdi niye desteğe ulaşmıyon diyeceksiniz. Ama desteğe defalarca kes yazdım "Kaynak üyeliği unuttum lütfen yardım edin!" diye ama destek her seferinde robot gibi
aynı cevabı verdi.
Yanıt :
Merhaba,
Yitirmiş olduğunuz karakterlere ait aşağıda istenilen bilgileri eksiksiz olarak gönderdiğiniz takdirde karakter ilk kaynak üyeliğine iade edilecektir.
Sunucu:
Aktarılan karakter adı:
Aktarım Tarihi:
Karakterin ilk bulunduğu hesap (Oluşturulduğu üyelik):
Aktarılan karakterin değiştirildiyse önceki adı/adları:
Karaktere yüklenmiş özellikler (Kasa Erişim, Lonca Pasaportu vb.):
Karakterde Silah Yükseltme yapıldıysa yükseltilen Silahın Adı:
Kaynak üyeliğe yüklenmiş E-pin kodu:
(Doğrulama için E-Pin kodu aktarım tarihinden önce hesaba yüklenmiş olmalıdır. Eğer elinizde E-Pin kodu bulunmuyorsa Mobil Ödeme ile aldığınız kodlar için başvuru tarihi ve GSM numarasını yazmanız yeterlidir)
Kaynak üyeliğin şu andaki şifresinin 1.3. ve 5. karakterleri:
Cevabını.Lütfen forum yetkilileri veya bu konuyla ilgili bilgisi olan üyeler yardım edin ne yapabilirim. Lütfen ilginize teşekkürler. :!:
Çarım çalındı
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: Çarım çalındı
Kardeşim sen daha bunu doldurmamışsın yardım bekliyorsun. Biz doldurduk gönderdik yinede yardım edilmiyor . Senin işin çok zor. Allah kolaylık versin.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Yok Oluş
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Karakterin size ait olduğunu kanıt edecek yeterli delilleri sunamazsanız, Destek sisteminden karakter iadesi talep edemezsiniz.
İyi forumlar.
Karakterin size ait olduğunu kanıt edecek yeterli delilleri sunamazsanız, Destek sisteminden karakter iadesi talep edemezsiniz.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
Yeterli bilgileri sunduğumuz halde geri alamazsak sebep nedir ?
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı
ematemax yazdı:ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
Yeterli bilgiyi sunduğunuz zaman karekteriniz kaynak üyeliğe (karekterin yaratıldığı üyeliğe) aktarılmaktadır.Bu nedenle geri alamama gibi bir durum söz konusu değildir.
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
BeDBaHT yazdı:ematemax yazdı:ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
Yeterli bilgiyi sunduğunuz zaman karekteriniz kaynak üyeliğe (karekterin yaratıldığı üyeliğe) aktarılmaktadır.Bu nedenle geri alamama gibi bir durum söz konusu değildir.
Gereken herşeyi sunduk. 3 haftadır geri gelen bir mesaj yok ?
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
Merhaba ematemax,
5 iş günü içerisinde cevap alamazsanız, tekrar 1 bildirim ile bildiriminizi yenileyebilirsiniz. Her attığınız fazla bildirim, incelenme sürecinde sistem tarafından geri tarihe atmaktadır.
İyi forumlar.
5 iş günü içerisinde cevap alamazsanız, tekrar 1 bildirim ile bildiriminizi yenileyebilirsiniz. Her attığınız fazla bildirim, incelenme sürecinde sistem tarafından geri tarihe atmaktadır.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
ProtectorDragon yazdı:Merhaba ematemax,
İyi forumlar.
Karakterin çalındığını dair mesaj atıyorum. Ayrıntılı olarak doldurulması gereken mesaj geliyor. Onu doldurup attığımda bir cevap yok. Bu işlemi birkaç kere tekrarladım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax