Tebeşür tozu yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Magician
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Tebeşür tozu yardım

Mesaj gönderen Magician »

Arkadaşlar benim yarın okula gitmemem lazım yarın abim beni gafara goturecek aneme sordum gitmeyim diye olmaz dedi internette nbaktım nasıl hasta olununr diye tebeşir tozu dediler ben ne kadar tebeşir tozu iççem tebeşir tozunu nasıl içecem ve ne kadar tebeşir tozu içecem tebeşir tozunu nasıl çıkarıcam ve bunu nasıl içecem lütfen yardım edermisiniz benim yarın hasta olmam lazım yardım ederseniz çok makbule geçer
allahu ekber
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Tebeşür tozu yardım

Mesaj gönderen Wizards »

git duvardan atla güzel kardeşim
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Magician yazdı:Arkadaşlar benim yarın okula gitmemem lazım yarın abim beni gafara goturecek aneme sordum gitmeyim diye olmaz dedi internette nbaktım nasıl hasta olununr diye tebeşir tozu dediler ben ne kadar tebeşir tozu iççem tebeşir tozunu nasıl içecem ve ne kadar tebeşir tozu içecem tebeşir tozunu nasıl çıkarıcam ve bunu nasıl içecem lütfen yardım edermisiniz benim yarın hasta olmam lazım yardım ederseniz çok makbule geçer
Onu bunu bırakta yüce rabbim akıl dağıtırken neredeydin onu söyle.Hiç oyun oynamak için insan kendini hasta eder mi yahu?
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

Magician yazdı:Arkadaşlar benim yarın okula gitmemem lazım yarın abim beni gafara goturecek aneme sordum gitmeyim diye olmaz dedi internette nbaktım nasıl hasta olununr diye tebeşir tozu dediler ben ne kadar tebeşir tozu iççem tebeşir tozunu nasıl içecem ve ne kadar tebeşir tozu içecem tebeşir tozunu nasıl çıkarıcam ve bunu nasıl içecem lütfen yardım edermisiniz benim yarın hasta olmam lazım yardım ederseniz çok makbule geçer
büyük ihtimal küçükken bi hastalık geçirmişsin :D olm hasta olmak istiyosan git soğuk su fln iç :arrow: yada git ayağını fln kır 1 ay okula gitmessin
.....
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeF4 »

Wizards yazdı:git duvardan atla güzel kardeşim
Duvardan Atlamak Biraz Mantıksız Ama Otobana Çıkabilirsin Aniden Yada Camdan ATlayabilirsin :mrgreen:
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

SeF4 yazdı:
Wizards yazdı:git duvardan atla güzel kardeşim
Duvardan Atlamak Biraz Mantıksız Ama Otobana Çıkabilirsin Aniden Yada Camdan ATlayabilirsin :mrgreen:
o kadar uğraşacağına okula gidip duvardan kaç demek istemiştim :)
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Tebeşir tozuna ıhtıyacın yok tebeşırı koy sandalyeye otur ustune fitil niyetine kullan senı ancak bu keser :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Tebeşir tozuna gerek yok. Akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum. Buraya yazdıklarının aynısını annene de söylersen en yakın Akıl ve Ruh Sağlığı hastanesine götüreceğine eminim.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Çemberlitaş bölgesi sürekli ziyaret edebileceğiniz bir bölge. Okul ise her günü kayıptır.
Diyeceğim o ki Okulu Çemberlitaş'a tercih etmemenizdir. En nihayetinde Gaffar bey sürekli orada.

İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

ProtectorDragon yazdı:Merhaba,

Çemberlitaş bölgesi sürekli ziyaret edebileceğiniz bir bölge. Okul ise her günü kayıptır.
Diyeceğim o ki Okulu Çemberlitaş'a tercih etmemenizdir. En nihayetinde Gaffar bey sürekli orada.

İyi forumlar.
Aynen katılıyorum. Okula 1 gün gitmediğinde o günün telafisi olmuyor. Fakat Çemberlitaş ve içerisindekiler hergün ziyaret edilebilcek şeyler ve istenilen zamanda gidebilir,gidilmediğinde ise sana olumsuz yönde birşey kazandırmaz. Fakat Okul yerine Çemberlitaş'ı tercih edersen işte o zaman hayatınla OYNAMIŞ olursun!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön