Tebeşür tozu yardım
- Magician
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tebeşür tozu yardım
Arkadaşlar benim yarın okula gitmemem lazım yarın abim beni gafara goturecek aneme sordum gitmeyim diye olmaz dedi internette nbaktım nasıl hasta olununr diye tebeşir tozu dediler ben ne kadar tebeşir tozu iççem tebeşir tozunu nasıl içecem ve ne kadar tebeşir tozu içecem tebeşir tozunu nasıl çıkarıcam ve bunu nasıl içecem lütfen yardım edermisiniz benim yarın hasta olmam lazım yardım ederseniz çok makbule geçer
allahu ekber
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Vatansever
Re: Tebeşür tozu yardım
Onu bunu bırakta yüce rabbim akıl dağıtırken neredeydin onu söyle.Hiç oyun oynamak için insan kendini hasta eder mi yahu?Magician yazdı:Arkadaşlar benim yarın okula gitmemem lazım yarın abim beni gafara goturecek aneme sordum gitmeyim diye olmaz dedi internette nbaktım nasıl hasta olununr diye tebeşir tozu dediler ben ne kadar tebeşir tozu iççem tebeşir tozunu nasıl içecem ve ne kadar tebeşir tozu içecem tebeşir tozunu nasıl çıkarıcam ve bunu nasıl içecem lütfen yardım edermisiniz benim yarın hasta olmam lazım yardım ederseniz çok makbule geçer
büyük ihtimal küçükken bi hastalık geçirmişsinMagician yazdı:Arkadaşlar benim yarın okula gitmemem lazım yarın abim beni gafara goturecek aneme sordum gitmeyim diye olmaz dedi internette nbaktım nasıl hasta olununr diye tebeşir tozu dediler ben ne kadar tebeşir tozu iççem tebeşir tozunu nasıl içecem ve ne kadar tebeşir tozu içecem tebeşir tozunu nasıl çıkarıcam ve bunu nasıl içecem lütfen yardım edermisiniz benim yarın hasta olmam lazım yardım ederseniz çok makbule geçer
.....
Duvardan Atlamak Biraz Mantıksız Ama Otobana Çıkabilirsin Aniden Yada Camdan ATlayabilirsin :mrgreen:Wizards yazdı:git duvardan atla güzel kardeşim
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

o kadar uğraşacağına okula gidip duvardan kaç demek istemiştimSeF4 yazdı:Duvardan Atlamak Biraz Mantıksız Ama Otobana Çıkabilirsin Aniden Yada Camdan ATlayabilirsin :mrgreen:Wizards yazdı:git duvardan atla güzel kardeşim
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Tebeşir tozuna ıhtıyacın yok tebeşırı koy sandalyeye otur ustune fitil niyetine kullan senı ancak bu keser 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Tebeşir tozuna gerek yok. Akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum. Buraya yazdıklarının aynısını annene de söylersen en yakın Akıl ve Ruh Sağlığı hastanesine götüreceğine eminim.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Çemberlitaş bölgesi sürekli ziyaret edebileceğiniz bir bölge. Okul ise her günü kayıptır.
Diyeceğim o ki Okulu Çemberlitaş'a tercih etmemenizdir. En nihayetinde Gaffar bey sürekli orada.
İyi forumlar.
Çemberlitaş bölgesi sürekli ziyaret edebileceğiniz bir bölge. Okul ise her günü kayıptır.
Diyeceğim o ki Okulu Çemberlitaş'a tercih etmemenizdir. En nihayetinde Gaffar bey sürekli orada.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Aynen katılıyorum. Okula 1 gün gitmediğinde o günün telafisi olmuyor. Fakat Çemberlitaş ve içerisindekiler hergün ziyaret edilebilcek şeyler ve istenilen zamanda gidebilir,gidilmediğinde ise sana olumsuz yönde birşey kazandırmaz. Fakat Okul yerine Çemberlitaş'ı tercih edersen işte o zaman hayatınla OYNAMIŞ olursun!ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.