Merhaba ArkadasLar Herkez e ÖnceLikLe KeyifLi AkşamLar DiLerim . KasaLarımızdaki Yer Sıkıntısı Hakkında Bir Kaç Öneri Yazmak iStedim . ( HER NE KADAR CİDDİYE ALINMASADA )
1.ÖnceLikLe Yeni BöLgeLerin GeLmesi iLe , Daha FazLa İtem Depoladığımızı Herkez biLiyor Sanırım . Bunun Yanında ÇeşitLi iksirLer iÇin Daha MaLzeme BuLudurmamız Gibi NedenLerden DoLayı '' 3 '' ' üncü Bir Kasa Sayfası GetiriLmesinin MantıkLı OLabiLeceğini Düşünüyorum . Bunun Akçe iLe OLmaması da Büyük Bir Önem Taşıyor Bana Göre . ( Madem TÜRKİYENİN En Büyük Oyun u YöneticiLerimizin BunLarı Düşündüğüne Eminiz. Olması Gereken Bişeyi Para iLe SatmamaLarı Gerektiğinin BiLince OLan KişiLer Diye Düşünüyorum .)
2.Bir Baska Önerim iSe Biraz Saçma GeLebiLir Fakat iLk ZamanLarda Yaşadığım Bir Sıkıntıdan DoLayı SürekLi HayaL Ettiğim Bir Düşünce . Bütün ÇarLarımızın KasaLarının Ortak OLması . ( Bunu SöyLememdeki Amaç HerBirimizin Birden FazLa Çarı OLması Ve bu ÇarLarımız Arasındaki Aktarımın Bir Başkasına Muhtaç oLmadan , Daha KoLay , Daha GüveniLir Bir ŞekiLde OLması . )
SaygıLarımLa ,
''Ozan''
KASA EKLENTİSİ HAKKINDA .
- Naskastra
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KARDES
KASA EKLENTİSİ HAKKINDA .
HırsLa Çakarım Kibritimi, iLk Dumanda YarıLanır Cigaram. Bir Duman ALırım DoLu! Bir DumaN KeNdimi öLdüresiye..!
-
- Cin Avcısı
Re: KASA EKLENTİSİ HAKKINDA .
Her kelimeye büyük harle başlamasan nasıl olur ?
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Naskastra yazdı:Merhaba ArkadasLar Herkez e ÖnceLikLe KeyifLi AkşamLar DiLerim . KasaLarımızdaki Yer Sıkıntısı Hakkında Bir Kaç Öneri Yazmak iStedim . ( HER NE KADAR CİDDİYE ALINMASADA )
1.ÖnceLikLe Yeni BöLgeLerin GeLmesi iLe , Daha FazLa İtem Depoladığımızı Herkez biLiyor Sanırım . Bunun Yanında ÇeşitLi iksirLer iÇin Daha MaLzeme BuLudurmamız Gibi NedenLerden DoLayı '' 3 '' ' üncü Bir Kasa Sayfası GetiriLmesinin MantıkLı OLabiLeceğini Düşünüyorum . Bunun Akçe iLe OLmaması da Büyük Bir Önem Taşıyor Bana Göre . ( Madem TÜRKİYENİN En Büyük Oyun u YöneticiLerimizin BunLarı Düşündüğüne Eminiz. Olması Gereken Bişeyi Para iLe SatmamaLarı Gerektiğinin BiLince OLan KişiLer Diye Düşünüyorum .)
2.Bir Baska Önerim iSe Biraz Saçma GeLebiLir Fakat iLk ZamanLarda Yaşadığım Bir Sıkıntıdan DoLayı SürekLi HayaL Ettiğim Bir Düşünce . Bütün ÇarLarımızın KasaLarının Ortak OLması . ( Bunu SöyLememdeki Amaç HerBirimizin Birden FazLa Çarı OLması Ve bu ÇarLarımız Arasındaki Aktarımın Bir Başkasına Muhtaç oLmadan , Daha KoLay , Daha GüveniLir Bir ŞekiLde OLması . )
SaygıLarımLa ,
''Ozan''
Özellikle ikinci maddeye kesinlikle katılıyorum.Aktarım yapmak zor oluyor,bu oyunda herkesede güvenilmez biliyosunuz
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Önerilerin güzel , Ortak kasa olunca 3. bir kasaya gerek kalmaz sanırım .Naskastra yazdı:Merhaba ArkadasLar Herkez e ÖnceLikLe KeyifLi AkşamLar DiLerim . KasaLarımızdaki Yer Sıkıntısı Hakkında Bir Kaç Öneri Yazmak iStedim . ( HER NE KADAR CİDDİYE ALINMASADA )
SaygıLarımLa ,
''Ozan''
Kasaya neden para koyamıyoruz :!: Knight Onlinedaki gibi kasaya para koyabilsek çok güzel olacak.
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Vatansever
Merhabalar;Naskastra yazdı:Merhaba ArkadasLar Herkez e ÖnceLikLe KeyifLi AkşamLar DiLerim . KasaLarımızdaki Yer Sıkıntısı Hakkında Bir Kaç Öneri Yazmak iStedim . ( HER NE KADAR CİDDİYE ALINMASADA )
SaygıLarımLa ,
''Ozan''
1)Türkçe' de sadece cümleye başlarken ve özel isimler de büyük harf kullanılır.Ayrıca "L" harflerini büyük yazmanıza da anlam veremedim.
2)Önerinize gelecek olursak 3. kasa tabi ki de güzel olur.Bu yönde herkesin bir beklentisi var ancak çok sayın yönetimimiz malum artık bu oyunun bedava oynanmadığını bize gösterdi.Bundan sonra gelecek her güncelleme, her yenilik beraberinde İKV dükkana da bir ürün getirecektir.Muhtemelen gelen ürün de oyunun olmassa olmazları arasında olacaktır.(Örn: Yol savaşçısının Boz Ayı' sız kesilememesi ve ya da çok zor kesilmesi)
3)Ortak kasaya gelince; bu eklentinin gelmesini açıkçası beklemiyorum.Oyunda karakterler arası ortak bir kasa dan aktarım yapmak çift oturumdan aktarım yapmak gibi bir şey aslında.İlk önce ana karakterinizden ortak kasaya materyali koyacaksınız daha sonra oyunu kapatıp diğer karakterinize girerek o materyali alacaksınız.Çift oturum yapmaktan pek farkı yok sadece 5-10 sn gibi bir süre kazandırır.Ayrıca ortak kasanın da ne kadar eşya, materyal kapasitesi olacağıda muamma.Ücretide öyle tabi
İyi Forumlar..!
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inceptıon
3. KASANIN GELMESİNİ HERKES ÇOK İSTİYOR bu konuda bi çalışma olur inş. Ayrıca bu ortak kasa mevzusunada bi önerim olacak mesela(kasaya,bankaya gittiğimizde kasamı göster yazısı çıkıyor kasamı göstere tıkladığımızda hesaptaki çar isimleri çıksa örnek isimler; Ahmett,Mehmett,Murtazaa vs. hesapta hangi isimler varsa onlar çıksa ve o isimlerden hangisini seçersek o kasaya ulaşabilsek.) örneğin;ben Ahmett isimli karakterimdeyim kasaya gidiyorum kasamı göstere tıklıyorum oradan Murtazaa isimli karakterimi seçerek kasasına ulaşabiliyorum benimde önerim bu şekilde.
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
- WelcomeDeath
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yasin Kardeşim İyi Birşey Önerdi 'Kasaya Neden Para Koyamıyoruz..' harbi neden koyamıyoruz ? veya kasamıza bir ŞİFRE ?
Welcomedeath
Meditasyon

Meditasyon

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Büyük Selçuklular
2.Sİni bende isterdim ama şaheserleri böylece aktarmış oluruz Bunuda yönetim yapmaz
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Bence ortak kasa yerine bu çok daha mantıklı olur.Zaten 2 kasa yetmiyor diyorsunuz ortak kasa olunca hepten yetmiceyek haksızmıyım ? Ayrıyetten kasa şifresi ve kasaya para koyma düşünceside güzel olabilir desteğe gönderilmeli.ataxlonca yazdı:(kasaya,bankaya gittiğimizde kasamı göster yazısı çıkıyor kasamı göstere tıkladığımızda hesaptaki çar isimleri çıksa örnek isimler; Ahmett,Mehmett,Murtazaa vs. hesapta hangi isimler varsa onlar çıksa ve o isimlerden hangisini seçersek o kasaya ulaşabilsek.)
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)