BÜYÜK ÖNERİ!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BÜYÜK ÖNERİ!

Mesaj gönderen Kurmay »

Oyun içi karakter çalınmasına son!
Öneri:
Kullanıcı Adı:xxxxx
Parola:xxxxx
giriş yapılır.çar silmek istendiğinde:
Seri Numara:xxxx diye bir şifre sorgulanır.
Oyun içi alışveriş/npc ye satışlarda:
Satış Kodu:xxx diye bir şifre istenir.Böylece oyun içi çalınan karakterlere hiç bir muamele yapılamaz.Ayrıca şifre güvenliği açısından:
Şifre değiştirmek isteyen kullanıcıya eski şifre+DOĞRULAMA ŞİFRESİ+e-posta şifresi istenirse şifre değiştirmede çalınma olasılığını hiçe düşürürüz!Öneri benden güncellemesi sizden.İyi günler...

Böyle bir öneri yolladım.Siz oyuncular için gereken en önemli güncelleme bu olsa gerek.Buna eklemek istediğiniz bir şey varsa yorum yapmanız rica olunur.qSİVASLIYİĞİDOp
Resim
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Re: BÜYÜK ÖNERİ!

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Soyle bir cozum daha mantikli degilmi ?
Benim 4 carim var (gercekte) 2 ortagiz bir de abim var(oz gibidir) 3 carimi ayni anda stuart/gaffar sokmak iin hepsi ayri hesaplarda
Eminim benim gibi cok kisi vardir.
En guvenli hesabim telefon numarama kayitli olan. Ben tum uyeliklerimi Ayri hotmaillerde fakat bildirim icin telefon numarama yonlendirme gibi olsa orn
Jsnsjs@hotmail.com
Ama bunun susturulma cezasi,aktarma v.s gibi bildirimler telefonuma gelse bu cok iyi olur.

2. Olarakta karakterden bir sey satmak/karakteri silmek/bir sey atmak istedigimizde her seferinde AYRİ bir sifre olmak uzere mesaj gelse hotmaile/telefona
Orn:
Karakterinizden bir item/esya ,
Atmak/satmak/karakteri silmek icin kodunuz:12345 dir.
Bu kod 10 dakika icinde hesabinizdaki tum karakterlerde gecerlidir.
Daha fazla bilgi icin : http://www.istanbuloyun.com
Eger bilginiz disinda islem gercGeklestiriliyor ise : http://www.istanbuloyun.com sitesine girip KARAKTER AYRİNTİLARİ bolumunu secerek "İptal" e basiniz.
Boyle durumlarda sifrenizi degistirmenizi oneririz.
İkv yonetimi.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Kurmay yazdı:Oyun içi karakter çalınmasına son!
Öneri:
Satış Kodu:xxx diye bir şifre istenir.Böylece oyun içi çalınan karakterlere hiç bir muamele yapılamaz.Ayrıca şifre güvenliği açısından:
Şifre değiştirmek isteyen kullanıcıya eski şifre+DOĞRULAMA ŞİFRESİ+e-posta şifresi istenirse şifre değiştirmede çalınma olasılığını hiçe düşürürüz!Öneri benden güncellemesi sizden.İyi günler...

Böyle bir öneri yolladım.Siz oyuncular için gereken en önemli güncelleme bu olsa gerek.Buna eklemek istediğiniz bir şey varsa yorum yapmanız rica olunur.qSİVASLIYİĞİDOp
ve oyun içi ekran klaeywsi de olmalı.. .
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Kurmay yazdı:Oyun içi karakter çalınmasına son!
Öneri:

ve oyun içi ekran klavyesi.. .
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

evet güzel düşünce lakin aldığım cevap şu İNANIRMISINIZ!!!!

Talep Tarihi : 07.02.2012 22:32:07

Bildirim Tipi : Öneri

Sunucu : XXXXXX

Üyelik Tipi : Sobee

Karakter Adı : XXXXXXX

Yanıt :
Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.

İyi eğlenceler.

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

Talebiniz :

Oyun içi karakter çalınmasına son! Öneri: Kullanıcı Adı:xxxxx Parola:xxxxx giriş yapılır.çar silmek istendiğinde: Seri Numara:xxxx diye bir şifre sorgulanır. Oyun içi alışveriş/npc ye satışlarda: Satış Kodu:xxx diye bir şifre istenir.Böylece oyun içi çalınan karakterlere hiç bir muamele yapılamaz.Ayrıca şifre güvenliği açısından: Şifre değiştirmek isteyen kullanıcıya eski şifre+DOĞRULAMA ŞİFRESİ+e-posta şifresi istenirse şifre değiştirmede çalınma olasılığını hiçe düşürürüz!Öneri benden güncellemesi sizden.İyi günler...
XXX leri düzenledim amacım reklam değil
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön