Eminönü Efeleri loncası başkanı 'Servaane' den özür diliyorum. akşam aktarma yapmak için şifa çarımdan bazı meteryaller verdim. alma için büyüye geçtim. Servaane de vermedin dedi bende emindim alışveriş açıp vermiştim. arkadaşa hırsız dedim bölgeden ve klandan. büyücü çardan çıkıp tekrar şifaya baktığımda meteryaller şifanın çantadaydı nasıl oldu anlmadım verdiğime emindim ?
Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten çok mahcubum. çok çok özür diliyorum arkadaşım özürümü kabul et mahcubum
ÖZÜR
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
ÖZÜR
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- gunsNroses
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Seyri Beka
Re: ÖZÜR
Onun hırsızlık yapıcagını hıc sanman yazdıgındada dusunmedın zaten. Olur boyle seyler 
Bir kez daha olmasın :mrgreen: Hadi affettik senimarasaldadas yazdı:Eminönü Efeleri loncası başkanı 'Servaane' den özür diliyorum. akşam aktarma yapmak için şifa çarımdan bazı meteryaller verdim. alma için büyüye geçtim. Servaane de vermedin dedi bende emindim alışveriş açıp vermiştim. arkadaşa hırsız dedim bölgeden ve klandan. büyücü çardan çıkıp tekrar şifaya baktığımda meteryaller şifanın çantadaydı nasıl oldu anlmadım verdiğime emindim ?
Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten çok mahcubum. çok çok özür diliyorum arkadaşım özürümü kabul et mahcubum
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
Anlayışın için teşekür ederim.
Bendeki şansa bak önceki gün aktarma muhabettine eşyaları aktardım sandım aktaramamışım.ve daha bir sürü tefaruat uğraştım sinirlendim. çıktım oyundan. dün akşam girdim tekrar ceketi üretim, ayakabıya geldi sıra onuda ürettim torbadan al yazısı çıktı gruptaydım. yazı çıktığında migrata girdik grupdaki arkadaşlara çıkın torba kaldı dedim çıktık ama malesef torba yokkkkkkk 3 gündür ne şans bendeki bahtsız bedevi beni görse 40 rekat şükür namazı kılar.
Bendeki şansa bak önceki gün aktarma muhabettine eşyaları aktardım sandım aktaramamışım.ve daha bir sürü tefaruat uğraştım sinirlendim. çıktım oyundan. dün akşam girdim tekrar ceketi üretim, ayakabıya geldi sıra onuda ürettim torbadan al yazısı çıktı gruptaydım. yazı çıktığında migrata girdik grupdaki arkadaşlara çıkın torba kaldı dedim çıktık ama malesef torba yokkkkkkk 3 gündür ne şans bendeki bahtsız bedevi beni görse 40 rekat şükür namazı kılar.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Büyük ihtimal materyaller alışverişe koyulduktan sonra biriniz onaylamış diğeri de iptal etmiş ( ESC ) sende çantana bakmadan verdin zannedip diğer karakterine geçmişsin.Olur böyle şeylermarasaldadas yazdı:Eminönü Efeleri loncası başkanı 'Servaane' den özür diliyorum. akşam aktarma yapmak için şifa çarımdan bazı meteryaller verdim. alma için büyüye geçtim. Servaane de vermedin dedi bende emindim alışveriş açıp vermiştim. arkadaşa hırsız dedim bölgeden ve klandan. büyücü çardan çıkıp tekrar şifaya baktığımda meteryaller şifanın çantadaydı nasıl oldu anlmadım verdiğime emindim ?
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
olur böyle şeyler elbet hatasız kul olmaz AMA iyice kontrol edip anlamadıktan sonra konuşmamak lazım) sana ders olsun 
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS