Tatil bitti...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Tatil bitti...

Mesaj gönderen Buqrahan »

Hepinize selam olsun dostlar...

15 Tatil boyunca birlikte vakit, geçirdiğim ve sıkılmadan oynamama yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Tatilimiz bitti ve şimdi okul zamanı, isteyenler çocuk diye bilir, dalga da geçebilir; ama tek bildiğim eğer Okuyup ADAM olmak , çocukluksa, ben çocukta olurum. Oyun içerisinde benimle muhabbet eden etmeyen, yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın, ara sıra girebilirim , belki bilmiyorum. Ama dönem uzun değil, zaten 1.Dönem geçti mi, 2.si daha kolay biter derler. Allah kavuştursun diyelim, herkese kolay gelsin. Hayatta herkese başarılar dilerim; eğer muhabbeti bozmayıp arayı kapatmak istemeyenler varsa, ( facebook ve twitter kullanmıyorum, benim adıma açılan hesaplar fakedir. İnanmayın ) sohbet edebiliriz..

MSN: bugra.han@windowslive.com

Oyun içerisinde yanlışlıkla kırmış olduğum; farkına varmadan üzdüğüm veya sorusuna cevap veremediğim varsa, Affola. Hâkkını helal etsin.

Hepinize İYİ şanslar, Hayat dolu yaşamlar...

Buğrahan (xDiReNiŞx , xDiRiLiŞx, LEYLIRKs(leylek ;)) ve diğerleri...)

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: TurkishALpArsLan

Re: Tatil bitti...

Mesaj gönderen bigalparsLanlar »

En kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle kardeşim , tanışmıyoruz ama aynı sunucunun neferleriyiz , şahsen bende senin gibi düşünüyorum , bütün teşkilat ailesinin hayatında başarılar..
Dadaşkentlee :roll:
"Alp ArsLan Emre Yük!"
Maruzatının bu zâtâ Hiç bi faydası yok !
Siz siz olun , çünkü sizden başkası yok..
Geçmişten bu güne..
*Dadaşkentlee
*Davaracula
Teşekkürler ..

“Genel Sohbet” sayfasına dön