LVL SINIRI ARTACAKMI VE YENİ SINIF GELECEKMİ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
byjackal911
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

LVL SINIRI ARTACAKMI VE YENİ SINIF GELECEKMİ?

Mesaj gönderen byjackal911 »

lvl sınırı artacakmı yoksa hep 49 lvl olarakmı kalacak? ve yeni bir 4. sınıf gelecekmi? bu konulara yönelik sobee nin çalışmaları varmı?
Kullanıcı avatarı
SAKULTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: LVL SINIRI ARTACAKMI VE YENİ SINIF GELECEKMİ?

Mesaj gönderen SAKULTA »

Oyunumuz tabii ki de sürekli gelişim halindedir fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.Çemberlitaş'ın tüm oyuncular tarafından çözülmemesi göz önünde bulundurularak biraz daha zaman geçmesini beklemenin en mantıklısı olacağını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

BeDBaHT yazdı:Oyunumuz tabii ki de sürekli gelişim halindedir fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.Çemberlitaş'ın tüm oyuncular tarafından çözülmemesi göz önünde bulundurularak biraz daha zaman geçmesini beklemenin en mantıklısı olacağını düşünüyorum.
Düşüncelerinizi destekliyorum. ;)

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
xCONTROLx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xCONTROLx »

BeDBaHT yazdı:Oyunumuz tabii ki de sürekli gelişim halindedir fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.Çemberlitaş'ın tüm oyuncular tarafından çözülmemesi göz önünde bulundurularak biraz daha zaman geçmesini beklemenin en mantıklısı olacağını düşünüyorum.

Ayrıca yeni bir sınıf gelirse oyunun düzeni bozulacaktır.Yani bazı kişiler eminim ki yaptıkları bir sınıfda emeklerini bırakıp o sınıfa yöneleceklerine eminim...
GAME OVER!

“Genel Sohbet” sayfasına dön