Tenbelx vs Masumprensim
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Tenbelx vs Masumprensim
Tenbelx iLe Masumprensm'in attığı ws sonucu Masumprensm iksir içerek Yerde kalıyor İnanmayana Foto yollayabilirim Yeterki Msn adresini yazsınlar...
Re: Tenbelx vs Masumprensim
sana şunu hatırlatayım artık tek item savaşçı bile full ardenler adamı kesiyor skiller yeter
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Way ne zaman ws attık bizChoqoprens yazdı:Tenbelx iLe Masumprensm'in attığı ws sonucu Masumprensm iksir içerek Yerde kalıyor İnanmayana Foto yollayabilirim Yeterki Msn adresini yazsınlar...
Yoksa rüyada filanmıydın
Benim ws ci charım yokki nasıl ws attık onuda anlamadım
He şu modda saldırıpta ben kestikten sora kalkıp gelip beni kestiğin fotoysa koy utanma
Nerull Yazdı 04 Arl 2009 15:54
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilit!
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
"MasumprenS"
-
- İri Fare Avcısı
Masumprensim(Masumçocuk)ws mizde başa baş qdiyoRuz ve sen SonLarda YenilirKen ikSir içiyon.... Senin enerjin 20 Kudretin 0 benim Salığım 19 kudretim 6 ve sonuç Kudret 7 oluyor Ve Sert Vuruş vurunca Sen yerde Kalıyorsun...
HatırLaRsın BeLki KuLakLarı Çınlasın Lodos Şifacı Vardı İsmi Goddemonxmugla ws bitince Gelip Beni Alkışlıyor....
[KapyŞ]
HatırLaRsın BeLki KuLakLarı Çınlasın Lodos Şifacı Vardı İsmi Goddemonxmugla ws bitince Gelip Beni Alkışlıyor....
[KapyŞ]
- AmisosxxAmartiS
- İri Fare Avcısı
Bak o da güzel hikaye heChoqoprens yazdı:Masumprensim(Masumçocuk)ws mizde başa baş qdiyoRuz ve sen SonLarda YenilirKen ikSir içiyon.... Senin enerjin 20 Kudretin 0 benim Salığım 19 kudretim 6 ve sonuç Kudret 7 oluyor Ve Sert Vuruş vurunca Sen yerde Kalıyorsun...
[KapyŞ]
Yazmaya devam et güzel şeyler yazıyon hikaye olarak
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu:TıLsım..
LonCa:Amisos
KLan:LoDoS..
KarakTer:Savaşçı
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Yahu kessen nolur normal bir oyuncu değil mi masumprens ? Eğer vs de gm kesersen konu aç ne var masumprens hayatında hiç kesilmemiş bir oyuncu mu sanki. Forum kirliliğinden başka birşey değil.
KİLİT !!!
KİLİT !!!
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
oo masum qim sanki kral oda sizin benim qibi biri sevimsize katılıorum ....
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
/Onaylıyor!Sevimsiz yazdı:Yahu kessen nolur normal bir oyuncu değil mi masumprens ? Eğer vs de gm kesersen konu aç ne var masumprens hayatında hiç kesilmemiş bir oyuncu mu sanki. Forum kirliliğinden başka birşey değil.![]()
KİLİT !!!
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
"MasumprenS"
"MasumprenS"
OdA OnUN aklı ...KafASı ADam KüÇüLtMeyE yArIo sADECE ..KeSsE nE olUr KeSiLsE nE oLUR..