Sizce Düşer Mi ?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Sizce Düşer Mi ?

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Ne zamandır migrattan zırh düşürmeye çalışsamda bir türlü düşmedi.Kasada yaklaşık 900 madalya oldu migrattan azat pantolon dışında birşey sığınaktanda nucleus ve alter kolye dışında bişey alamadım.Artık itemin düşeceğine dair inancım kalmadı.Şifacı ve savaşçılar plus ve arttırıcız üstlerini çok çabuk dizmesine rağmen ben arttırıcı + plusla bir şey düşüremedim.Bu yüzden şifacı açıp mevlana asa üretmeyi düşünüyorum.Şifacıya mevlana asa üretmek yerine büyücüye mi birşeyler üretsem diye de düşünüyorum.Şifacı pek oynamadım.Bu yüzden ikilemdeyim.Sizce ne yapmalıyım ? Şifacı karakter oynamak zevkli mi ?
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Sizce Düşer Mi ?

Mesaj gönderen kubi07 »

kardeş bende büyücümle (ejdersiz ) sığınaga almıyolar diye şifacı açtım 49 yaptım 750 büyü şifa yaptım mor ibni sina cevo silah düşürdüm ama ne kadar güçlü olursan ol o bi ŞİFACI büyücü savaşçı değil savaşın ortasına atlayıp adamları kılıçtan geçiremezsin arka planda can basarsın tek başına kp kasamazsın grubta olmalısın . Sıkıldım şifacıdan can bas can bas nereye kadar şifada eğlence yok :| :cry:
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

kubi07 yazdı:kardeş bende büyücümle (ejdersiz ) sığınaga almıyolar diye şifacı açtım 49 yaptım 750 büyü şifa yaptım mor ibni sina cevo silah düşürdüm ama ne kadar güçlü olursan ol o bi ŞİFACI büyücü savaşçı değil savaşın ortasına atlayıp adamları kılıçtan geçiremezsin arka planda can basarsın tek başına kp kasamazsın grubta olmalısın . Sıkıldım şifacıdan can bas can bas nereye kadar şifada eğlence yok :| :cry:

Bende aynı sebepten dolayı bıraktım şifacıyı,zevk vermiyor :)

En güzeli savaşçı benim için,oynarken zevk alıyorum,hem item düşürmek daha kolay,grupta tek savaşçı olunca düşürme şansı büyücüye göre çok daha yüksek.Tek sıkıntı grup bulmak..
Kullanıcı avatarı
SeRViToR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ???

Mesaj gönderen SeRViToR »

kubi07 yazdı:kardeş bende büyücümle (ejdersiz ) sığınaga almıyolar diye şifacı açtım 49 yaptım 750 büyü şifa yaptım mor ibni sina cevo silah düşürdüm ama ne kadar güçlü olursan ol o bi ŞİFACI büyücü savaşçı değil savaşın ortasına atlayıp adamları kılıçtan geçiremezsin arka planda can basarsın tek başına kp kasamazsın grubta olmalısın . Sıkıldım şifacıdan can bas can bas nereye kadar şifada eğlence yok :| :cry:
Senin açtığın şifacı değilmiş. Öylesine oynamak için açmışsın. Ben ne şifacılar tanıyorum klan savaşlarında peşinden onca orduyu takıp son kudretine kadar direnen ve sağ kurtulan VS'lerde sürekli kazanan bayağı şifacı tanırım yani kısacası hangi karakterde oynarsan oyna, kendi çocuğun gibi bakıp emek vermedikten sonra oyundan hiç zevk alamazsın. Tamam ilk kademeler zor olabilir ama pes edersen hayalini gerçekleştiremezsin "olmaz düşmez üretemem" gibi laflardan uzak durun!.

DipNot: Hangi sınıf hoşunuza gidiyorsa o'nu dizin. Emek harcayın ekmeğini yersiniz :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Tskxhxugur yazdı:Ne zamandır migrattan zırh düşürmeye çalışsamda bir türlü düşmedi.Kasada yaklaşık 900 madalya oldu migrattan azat pantolon dışında birşey sığınaktanda nucleus ve alter kolye dışında bişey alamadım.Artık itemin düşeceğine dair inancım kalmadı.Şifacı ve savaşçılar plus ve arttırıcız üstlerini çok çabuk dizmesine rağmen ben arttırıcı + plusla bir şey düşüremedim.Bu yüzden şifacı açıp mevlana asa üretmeyi düşünüyorum.Şifacıya mevlana asa üretmek yerine büyücüye mi birşeyler üretsem diye de düşünüyorum.Şifacı pek oynamadım.Bu yüzden ikilemdeyim.Sizce ne yapmalıyım ? Şifacı karakter oynamak zevkli mi ?
Ben ejder asa ile uğraşmak istemediğim için ( ejder asa üretemeyeceğim için ) şifacı açtım. Şifacımı 49. lv yaptım 5-6 m gibi parayla üstünü düzdüm kadim görevı yaptım ibni cevo ayak + kadım pençe verır. Kadım pençe satıp m2.5 göz aldım + üstüne para kaldı onlada eksiklerimi aldım. İlk junon atışımda nefsi müdafa sarmaşık çıkardım. 6. Motorın kesişimde İbni Cevo mor asa çıkardım. Şuana kadar cent ten ibni cevo mor pant çıkaramadım. Şifacılık iyi güzelde ejder asa daha güzel olur. Şifacı olup ejderlilere can basacağına şifacılar sana can bassın sen kes yaratıkları. Ejder asa'dan vazgeçme. Ejder asam olsun ama ilk 100 junon atışımda zırh çıkmasın diyorum :D
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Şifacı can verdiği gibi can almasını da bilmeli :)
En son Sifacixhezae tarafından 28 Mar 2012 07:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Şifacıyı sadece can basma c.k atma kaldırma mantığıyla düşündüğünüz için zevksiz ama ne şifacılar var üstlerini full asit veya zehir yada max dizip savaşçıları büyücüleri dakkada dize getiren ama hepsi emek istiyor.
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Yaklasik olarak 1100-1600 arasi asit ile kesemedigim buyucu yok ?
Sifaci can almasini da bilir.
(uzun suredir girmedigim icin asiti tam hatirlamiyorum)
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

Tskxhxugur yazdı:Ne zamandır migrattan zırh düşürmeye çalışsamda bir türlü düşmedi.Kasada yaklaşık 900 madalya oldu migrattan azat pantolon dışında birşey sığınaktanda nucleus ve alter kolye dışında bişey alamadım.Artık itemin düşeceğine dair inancım kalmadı.Şifacı ve savaşçılar plus ve arttırıcız üstlerini çok çabuk dizmesine rağmen ben arttırıcı + plusla bir şey düşüremedim.Bu yüzden şifacı açıp mevlana asa üretmeyi düşünüyorum.Şifacıya mevlana asa üretmek yerine büyücüye mi birşeyler üretsem diye de düşünüyorum.Şifacı pek oynamadım.Bu yüzden ikilemdeyim.Sizce ne yapmalıyım ? Şifacı karakter oynamak zevkli mi ?
Kardeş İstersen Aç Ancak Şifacı Tecrübe Gerektirir Bunu Bil.Şifacı Aslında 49 Levelde En Çok Eğleneceğin Bir Sınıftır.Ancak Şifacıyı Kasmak Izdıraptır.O Yüzden Kasıcak Birisi Yoksa Şifacı Açma 1 Saatte İsyan Edersin.Büyücün Varmış.Bence Ona Bir Şeyler Üretebilirsin.Benim İki Çarım Var Biri Savaşçı Kuklacıda zıpkın, Diğeri De Sancakta Şifacı Packard.zıpkını 2007'de Açmıştım Packardı 2010 Da Açtım Ve Packard Şuan Ondan Daha Sağlamdır Herhalde.Çünkü Şifacının Şöyle Bir Avantajı Var Grup Bölgelerine Çok Rahat Alınıyor.Ben 48 Levelken 533 Büyü Şifa İlen Bile Giriyodum.49 Oldum Kadimi Kesip M2.5 Şifa Gözlüğümü Aldım.Elime İbni Vadi Baş Ağrısı Aldım(Bunu Sadece Madenle Aldım) İbni Cevo Takıları Alıp Girdim.Kenana Kadar Gittik.Motorin Ve Düşünen Boş Çıktı.Ancak Kenan'ı Daha İlk Kesişimde Funditores'in Şifas-ı Yüzük Düşürdüm İbni Cevo Nadide Eldivenimi Aldım.Şuan Büyü Şifam 1069 Ve 2010'dan Beri Max Hasarı 2200 Olan Ve Üzerinde 90 m Para Olan + Tek Yıldız Kahverengi Rütbesi Olan Çara Girmiyorum.İstersen Şifacı Açabilirsin.Ancak Paran Varsa Büyücüne Bir Şeyler Diz Derim Ben.Fikir Sana Kalmış.

İyi Forumlar...
Warcaptainn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Dogu imparatorlugu

Mesaj gönderen Warcaptainn »

Sansizlik yasayan tek kisi oldugunu dusunmuyorum .. Buyuculerin bolgelerden az item aldigini dusunursek zirh dusurememen durumunda mecbur ureteceksin ..bana sorarsan sifir kelvin uretmen her bolgede isine yaricaktir ancak cemberliye sokmayi planliyorsan uzerine 3 5 daha koyup kiyamet uretmelisin..

Sifaci konusuna gelirsek .. Sifacinin fundi itemlerini tamamlayip ibni asa ni yukseltirsen cemberli bolgelerine girebilirsin .. Ancak cok iksir harcamana sebeb olacaktir..bana sorarsan mevlana asa uretip bolgelere baslaman kisa surede uzerini dizmeni saglicaktir ..
Ancak konuda belirtildigi gibi sifaci biraz sikicidir ancak deneyim ve bilgi ister yetenek zamanlamalarini cok iyi kullanmak zorundasin ..

Bence bi lonca lisansi alip saglam bir loncaya girersen daha seri migrata gidip kisa surede zirhini dusurecegine ve eski heyecanina kavusacagini dusunuyorum .. :)

İyi oyunlar..iyi forumlar.. :idea:

“Büyücü” sayfasına dön