REHBER VEYA YÖNETİCİLERDEN BİRİSİ BAKABİLİRMİ ?
REHBER VEYA YÖNETİCİLERDEN BİRİSİ BAKABİLİRMİ ?
Öncelikle merhaba . Birkaç dakika önce atılan "Reboot" diye tanımlanan sistem yenilemenizde 2 seviye , 34-35-36. seviyelerin tüm görevleri ve kazandığım paralar ve eşyalar şuanda yok . Kusura bakmayında bu oyunu kaç kişi oynuyor . düşünemediniz mi uyarmayı ? Bu seviye , görev , para ve eşyaların geri dönüşü olabilir mi ?
Ne kazandın bilmiyorum ama umarım beni kaybettiğine değmiştir . 
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: REHBER VEYA YÖNETİCİLERDEN BİRİSİ BAKABİLİRMİ ?
:arrow:[GM]KaPLaN yazdı:Merhabalar,
Elimizde olmayan nedenlerle sunucularımızın bulunduğu veri merkezinde oluşan beklenmedik bir sorun sebebiyle bazı sunucularımıza erişim geçici olarak kapanmıştır.Beklenmedik sorun dolayısıyla tüm oyuncularımızdan özür diler,anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bilginize
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
ProtectorDragon yazdı::arrow:[GM]KaPLaN yazdı:Merhabalar,
Elimizde olmayan nedenlerle sunucularımızın bulunduğu veri merkezinde oluşan beklenmedik bir sorun sebebiyle bazı sunucularımıza erişim geçici olarak kapanmıştır.Beklenmedik sorun dolayısıyla tüm oyuncularımızdan özür diler,anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bilginize
Kusura bakmayın ama . Oyuna 5 dakika kesintiden sonra dönüş yaptığımda yaşadığım manzara ile bir yönetici ve ya herhangi bir rehber aradığım bulamadım . Ve üstüne üstlük çoğu şeyimi kaybettim. Ve siz bizden anlayışla bu durumu karşılamamızı bekliyorsunuz . Bravo
Ne kazandın bilmiyorum ama umarım beni kaybettiğine değmiştir . 
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Geçmiş olsun arkadaşım oyunda beni bul yada nickini yaz sana özel yardım edeceğim yarın akşam oyuna gireceğim.
Görüşmek üzre.
Şahinx ben
Not:Söz yerine getirildi
Görüşmek üzre.
Şahinx ben
Not:Söz yerine getirildi

LEPRECHAUN