İstanbul Kıyamet Vakti Online oyunu benim için diğer oyunlardan daha farklı.
Bunun sebebi ise bende gizli. Fakat ne kadar uğraşsam da bu oyundan kopamıyorum.
Aslında günümüzden (örn. 2 saat) kısıtladığımızda çok da zararı olmayan bir oyun. Reelde edinemediğim dostlukları bu oyunda edindim ve Reele yansıttım bile diyebilirim.
Oyunu bırakamamızın sebebi ise şu.
Herkez oyundan sıkılır, üstünü dizer, tam oyunu bırakacakken ynei bir bölge veya genişleme paketi gelir oyunu bırakacak kişiler bu yeni pakete merak salar. Bu yeniliklerdende alacağını alır tam oyunu bırakacakken yeni bir gelişme daha gelir. Bu sefer de ona merak salarız.İşte İKV'yi de ayakta tutan budur.
Fakat bundan farklı olarak da kendi sebeplerimiz var elbet.Beni İKV'de tutan Burada kurduğum dostluklar, burada kurduğum ortam.
Peki sizin İKV'de kalma sebebiniz nedir?
İKV'yi neden bırakamıyoruz.
Re: İKV'yi neden bırakamıyoruz.
HE TAMAM
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
seviyesizliğe bak şundaki.Alucard yazdı:Anan
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Alucard yazdı:HE TAMAM
Bu foruma yaş sınırlaması gelmesi lazım. Yöneticiden yorumun silinmesini istiyorum. Amacın nedir ki konuyu kirletiyorsun?
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Rakiplerinin Çok Gerisinde Gösterilen İstanbul Kıyamet Vakti'ndeki Ortam;
Ne WoW'da Var,
Ne KO'da Var...
Ne WoW'da Var,
Ne KO'da Var...
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Her şey kafada biter dostum.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- NATHAN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
Ne zaman bırakacak olsam aklıma; o kadar para yatırdığım, bırakırsam boşa gidicek oldukları geliyor.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
+99999999999999999999999999999NATHAN yazdı:Ne zaman bırakacak olsam aklıma; o kadar para yatırdığım, bırakırsam boşa gidicek oldukları geliyor.

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
-
ISeHRaZaTI
- Cin Avcısı

Ve sonra yatıdığın para boşa gitmesin diye daha fazla yatırıyorsunNATHAN yazdı:Ne zaman bırakacak olsam aklıma; o kadar para yatırdığım, bırakırsam boşa gidicek oldukları geliyor.
Benim İKV yi bırakamama sebebim şu, aslında bırakılamaz bi şey değil uyuşturucunun alkolun bile tedavisi var İKV nedirki ? Bu oyuna tam 5 sene önce sınıf arkadaşlarım yüzünden başlamıştım, keşke başlamasaydım diye çok dövündüm kendi kendime bu oyunu bırakmama sebebimin en büyük sebebi ortam... Oyunda belli başlı bi çevre sahibi olunca insan ister istemez kopamıyo, ki hatta ben oyunda tanıdığım çok samimi olduğum kişilerle telefonda realde bile görüşüyorum. Ama şu oyun benden çok şey aldı, en büyük aldığı şey okulum oldu. Bu oyuna ayırdığım vakit kadar okuluma veya gerçek hayatıma ayırmış olsaydım şuanda bambaşka yerlerde olucağımı iyi biliyordum. Ama gerçekten şu oyuna kesinlikle yaş sınırlaması gerektiğine şiddetle katılıyorum. Dikkatinizi çektimi bilmem ama İKV kutularının alt köşesinde +16 yazıyor bu oyun için, sorarım size şu oyunu +7 -17 yaş ağırlının oynadığını kimse bilmiyormu ? Bide şunu söylemek isterimki, oyunda kendi çapında '' ağır abi '' tayfası vardır kendilerine +30 yaş gösterirler oyunda millete abilik taslar çocukları kendilerine örnek ederler, peki hiç düşündünüzmü yaşı 30 u geçmiş bi adam evlenmiş çoluk çocuk sahibi olması gereken bi adam bu oyunda ne işi var ? Ailesiyle eşi dostuyla vakit geçiriceğine neden bu oyunu oyar ? İşte o ağır abi tayfası realde sıfırı tüketmiş boş adamlar... Gerçek hayatta görsen 5 para etmez yüzüne bakılmaz adamlar bu oyunda kendilerince egolarının tatmin ediyorlar. Neyse yine ben kaptırdım gittim, umarım bu sözlerimden bişeyler çıkartmıştır herkez...AutoNonE yazdı:Peki sizin İKV'de kalma sebebiniz nedir?