Yeter be adam gibi bakın oyununuza !!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Yeter be adam gibi bakın oyununuza !!!!!

Mesaj gönderen Aslanbambam »

bu ne biçim oyun internetimde sorun yok bilgisayarımda sorun yok
dün 7 defa oyundan düştüm abartısız giriyorum 5 sn sonra oyun atıyor giriyorum 5 sn sonra oyun atıyor bide arz sancakda savaşıyoruz karizmam çiziliyor hadi dedik şifreyi değiştirdik birisi girmeye çalışıodur belki tabi şifreyi bilen yok :@@@@
aynı akşam kenana gidiyorz kenana tam başladım oyun hoba attı girdim 10 sn sonra tekrar attı 3-4 defa da burada attı yeter artık düzeltin şu oyununuzu harcadığımız paraya bakın yüklemiş oldugum akçe miktarını araştırın sonra cevap verin yetkililer hak ediomusunuz o parayı para alan kişiler ???

:idea: :idea: :idea:
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yeter be adam gibi bakın oyununuza !!!!!

bir tane yetkili cevap veremiyor bile vermeye tenezzül etmiyor heralde verdiğimiz paraları İ can footbola yatırın bakalım süper canınız tutmamış heralde söbee çok berbatsın ikv ekmek kaynağın gidiosun diğer oyunlara cart curta harcıosun verdiğimiz paraları :idea: :idea: :idea: :evil: :evil: :evil: :evil:
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Aslanbambam yazdı:bu ne biçim oyun internetimde sorun yok bilgisayarımda sorun yok
dün 7 defa oyundan düştüm abartısız giriyorum ...harcadığımız paraya bakın yüklemiş oldugum akçe miktarını araştırın ...
Resim

Resim

İsyan iyi değildir kardeşim. Sobee Elbetteki sorunun farkında ve çalışıyor. Lütfen Biraz sabırlı ol öfke ile kalkma.
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Bilgisayarınızın özelliklerini bilmediğim için tahmini bir yorum yapmak durumundayım, böyle bir hata ile karşılaştığınızda pc nizi yeniden başlatmayı deneyin, virüs programınızı kapatın keza sık sık düşüyorsanız oyun ile çakışan bir program vardır demektir.

İyi Forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuci »

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

Bilgisayarınızın özelliklerini bilmediğim için tahmini bir yorum yapmak durumundayım, böyle bir hata ile karşılaştığınızda pc nizi yeniden başlatmayı deneyin, virüs programınızı kapatın keza sık sık düşüyorsanız oyun ile çakışan bir program vardır demektir.

İyi Forumlar.
bizim bilgisayarlarımızla çoğunlukla alakalı olmuyor sorun sizde yönetim!!!!!!!!!
ResimResim
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

İyi Forumlar.
Merhaba,

internet hattım stabil, herhangi bir kesilme olmuyor. yeni format attım, tüm driverlerin güncel sürümünü kurdum, directx de kurdum ama yine de 15 dk de bir oyundan atılıyorum. çakışan bir program olmadığına eminim. ben ne yapmalıyım?
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

x0xKaaNx0x yazdı:

İyi Forumlar.
Merhaba,

internet hattım stabil, herhangi bir kesilme olmuyor. yeni format attım, tüm driverlerin güncel sürümünü kurdum, directx de kurdum ama yine de 15 dk de bir oyundan atılıyorum. çakışan bir program olmadığına eminim. ben ne yapmalıyım?
Aynısı bende olmuştu ramlerden kaynaklanıyor biraz üstüne bastır düzelir
Gevşiyor
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İyi Forumlar.
bilgisayarım iyi efendim internetten film indirmediğim sürece asla sorun yaşamıyorum fakat oyunun kendinden gelen bi sorundu son 2 gündür tekrarı ile karşılaşmadım bakalım
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Notr25 yazdı:
Aslanbambam yazdı:bu ne biçim oyun internetimde sorun yok bilgisayarımda sorun yok
dün 7 defa oyundan düştüm abartısız giriyorum ...harcadığımız paraya bakın yüklemiş oldugum akçe miktarını araştırın ...
Resim

Resim

İsyan iyi değildir kardeşim. Sobee Elbetteki sorunun farkında ve çalışıyor. Lütfen Biraz sabırlı ol öfke ile kalkma.

47500 yada 50 bin akçe yükledim :) resim atmıyım :)))
Yusuf
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Bu gune kadar degil soylediginiz hata benzerine bile rastlamadim pc nizle ilgili olabilr.
Bunda her "isyan" konusunun altina yaziyorum
Beğenmiyorsan Oynama.
Uzerine alinmayabilirsin.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614

“Genel Etkileşim” sayfasına dön