MKAxHEROTURKx / ıllGRANDTURKllı çalınmıştır((İZOO))
MKAxHEROTURKx / ıllGRANDTURKllı çalınmıştır((İZOO))
[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
Re: MKAxHEROTURKx / ıllGRANDTURKllı çalınmıştır((İZOO))
Çarının çalınmasına üzüldüm.Face hesabında yazan Umulmadıktaş ile benim bir alakam yoktur,isim benzerliğinden dolayı ihalenin üstüme kalmasını istemem
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
zaten snn UmulmadıktaŞ ile benim ıllGRANDTURKllı karakter Tipleri aynı değil ..
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Öncelikle seni IKV grubunda bir çok kez karekter alım/satımı yaparken gördüm. Tanımadığın insanlarla karekter alım/satımında güvenilmeyeceğini bilmen gerekir. Karekterini destekten alabilirsin. Umarım bir daha aynı hataya düşmezsin.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
PASLIBIÇAK - xCENTERx

- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Benimde karakterlerim çalındı destek beni kaç gündür oyalıyor çalan kişinin telefon nosu elimde en iyisi savcılık en yakın zamanda savcılığa baş vurcam aha burayada yazıyorum yönetimi de şikayet edeceğim
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Bu araştırıp yazmış olduğum bilgileri destek ekibine aynı şekilde yolladım geri gelme olasılığı varmıdır peki yusuf kardeşim.
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Nemesis
g1z3ml1 yazdı:Bu araştırıp yazmış olduğum bilgileri destek ekibine aynı şekilde yolladım geri gelme olasılığı varmıdır peki yusuf kardeşim.
Karakterin bulunduğu ilk kaynak üyelik (Karakterin oluşturulduğu üyelik):
Aktarılan karakter adları:
Sunucu:
Aktarım tarihi:
Aktarılan karakterlerin değiştirildiyse önceki adları:
İlk kaynak üyeliğe yüklenmiş e-pin kodu (Akçe veya Plus Paket) veya yüklenme tarihi:
Kaynak üyeliğin şifresinin 2. 3. ve 6. karakterleri :
Doldurup yolluyorsun, sadece 1 defalığına mahsus karekterini kaynak üyeliğe(hesabın oluşturulduğu ilk üyeliğe) iade ediyorlar.
Desteğe doldurup mesaj at, 1 hafta yanıt bekle üst üste yollarsan Desteğin çalışma hızı yavaşlar. 1 hafta sonunda cevap gelmezse tekrar yolla. Eğer doğru bir şekilde doldurup yolluyorsan karekterlerini alırsın.
Keyifli forumlar.
PASLIBIÇAK - xCENTERx

Ben GSM numaramı değiştirmiştim. Eski GSM yani ilk kaynak üyeliğe aktarılacak demişsin, kaarakterler bana geldiği zaman ya yine giderse şifre değiştiremiyorum hiç bir şey yapamamıyorum..
Yeni gsm numarama mi rica etsem olmaz mı?
Çünkü eski GSM kaynak üyeliğine gönderdikleri zaman o benden karakterlerimi aktaran kişiler yine aynısını yapıcaktır ve ben yine bu konuda sıkıntılar yaşayacağım..
Eski GSM ÜYELİĞİM EN SON YÜKLEDİĞİM AKÇE ve şifre karakterlerin isimlerinşin değiştirdiğim tarih ve eski isimlerini biliyorum..
Eski GSM üyeliğine göre doldurum Yeni şuanki GSM numarama göndermelerini talep etsem yardımcı olurlar mı?
Yeni gsm numarama mi rica etsem olmaz mı?
Çünkü eski GSM kaynak üyeliğine gönderdikleri zaman o benden karakterlerimi aktaran kişiler yine aynısını yapıcaktır ve ben yine bu konuda sıkıntılar yaşayacağım..
Eski GSM ÜYELİĞİM EN SON YÜKLEDİĞİM AKÇE ve şifre karakterlerin isimlerinşin değiştirdiğim tarih ve eski isimlerini biliyorum..
Eski GSM üyeliğine göre doldurum Yeni şuanki GSM numarama göndermelerini talep etsem yardımcı olurlar mı?
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Destek ile iletişime geçtiğinizi yamzışsınız. Tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyin.
İKV Forumları içerisinde hırsızlık/karalama vb. paylaştığınız veya paylaşacağınız konular haklı ya da haksız olsanız dahi yanıtlanmaksızın kaldırılır. Bu tür konular forum düzenini ve refahını bozacağından ötürü hoş karşılanmaz.
Bilgi ve dikkatinize.
Destek ile iletişime geçtiğinizi yamzışsınız. Tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyin.
İKV Forumları içerisinde hırsızlık/karalama vb. paylaştığınız veya paylaşacağınız konular haklı ya da haksız olsanız dahi yanıtlanmaksızın kaldırılır. Bu tür konular forum düzenini ve refahını bozacağından ötürü hoş karşılanmaz.
Bilgi ve dikkatinize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU