Arkadaşlar ben 45 lwl yaptım çarı ve gbm o ya girdim arkadaşlar size bi sorum olucak şimdi ben meranda kasıcam ama buz ve elektriğe 15 ledim ama 30 puan kaldı geride ben bu 30 puanı daha iyi kasmak için ne yapmalıyım
benim düşüncem
15 tesla
1 meditasyon
1 kutup
geri kalan 13 puan boşta ne yapacam bulamadım
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu. Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Arkadaşlar Size bir sorum olacak ben büyücüye yenı başladım sizce yetenek gelişimi tam nasıl olursa ws lerde üstün bir başarı sağlanabilir şimdiden ilgi ve alaka için teşekkür ederim...
> Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?
Percy yazdı:Arkadaşlar Size bir sorum olacak ben büyücüye yenı başladım sizce yetenek gelişimi tam nasıl olursa ws lerde üstün bir başarı sağlanabilir şimdiden ilgi ve alaka için teşekkür ederim...
45 e kadar fiziksel buz zaten 40 lwle kadar ws için bir yetenek çıkmıyo.40 tan sonra kutup ve zihin le savaşçıları çok rahat kesersin
bu arada yorumlar için teşekkürler
Percy yazdı:Arkadaşlar Size bir sorum olacak ben büyücüye yenı başladım sizce yetenek gelişimi tam nasıl olursa ws lerde üstün bir başarı sağlanabilir şimdiden ilgi ve alaka için teşekkür ederim...
45 e kadar fiziksel buz zaten 40 lwle kadar ws için bir yetenek çıkmıyo.40 tan sonra kutup ve zihin le savaşçıları çok rahat kesersin
Bu yorum çok ilgimi çekti. Demek 40 lwl'e kadar ws için bir yetenek bile çıkmıyor. O zaman canavarları neyle kesiyorsun merak içindeyim.
Bu yorum çok ilgimi çekti. Demek 40 lwl'e kadar ws için bir yetenek bile çıkmıyor. O zaman canavarları neyle kesiyorsun merak içindeyim.
:? :? saçma bir yorum
Şöyle düşün, 49 level'a kadar nakit para harcayacak bir insan değilsen en iyi itemlerini dizemezsin. İtem dizemediğin için de Elektrik ve Buz'da istediğin damageleri vuramazsın. Benim önerim 40 Level'a kadar Fiziksel-Buz gitmendir. 49 Levelda ise benim en ideal bulduğum skill dağılımı :
15 Buz - 15 Bilgisi.
15 Elektrik - 15 Bilgisi.
15 Direnç Kırma.
15 Kutup Rüzgarı.
10 Zihin.
Kalanını Tesla ve Meditasyon yapabilirsin.