Arkadaşlar dün migrattay'ken junonu kestik.Torbada madalya ve 2 adet alternator zırh vardı.Ama birisi alınmıyordu.Bir tanesini aldım kullnadım dıgerı alınmadı gruba cıkmamasını soyledım gır cık yaptım junonun salonuna gıttım tekrar.Torba gitmişti...
Eğer bu hata lütfen düzeltin sıkıntı olur sonra ...
Bu nasıl bir hatadır ???
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu nasıl bir hatadır ???
Merhaba,RootAdmin yazdı:Arkadaşlar dün migrattay'ken junonu kestik.Torbada madalya ve 2 adet alternator zırh vardı.Ama birisi alınmıyordu.Bir tanesini aldım kullnadım dıgerı alınmadı gruba cıkmamasını soyledım gır cık yaptım junonun salonuna gıttım tekrar.Torba gitmişti...
bu bölümde destek alamayacağınızı belirtmek isterim.
Destek iletişim formu ile başvuru yapıp sonucu bekleyin.
İyi forumlar.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
2 tane alternatör zırh bir hata sonucu düşmüştür. (Yüksek ihtimal) Biri hatalı olduğu için alamamışsındır. Hem alsan ne olacak ki? Turşusunu mu kuracaksın?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
-
Voyant
- Işık Hanım'ın Elemanı

Selamlar,
Grup bölgelerindeki şef düşmanlardan kazandığınız ganimet torbasında, aynı efsuna sahip eşyalar olmayacak şekilde sistem ayarlanmıştır. Büyük ihtimal karşılaşmış olduğunuz durum basit görüntü yansıması olabilir. Bu tarz sorunlar, sizi veya başkasını olumsuz yönde etkilemez.
Ayrıca kullanmayacağınız bir zırh için göstermiş olduğunuz emeği de takdir etmek lazım.
İlginiz için teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
Grup bölgelerindeki şef düşmanlardan kazandığınız ganimet torbasında, aynı efsuna sahip eşyalar olmayacak şekilde sistem ayarlanmıştır. Büyük ihtimal karşılaşmış olduğunuz durum basit görüntü yansıması olabilir. Bu tarz sorunlar, sizi veya başkasını olumsuz yönde etkilemez.
Ayrıca kullanmayacağınız bir zırh için göstermiş olduğunuz emeği de takdir etmek lazım.
Onur GÜRSOY
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Voyant yazdı:Selamlar,
Ayrıca kullanmayacağınız bir zırh için göstermiş olduğunuz emeği de takdir etmek lazım.![]()
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
anladığım kadarıyla bir şikayette bulunmuyorsunuz 2 adet aynı zırhtan bulundurmanın size bir faydası olmazdı zaten aynı hatanın 2 değilde bir zırh düşmüş şekilde alınamaması kötü bir durum olurdu bu hatanın düzeltilmesi gerekir
bir yetkili gelip desteğe mesaj atın derse saçma olur birikmiş bir ton hata bildirimi olduğuna eminim
oyuncuların bu hatadan bilgilendirilmesi gerekir
bir yetkili gelip desteğe mesaj atın derse saçma olur birikmiş bir ton hata bildirimi olduğuna eminim

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Be On
Ayrıca belirtmek isterim ki Şef Yaratıklardan düşen ve değişik efsuna sahip eşyalar çantanızda var ise tekrar alamıyorsunuz. Örneğin siz o Alternator Zırhı ÇAnta yerine kasaya koyup diğerini almayı deneseydiniz çantanıza gelecekti. İyi Oyunlar dilerim.Voyant yazdı:Selamlar,
Grup bölgelerindeki şef düşmanlardan kazandığınız ganimet torbasında, aynı efsuna sahip eşyalar olmayacak şekilde sistem ayarlanmıştır. Büyük ihtimal karşılaşmış olduğunuz durum...
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Donquixote Family
Aynı yazının devamıNotr25 yazdı:Ayrıca belirtmek isterim ki Şef Yaratıklardan düşen ve değişik efsuna sahip eşyalar çantanızda var ise tekrar alamıyorsunuz. Örneğin siz o Alternator Zırhı ÇAnta yerine kasaya koyup diğerini almayı deneseydiniz çantanıza gelecekti. İyi Oyunlar dilerim.Voyant yazdı:Selamlar,
Grup bölgelerindeki şef düşmanlardan kazandığınız ganimet torbasında, aynı efsuna sahip eşyalar olmayacak şekilde sistem ayarlanmıştır. Büyük ihtimal karşılaşmış olduğunuz durum...
yani buna göre yansıma olma ihtimali yüksek. Hem arkadaşta demiş gir çık yaptım salona gittim torba yoktu diye. Demek ki sadece bir yansımaydı.... durum basit görüntü yansıması olabilir.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Yorumlar güldürdü.Sağolun ilgilendiğiniz için arkadaşlar.
Salona tekrar gıttıgımde poşet yoktu.1 tane poşet vardı sevındım gıttım baktım değersiz bir eşyaymıs ordaki junon yanındakı yılandan düşmüş
Salona tekrar gıttıgımde poşet yoktu.1 tane poşet vardı sevındım gıttım baktım değersiz bir eşyaymıs ordaki junon yanındakı yılandan düşmüş
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Çakma yöneticiHollyShit yazdı:Merhaba,RootAdmin yazdı:Arkadaşlar dün migrattay'ken junonu kestik.Torbada madalya ve 2 adet alternator zırh vardı.Ama birisi alınmıyordu.Bir tanesini aldım kullnadım dıgerı alınmadı gruba cıkmamasını soyledım gır cık yaptım junonun salonuna gıttım tekrar.Torba gitmişti...
bu bölümde destek alamayacağınızı belirtmek isterim.
Destek iletişim formu ile başvuru yapıp sonucu bekleyin.
İyi forumlar.