Türkleri yıllardır savaşarak yok edemedikleri ve bunu bu şekilde yapamayacaklarını geçmiş tarihimize bakarak anlayabiliriz.
türkiye topraklarında yıllardır yaşamış ve hala yaşamakta olan bir sürü ırk var. kürt türk çerkez laz vb.
bunların hepsi aynı catı altında toplanmış ve yıllardır kardeş kardeş yaşıyor. şimdi bölücülük planını açıklıyayım size.
kardeşligin ve bir sürü ırkın bulundugu bir ülkeye girin. huzur dan ve kardeşlikten başka bir şey olmayan bu ülkede. sen kürtsün sen türksün diye ayrım yapmaya başlayın. ülkede yaşayanlar bakımından ülkeyi 2 ye ayırırsın. üstüne üstlük ülkeyi bölmek için bir örgüt kurup bunuda devletin üzerine sürersen bölücülükte son safalara gelmiş olursun
bu gün pkk terör örgütü kürtlerin sözde özgürlükleri için kurdugu bir örgüt. bir maşa. bu örgütün amacı türkiyeyi bölüp parçalamak. bunu öyle kafasına göre örgüt kuran herkez yapamaz. yani bu örgüt büyük devletlerden maddi ve manevi yardım almadan ayakta bu güne kadar duramazdı.
bu gün türkiyede ırkçılık olmasaydı böyle bir örgütte olmayacaktı. kürt türk kardeştir.
yani demem o ki karşıma cıkıp ırkçılık yapıpta sen kurtsün ben türküm diyen benim gözümde terör yandaşıdır !!!
biri çıkıp ben türküm sen kurtsün demese. digeri çıkıp ben kürdüm sen türksün demese bu gün terör örgütü olmazdı !!!
ırkçılık yapan herkez bence terör yandaşıdır !!!
bu açıklamayı yapma sebebim oyun içinde bana pkk yandaşı diyenlerin esasen neye maşa olduklarını ögrenmeleri içindir.
rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. iyi formlar.