Bladem'den açıklama!!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Bladem'den açıklama!!!

Mesaj gönderen Bladem063 »

Öncelikle kendimi tanıtayım yeni olanlar tanısın. Adım ali ş.urfalıyım 20 yaşındayım ve 4.5 yıl oldu heralde tam bilmiyorum ikvde tılsım sunucusunda oynamaktayım. düşüncesi kıt olan bir kaç kişi bulundugum şehir itibariyle kürtlerin arasında yaşadıgımdan dolayı bana pkkcı sıfatı takmaya başlamış =). öncelikle şunu belirteyim kürt degilim. ikince ve en önemlilerinden biri her kürt pkk lı degildir bunuda ögrenin. karşıma geçmiş bana ben türküm bu vatanın evladıyım diyor =)) anlatacaklarımdan sonra bu kişinin vatanına zararımı faydasımı olduguna siz karar verirsiniz artık.

Türkleri yıllardır savaşarak yok edemedikleri ve bunu bu şekilde yapamayacaklarını geçmiş tarihimize bakarak anlayabiliriz.

türkiye topraklarında yıllardır yaşamış ve hala yaşamakta olan bir sürü ırk var. kürt türk çerkez laz vb.
bunların hepsi aynı catı altında toplanmış ve yıllardır kardeş kardeş yaşıyor. şimdi bölücülük planını açıklıyayım size.

kardeşligin ve bir sürü ırkın bulundugu bir ülkeye girin. huzur dan ve kardeşlikten başka bir şey olmayan bu ülkede. sen kürtsün sen türksün diye ayrım yapmaya başlayın. ülkede yaşayanlar bakımından ülkeyi 2 ye ayırırsın. üstüne üstlük ülkeyi bölmek için bir örgüt kurup bunuda devletin üzerine sürersen bölücülükte son safalara gelmiş olursun =)

bu gün pkk terör örgütü kürtlerin sözde özgürlükleri için kurdugu bir örgüt. bir maşa. bu örgütün amacı türkiyeyi bölüp parçalamak. bunu öyle kafasına göre örgüt kuran herkez yapamaz. yani bu örgüt büyük devletlerden maddi ve manevi yardım almadan ayakta bu güne kadar duramazdı.

bu gün türkiyede ırkçılık olmasaydı böyle bir örgütte olmayacaktı. kürt türk kardeştir.

yani demem o ki karşıma cıkıp ırkçılık yapıpta sen kurtsün ben türküm diyen benim gözümde terör yandaşıdır !!!
biri çıkıp ben türküm sen kurtsün demese. digeri çıkıp ben kürdüm sen türksün demese bu gün terör örgütü olmazdı !!!
ırkçılık yapan herkez bence terör yandaşıdır !!!

bu açıklamayı yapma sebebim oyun içinde bana pkk yandaşı diyenlerin esasen neye maşa olduklarını ögrenmeleri içindir.
rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. iyi formlar.
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
YusufATMACA
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Bladem'den açıklama!!!

Mesaj gönderen YusufATMACA »

-Önyargıları yok etmek, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur.
(Albert Einstein)
PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Doylaion »

Söylenenlere aldırış etme seni tanıyan bilen biliyor zaten ali , seni kürt veya türk kimliğinle sevmedik insanlığınla sevdik yardımseverliğinle sevdik hiç ayrım yapmadık yapanlarda önce kendisine baksınlar ...
Resim

Resim
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

Çok haklı
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
V4Tarih
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Self Respect

Mesaj gönderen V4Tarih »

Adım Metin 28 yaşındayım ( VıvTARİH ; TürkünYüceTarihi ) Kardeşim dediklerine gerçekten yürekten katılıyorum. Burda her nekadar oyun ortamında da olsak çar dediğimiz karakleri oynatırken aslında insanlar bir nevi kendi karakterlerlerinide yansıtmakta ve hatta psikolojik anlamda diğer insanları da etkileyebilmektedir.Benim nacizane görüşüm o tarz aile terbiyesi görmemiş ülke gerçeklerinde habersiz bu kendini bilmez kişileri ,( ki artık yaşanan dönem itibaren ilk okul çocuklarının bile ülke gerçeklerinden bu vatanın nasıl kurtarıldığından haber olması gerektiğini düşünmekteyim. ) oyun içerisinde yasaklamak geretiği, hatta oyun GM lerine bildirerek bu propagandacıların ilgili karaterlerinin silinmesi taraftarıyım.Umarım bu kendini bilmezlerler nasıl bir tavırda bulunduklarının farkına varırlar.

Herkese iyi oyunlar ,, stres yuvarlamalar :)
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

benim birsürü kürt arkadaşım var.yaşadığım bölgede kürtü lazı çerkezi göçmeni bir sürü milletten insan var(sakarya) fakat kimse burada sen şusun sen busun diye ayrım yapmıyor.(20 yıldır sakaryada yaşıyorum).bu ayrımı yapanlar sadece ve sadece pkk yandaşları.bunu inkar eden de onların yandaşıdır.kürtler pkk yı savunmuyor diyenler yalan söyler.doğru olan hepsi savunmuyor.
bir forum görevlisi siyasi tartışma sebebiyle konuyu kapatabilir :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
osman17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: My World

Mesaj gönderen osman17 »

V4Tarih yazdı:Adım Metin 28 yaşındayım ( VıvTARİH ; TürkünYüceTarihi ) Kardeşim dediklerine gerçekten yürekten katılıyorum. Burda her nekadar oyun ortamında da olsak çar dediğimiz karakleri oynatırken aslında insanlar bir nevi kendi karakterlerlerinide yansıtmakta ve hatta psikolojik anlamda diğer insanları da etkileyebilmektedir.Benim nacizane görüşüm o tarz aile terbiyesi görmemiş ülke gerçeklerinde habersiz bu kendini bilmez kişileri ,( ki artık yaşanan dönem itibaren ilk okul çocuklarının bile ülke gerçeklerinden bu vatanın nasıl kurtarıldığından haber olması gerektiğini düşünmekteyim. ) oyun içerisinde yasaklamak geretiği, hatta oyun GM lerine bildirerek bu propagandacıların ilgili karaterlerinin silinmesi taraftarıyım.Umarım bu kendini bilmezlerler nasıl bir tavırda bulunduklarının farkına varırlar.

Herkese iyi oyunlar ,, stres yuvarlamalar :)
Aynen Katılıyorum ;)
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

dıyenlerı boş koy kardeş yıllardır bu oyundayız eskıler bızıtanır

o dıyenler senı çekemeyenlerdır
benımde arkamdan karşımdan kufrler gelıyor kım olduğunu bıle bılmıyorum yasaklayıp geçıyoruz dıyenlerı boş wer
sen yolundaılerle aga bı arz olarak senı ıyı bıldım ıyıde bılcez
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
GaReZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Cccülkümüz Turanccc

Mesaj gönderen GaReZ »

İçerik silinmiştir.
Küfür nedeniyle forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
ProtectorDragon.
ArmınVanBuuren [Bıçak Sırtı Kılıç ^]
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]

xxONURBEYxx

Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Her İnsana Cevap Vermekten Yorulduğumuz Günleri Unuttun Galiba Ali O Yüzden Kimseyi Takma Seni Tanıyan TanıyoR ;)

KaRaRGaHxiLkeR
IıIMamoCanIıI
IxCanÖzümxI
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön