Çemberlitaş Materyalleri Hakkında
Çemberlitaş Materyalleri Hakkında
Ben çemberlitaş grup bölgelerine daha girmedim. Fakat düşen materyallerin akıbeti ne olur? Fiyatlar git gide düşüyor. Niobyum, motorin gibi aşırı derece de ucuzlar mı acaba?
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: Çemberlitaş Materyalleri Hakkında
O kadar ucuzlıyacağını sanmıyorum çünki niobyum , motorin vb. meteryaller çok fazla reçetelerde kullanılmıyor kullanılsa bile herkez çok kolay bulunur dıyor çünki sıgınak ve mıgrata eminim çemberlitaşdan daha fazla kişi giriyor bu yüzden çemberlitaş meteryalleri ucuzlasa bile sıgınak ve mıgrattan dusen meteryaller kadar ucuzlamaz .
Aşkyakar
AşKıMıZoLDuMaNnN
HaYaTıMıZoLDuMaN
[ Duman Loncası Diye Yazılır , Duman Ailesi Diye Okunur . ]

Şubat Turnuvasından (HaYaTıMıZoLDuMaN 2 0 SAZOBALİ)
AşKıMıZoLDuMaNnN
HaYaTıMıZoLDuMaN
[ Duman Loncası Diye Yazılır , Duman Ailesi Diye Okunur . ]

Şubat Turnuvasından (HaYaTıMıZoLDuMaN 2 0 SAZOBALİ)
Türkçe hocana selam söyle mümkünse eğitimi bıraksın. Yada onun ne hatası var senin kafana direk sıksınlarsdeses95 yazdı:O kadar ucuzlıyacağını sanmıyorum çünki niobyum , motorin vb. meteryaller çok fazla reçetelerde kullanılmıyor kullanılsa bile herkez çok kolay bulunur dıyor çünki sıgınak ve mıgrata eminim çemberlitaşdan daha fazla kişi giriyor bu yüzden çemberlitaş meteryalleri ucuzlasa bile sıgınak ve mıgrattan dusen meteryaller kadar ucuzlamaz .
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Çemberlitaş'a girmediğim için materyallerin düşme sıklığı hakkında bilgim yok fakat Çemberlitaş girişinin önü emekli kuyruğu gibi
Zamana bırakalım en iyisi. Neticeyi birlikte görürüz.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck