Çemberlitaş Materyalleri Hakkında

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Çemberlitaş Materyalleri Hakkında

Mesaj gönderen Gulyabani »

Ben çemberlitaş grup bölgelerine daha girmedim. Fakat düşen materyallerin akıbeti ne olur? Fiyatlar git gide düşüyor. Niobyum, motorin gibi aşırı derece de ucuzlar mı acaba?
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
sdeses95
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Duman

Re: Çemberlitaş Materyalleri Hakkında

Mesaj gönderen sdeses95 »

O kadar ucuzlıyacağını sanmıyorum çünki niobyum , motorin vb. meteryaller çok fazla reçetelerde kullanılmıyor kullanılsa bile herkez çok kolay bulunur dıyor çünki sıgınak ve mıgrata eminim çemberlitaşdan daha fazla kişi giriyor bu yüzden çemberlitaş meteryalleri ucuzlasa bile sıgınak ve mıgrattan dusen meteryaller kadar ucuzlamaz .
Aşkyakar
AşKıMıZoLDuMaNnN
HaYaTıMıZoLDuMaN

[ Duman Loncası Diye Yazılır , Duman Ailesi Diye Okunur . ]

Resim
Şubat Turnuvasından (HaYaTıMıZoLDuMaN 2 0 SAZOBALİ)
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

sdeses95 yazdı:O kadar ucuzlıyacağını sanmıyorum çünki niobyum , motorin vb. meteryaller çok fazla reçetelerde kullanılmıyor kullanılsa bile herkez çok kolay bulunur dıyor çünki sıgınak ve mıgrata eminim çemberlitaşdan daha fazla kişi giriyor bu yüzden çemberlitaş meteryalleri ucuzlasa bile sıgınak ve mıgrattan dusen meteryaller kadar ucuzlamaz .
Türkçe hocana selam söyle mümkünse eğitimi bıraksın. Yada onun ne hatası var senin kafana direk sıksınlar :)
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Çemberlitaş'a girmediğim için materyallerin düşme sıklığı hakkında bilgim yok fakat Çemberlitaş girişinin önü emekli kuyruğu gibi :) Zamana bırakalım en iyisi. Neticeyi birlikte görürüz.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck

“Genel Sohbet” sayfasına dön