Evet arkadaşlar bu önerimi loncalar arasındaki rekabeti arttırmak için düzenledim lafı uzatmadan hemen başlıyorum
Lonca Savaşları
Evet arkadaşlar oyundayken /loncasavaş komutuyla açacağımız toplam 8 savaş meydanı bulunmakdadır bunlardan 3 küçük savaş -3 normal savaş -2 büyük savaş meydanı bulunmakdadır:
Küçük savaş
Bu savaşda 6v6 olacak biçimde her karakder sınıfından en az 1 tane olacak biçimde gruplar toplanır. Bölgeye giren ilk lonca oyuncusundan itibaren 5 dk içinde lonca bölgedeki üye sayısını 6 tamamlamazsa lonca bölgeden atılır ve 10 dk boyunca giremez(Bu bölgelerin kısıtlı oluşundan dolayı gerekli üye sayısı bulunmayan loncaların diğer loncaları bekletmemesi içindir )
Savaş özel bir meydanda yapılır savaş başladıkdan sonra bölgeden düşen oyuncu 10 dk içinde geri dönebilir.Loncaların canlanma yerinde lonca muhafızları vardır(Sadece 1 tane (Bunun sebebi ise loncanın kendi sancağına çekilmemesidir)).Er meydanındaki gibi uçak ,su kulesi .. v.b şeyler yokdur.Öldürme sayısı 20 olan lonca kazanır eğer rakip loncanın tamamı çıkarsa diğer lonca otomatik olarak kazanır kazanan loncanın savaşa katılan her üyesi 10000
lonca puanı kazanır
Normal savaş:
Bu savaşda 12 v12 olacak biçimde her karakder sınıfından en az 2 tane olacak biçimde gruplar toplanır .Bölgeye giren ilk lonca oyuncusundan itibaren lonca 10 dk içinde bölgedeki üye sayısını 12 tamamlamazsa bölgeden atılır ve 10 dk boyunca giremez
Savaş özel bir meydanda yapılır savaş başladıkdan sonra düşen oyuncu 10 dk içinde geri dönebilir .Loncaların canlanma yerinde muhafızlar vardır (2 tane )Er meydanındaki gibi uçak,su kulesi.. v.b şeyler yokdur öldürme sayısı 50 olan lonca kazanır kazanan loncanın savaşa katılan her üyesi 30000 lonca puanı kazanır
Büyük savaş
Bu savaşda 24v24 olacak biçimde her karakder sınıfından en az 4 tane olacak biçimde gruplar toplanır bölgeye giren ilk lonca oyuncusundan itibaren lonca bölgedeki üye sayısını 24 tamamlamazsa lonca bölgeden atılır ve 15 dk boyunca giremez .
Savaş özel bir meydanda yapılır savaş başladıkdan sonra düşen oyuncu geri dönemez bölgede lonca muhafızı yokdur
Er meydanındaki gibi uçak, sukulesi.. v.b şeyler yokdur ölen kişi canlanamaz (şifacılar canlandırabilir) rakip loncanın tamamını yokeden lonca kazanır kazanan loncanın savaşa katılan üyeleri rasgele bir eşleşme sonucunda rakip loncanın kaybeden üyeleriyle eşleşir ve kaybeden lonca üyeleri lonca puanlarının %5 eşleşdikleri üyelere akdarır
(Belki %5 kişisel açıdan az gelebilir ama bir loncanın 30 üyesinin lonca puanının %5 kaybetmesi ezeli rakipler arasında savaş başlatacakdır)
Lonca yetki ayarlarına savaş başlatabilme özelliği eklenmelidir bu özellikde bölgedeki lonca üyesini tamamlamış oyuncular arasında bu özelliğe sahip biri olmalı ve /hazır komutunu vermelidir lonca üyesini tamamladıkdan sonra /hazır komutu 5 dk içerisinde verilmelidir verilmezse lonca bölgeden atılır 10 dk boyunca giremez
Yararları
Lonca puanı rekabetinde sadece yaratık kesilmesi saçma olacağından böyle bir yeniliğin gelmesi şart
Lonca puanı hırsından gözü dömüş loncalar :mrgreen: savaşlara yönelecekdir ve böylece grup bölgelerindeki yoğunluk azalıp item ihdiyacından girenlere kolaylık sağlanmış olacakdır
Loncalar aynı tarafda savaşa bilecekler ve loncanın ana unsuru olan birlik ön plana çıkacakdır
Bu sadece bir öneridir sizinde fikirlerinizi almak isterim
LONCA SAVAŞLARI [ÖNERİ]
LONCA SAVAŞLARI [ÖNERİ]
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
Re: LONCA SAVAŞLARI [ÖNERİ]
Özellikle büyük savaşçı çok beğendim. Ancak iki ekleme yapmak istiyorum;
*Büyük küçük farketmez alana giriş 6 kişilik gruplar için serbest olmalı grup bölgelerinde olduğu gibi (sonuçta alanın aldığı oyuncu sayısı 6'nın katları).
*Bu savaşlar için yeni bir harita yapılmalı (biliyorum zor bir iş) çünkü bu oyun Er Meydan'ından daha zevkli olmalı, oyuncuların kendilerini siper edebileceği yerler bulunmalı, gerçek anlamda taktik konuşturulabilmeli.
Diğer oyunlarda olan birşey ve bu oyunda da olması gerekir, zamanla olacağına da inanıyorum, bunu da güzel bir şekilde dile getirmişsin tebrik ederim.
*Büyük küçük farketmez alana giriş 6 kişilik gruplar için serbest olmalı grup bölgelerinde olduğu gibi (sonuçta alanın aldığı oyuncu sayısı 6'nın katları).
*Bu savaşlar için yeni bir harita yapılmalı (biliyorum zor bir iş) çünkü bu oyun Er Meydan'ından daha zevkli olmalı, oyuncuların kendilerini siper edebileceği yerler bulunmalı, gerçek anlamda taktik konuşturulabilmeli.
Diğer oyunlarda olan birşey ve bu oyunda da olması gerekir, zamanla olacağına da inanıyorum, bunu da güzel bir şekilde dile getirmişsin tebrik ederim.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
İkv'nin bunu yapacak henüz alt yapısı yok ve 24 vs 24 katılan çok az olur çok büyük loncalar katılır.
Güzel de bunu yapacak alt yapı yok ikv de değil 24 e 24 4 kişi bir yerde durunca kasıyor
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Rekabetin zirveye vuracağı bir platform olabilir;=)
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Öncelikle oyunda ki bazı grafik hataları , lag sorunları vs.. gibi alt yapı sorunları çözülmeli. Bu tarz yenilikler için bence daha çok erken.. :?
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.