Rehber Ceketini satsak ne olur?
- kerimcan123
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- OyunHatalari
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncasız
Re: Rehber Ceketini satsak ne olur?
aktarılmıyor
-
Voyant
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
Bunu başarabilen kişi olarak tarihe geçersiniz. Gerçekçi olmak gerekirse ben bile alışverişte aktarmayı başaramadım.
Onur GÜRSOY
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
:lol: :lol:Voyant yazdı:Bunu başarabilen kişi olarak tarihe geçersiniz. Gerçekçi olmak gerekirse ben bile alışverişte aktarmayı başaramadım.
Bir sorum olacak dün yapılan başvurular geçerli mi ? Bugün baktığımda ikv sitesi üzerinden başvurular alınmaya başlamışta ?
Keyifli forumlar.
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Sancak Sunucusunda Ceketini Satan Bir Arkadaş Vardı.
Sanırım Olay Sonrası Hata Düzeltildi.
ÖNEMLİ NOT: Arkadaşında Belirttiği Gibi Çoğu Kişi Bu Görevi Ceket ve Tag Yüzünden Yapıyor.
Yapıyor ? Görevi Üstlenip Yatıyor Desek Daha Doğru Olur Sanırım.
ÖNEMLİ NOT: Arkadaşında Belirttiği Gibi Çoğu Kişi Bu Görevi Ceket ve Tag Yüzünden Yapıyor.
- CoderTK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
Herşeye olumsuz bi yorum yapmak zorundasın dimi illaki ?JackGhosen yazdı:Sancak Sunucusunda Ceketini Satan Bir Arkadaş Vardı.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Olumsuz örnekle alakalı bir durum yok kişinin mesajından.CoderTK yazdı:Herşeye olumsuz bi yorum yapmak zorundasın dimi illaki ?JackGhosen yazdı:Sancak Sunucusunda Ceketini Satan Bir Arkadaş Vardı.
Kimileri hava atmak için sadece Tittle ve Ceket için, kimileri ise cidden gönüllü olduğu için.
Hava amaçlı başvuru yapıp seçilenler yüzünden ben ve benim gibi bir çok gönüllü arkadaş görevlere getirilmemektedir.
Ayriyetten yaş faktörüde bunu etkilemektedir.
22 yaşında olup 12 yaşında çocuk gibi düşünen kişiler bile hala mevcut görevli listesinde.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

Buna katılıyorum ama öyle 20 ler varki 10 gibi davranıyorlar.HollyShit yazdı:Olumsuz örnekle alakalı bir durum yok kişinin mesajından.CoderTK yazdı:Herşeye olumsuz bi yorum yapmak zorundasın dimi illaki ?JackGhosen yazdı:Sancak Sunucusunda Ceketini Satan Bir Arkadaş Vardı.
Kimileri hava atmak için sadece Tittle ve Ceket için, kimileri ise cidden gönüllü olduğu için.
Hava amaçlı başvuru yapıp seçilenler yüzünden ben ve benim gibi bir çok gönüllü arkadaş görevlere getirilmemektedir.
Ayriyetten yaş faktörüde bunu etkilemektedir.
22 yaşında olup 12 yaşında çocuk gibi düşünen kişiler bile hala mevcut görevli listesinde.
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Mu Be On
Merhaba,
Uzun zamandır Rehber 'lik görevimi ifa ediyorum. Emin olunuzki Tag Veya Hava Amaçlı ceket alıp birşey yapmadan duran arkadaşlarımız görevlerinden uzaklaştırılıyor. Hiç Kimse bu ekibe giripte çalışmamazlık yapmaz. Yapanlar ise aramızda olamaz. Şikayet ve Önerileriniz için buraya yazarak çözüm elde edemeyiz. www.istanbuloyun.com/support.aspx den bunu iletirseniz daha çok etkili olur.
Uzun zamandır Rehber 'lik görevimi ifa ediyorum. Emin olunuzki Tag Veya Hava Amaçlı ceket alıp birşey yapmadan duran arkadaşlarımız görevlerinden uzaklaştırılıyor. Hiç Kimse bu ekibe giripte çalışmamazlık yapmaz. Yapanlar ise aramızda olamaz. Şikayet ve Önerileriniz için buraya yazarak çözüm elde edemeyiz. www.istanbuloyun.com/support.aspx den bunu iletirseniz daha çok etkili olur.