Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar.
Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını farkedemeyenler.
Bir şeyim yok’ dediğiniz halde beşinci kez ‘neyin var?’ diye soranlar.
Yemek istemediğiniz bir şeye ‘hayır’ dediğiniz halde ısrarla ‘ama lütfen, bi tadına bak’ diyenler.
İnsanların gözüne baka baka sokağa tükürenler, hatta çöp kovalarını boşaltanlar.
Kuyruklarda bekleme adabını umursamayıp sadece onların işi önemliymiş gibi sürekli öne geçmeye çalışanlar
Sinemaya piknik yapmaya gelir gibi yiyeceklerle, kuru yemişlerle gelip fısır fısır birbirleriyle konuşanlar.
Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar.( Bir gün sırf bu yüzden hapse girebilirim )
Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün..’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine
başlayanlar.
Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar
Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar.( Nefret ediyorum Bunlara )
Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler.
Daha önce size anlattığı bir şeyi başkasına aktarırken neredeyse tamamen değiştirerek anlatanlar.
Vs. Vs. Vs. ...
Not: Sanki daha önce açılmıştı diyenler..Evet tarihi'de budur 04-08-2009 Güncel
Sinir sınırlarını zorlayanlar..
Re: Sinir sınırlarını zorlayanlar..
Elini sağlık güzel paylaşım ....
Uykusundan uyanıp hala oyun mu deyen ınsan lar :=)
Uykusundan uyanıp hala oyun mu deyen ınsan lar :=)
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Ellerine sağlık Duru.
- Lodosxzeren
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar.( Bir gün sırf bu yüzden hapse girebilirim )
İnsanı sinir krizi geçirmeye zorluyolar gerçekten..
Eline sağlık.
İnsanı sinir krizi geçirmeye zorluyolar gerçekten..
Eline sağlık.
zena ~~
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar.( Nefret ediyorum Bunlara )
Güzel Ve Doğru Bir Paylaşım Olmuş.Ellerine Sağlık Duru.
Bide Bu Sorunlara Karşılık Verilmesi Gereken Tepkileri , Cevaplarıda Verseymişiniz Tam Olucakmış
Kimisi Kafa Göz Yarar Kimisi HE Der Geçer Gerçi

Güzel Ve Doğru Bir Paylaşım Olmuş.Ellerine Sağlık Duru.
Bide Bu Sorunlara Karşılık Verilmesi Gereken Tepkileri , Cevaplarıda Verseymişiniz Tam Olucakmış
Kimisi Kafa Göz Yarar Kimisi HE Der Geçer Gerçi