Merhaba,
Oncelikle meraklanmayın aynı konuyu açmadım Sadece Savas arkadasımızın güzel önerisini dil onune getirmek istiyorum.Yapıcagınız 2 gram yazı yazmak. Bana katılan arkadaslar destek ile iletişime geçsin lütfen.. Konuya gelelim..Ben öneri mi yolladım..Eger bu konu üstüne bir çok arkadas düşersek büyük bi oranla gerçekleşebilir..Paketlerin rengi, altımıza düşmesi v.b. konu ile ilgili..Lütfen bunu göz onune alalım..;
''Merhaba,
Hiç bir konuşma yapmadan konuya girmek istiyorum.Paketler...Em de defalarca paket kaybettik. Öldük, uzak olduk,görmedik vb. bir çok sebep..Paketler altımıza gelmeli direk.. Em sonunda oldugu gibi.Bi arkadas yaratık keserken bize item düşse süresi dolup alamayabiliriz..İletimi ciddiye alacagınızı umut ederek;
Sevgilerle.'' ---- İletiniz başarıyla bildirildi, en kısa sürede değerlendirilecektir.
Ayrıca Destek ile iletişime geçmeyi bilmeyen arkadaslar için iyi bir konu olabilir.
Teşekkürler arkadaslar. Birlikten kuvvet doğar..Eğer biraz saygınlıgımız varsa İKV yonetımı onunde yüksek rakama ulasınca gerceklesmesi gereken bi husus..
14.10.2009 tarihi ile oyuncularımızın İKV Destek Takımı'na yaptığı bildirimlerden yola çıkalarak yapılan güncelleme içeriği aşağıda verilmiştir.
* Bazı yaratıklar ulaşılamayan noktalarda ölüyordu. Bu yaratıklardan düşen torbalara erişilemiyordu. Artık yaratık ulaşılamayan bir noktada ölse bile düşecek torba, karakterin ayaklarına düşecektir.
* Sakınma yeteneği grup içinde hatalı çalışıyordu. Düzeltildi.
* Reçeteler yanısıtıldığında gereksinim duyulan materyal listesi eksik görünüyordu. Düzeltildi.
* 45 seviyeden düşük kolye ve yüzükler 45 seviye olarak görünebiliyordu. Düzeltildi.
* Klaks iksirin etkisinde var olan hata düzeltildi.
* Karakterin enerji veya kudret tam kapasitesinde iken enerji veya kudret iksirlerin içilmesi engellenmiştir.
* Yeraltı dirilme noktası ile GBM-0 aynı yerde olduğundan dolayı sıkıntılar yaşanabilmekteydi. Dirilme noktası yine Domuz Kent içinde başka bir noktaya taşınmıştır.
* Klan muhafızları artık daha da güçlü! Dikkat ediniz.
Eski forumdan alıntıdır
Bahsettiğiniz olay 1. şıktaki Olaysa düzeltilmiştir..İyi forumlar.
ATİLLA Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
14.10.2009 tarihi ile oyuncularımızın İKV Destek Takımı'na yaptığı bildirimlerden yola çıkalarak yapılan güncelleme içeriği aşağıda verilmiştir.
* Bazı yaratıklar ulaşılamayan noktalarda ölüyordu. Bu yaratıklardan düşen torbalara erişilemiyordu. Artık yaratık ulaşılamayan bir noktada ölse bile düşecek torba, karakterin ayaklarına düşecektir.
* Reçeteler yanısıtıldığında gereksinim duyulan materyal listesi eksik görünüyordu. Düzeltildi.
* 45 seviyeden düşük kolye ve yüzükler 45 seviye olarak görünebiliyordu. Düzeltildi.
* Karakterin enerji veya kudret tam kapasitesinde iken enerji veya kudret iksirlerin içilmesi engellenmiştir.
* Yeraltı dirilme noktası ile GBM-0 aynı yerde olduğundan dolayı sıkıntılar yaşanabilmekteydi. Dirilme noktası yine Domuz Kent içinde başka bir noktaya taşınmıştır.
Eski forumdan alıntıdır
Yazdıkların doğru fakat o 1.ci şıktaki torbanın karaketerin ayağına düşme kısmı kesinlikle henüz uygulanmıyor yada hatalı!
Er meydanı yada normal yaratık keserken kestiğimiz karakterden çıkan torba kesilen karakter yada yaratığın ayaklarına düşüyor bizim değil !
''Merhaba,
Hiç bir konuşma yapmadan konuya girmek istiyorum.Paketler...Em de defalarca paket kaybettik. Öldük, uzak olduk,görmedik vb. bir çok sebep..Paketler altımıza gelmeli direk.. Em sonunda oldugu gibi.Bi arkadas yaratık keserken bize item düşse süresi dolup alamayabiliriz..İletimi ciddiye alacagınızı umut ederek;
Arkadaşım Çok Güzel Ve Yerinde Bir Öneri TeşekkürLer Hatırlattğın İçin Böyl Bir Öneriyi
Haydi Arkadaşlar Bi Ctrl + c ___Ctrl+v yapmak zor bişi deil sizde destk verin :idea: :idea: :idea:
Eski forumdan alıntıdır
Yazdıkların doğru fakat o 1.ci şıktaki torbanın karaketerin ayağına düşme kısmı kesinlikle henüz uygulanmıyor yada hatalı!
Er meydanı yada normal yaratık keserken kestiğimiz karakterden çıkan torba kesilen karakter yada yaratığın ayaklarına düşüyor bizim değil !
+ nasıl bir düzeltme oldu bilmiyorum ama dün akşam 40 lwl takılarım üzerimde 45 di :?:
gerçekten üzerinde durulması gereken konular