Sayın Forum Yönetimi Ve Sevgili ArkadaşLar ;
Hepimizin bildiği üzere Çemberlitaş Yağma arttırıcı diye kutuyu piyasaya sürdüler / extra olarak Lonca arttırıcıda getirdiLer Peki bunlar Varken item Atmaz mı ?
Şimdi yöneticiLer Bu Konuya cevap verirKen şans DiyecekLer Eğer bu gidişLe devam EderSe Full Karakter Satın almayı Düşünüyorum / Yasak bilmem ne diyorsunuz Fakat Buna siz Teşvik Ediyorsunuz ..!
İtem atmadan 750 madalya Ne Demek beni İkv halkı daha iyi Anlıyacaktır ..!
ya item Düşme oranını Gerçekten Arttırın Çünkü 60 Lira verip plus alanın (6 ayLık) hiç para vermeyip Çemberlitaşa Girip Full çıkmasının açıklaması olamaz ..!
Şans Arttırıcı ..!
- Samet199020
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Şans Arttırıcı ..!
Britneyspears
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Delta Force
Re: Şans Arttırıcı ..!
Galiba konumu okumussun cok haklısın ama char alma konusunda yanılıyosun emin ol o işler cok sakat sonra pişman olursun ama iş işten geçer.
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Benzer bir konu; cevap sizin içinde geçerlidir.
viewtopic.php?f=22&t=86453ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Yağma artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.
Ayrıca bir oyuncumuzun işe yarar ufak bir hatırlatması.:
viewtopic.php?f=46&t=86204
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
-
- Salgın Koruyucusu
Samet sana katılıyorum.Fakat elimizden gelen hiç bir şey yok...En iyisi ikv plus paket vs almamak.Tam tersi işliyorlar.Şans arttırıcı ve plus pakedi olmayan adam yoldan geçerken çektiği maden menekşe-ganoderma olurken şans arttırıcı ve plus pakedi olup 1400 mantardan 1 tane ganoderma yapamayanlar var...Tam tersi işliyor...
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Sahsi cemberli arttiricim,lonca cemberli arttiricim,pluslarimla ben ve arkadaslarim carlarimizi dizdik soyle soyliyim,loncaya arttirici alin ve 6 kisi lonca ile gelin , item atmazsa o zaman hata vardir, 1 ayda dizilenler
Tank:
Bicak kilic
Taskanat balta
Taskanat tabanca
Taskanat ceket
Taskanat pantolon
Taskanat zirh
Taskanat eldiven
Bicak ceket
Bicak zirh
Bicak eld
Hidra pantolon
Hidra eldiven
Hidra zirh
Buyucu:
Kiyamet ceket
Kiyamet eldiven
Cehennem pantolon
Cehennem eldiven
Sifaci:
Mevlana ceket
Siyanur ceket
Siyanur pantolon
Mevlana eldiven
Bunlarin hic birini hava atmak amaciyla yazmadim 1 ayda dusenleri bilgilendirmek icin yazdim demem o ki bence sorunsuz sekilde calisiyor ama istediginiz itemi vermiyor. Sifacimda 2200 buyu sifa ama centrion zirhla dolasiyorum.
Buyucumde 1500 fizik var ama nuc zirh ve fevİ cevo ile dolasiyorum , yani vermeyince vermiyor. Lonca arttirici alip 6 kisi lonca ile girin item dusermi dusmezmi bir daha bakmanizi tavsiye ederim
Tank:
Bicak kilic
Taskanat balta
Taskanat tabanca
Taskanat ceket
Taskanat pantolon
Taskanat zirh
Taskanat eldiven
Bicak ceket
Bicak zirh
Bicak eld
Hidra pantolon
Hidra eldiven
Hidra zirh
Buyucu:
Kiyamet ceket
Kiyamet eldiven
Cehennem pantolon
Cehennem eldiven
Sifaci:
Mevlana ceket
Siyanur ceket
Siyanur pantolon
Mevlana eldiven
Bunlarin hic birini hava atmak amaciyla yazmadim 1 ayda dusenleri bilgilendirmek icin yazdim demem o ki bence sorunsuz sekilde calisiyor ama istediginiz itemi vermiyor. Sifacimda 2200 buyu sifa ama centrion zirhla dolasiyorum.
Buyucumde 1500 fizik var ama nuc zirh ve fevİ cevo ile dolasiyorum , yani vermeyince vermiyor. Lonca arttirici alip 6 kisi lonca ile girin item dusermi dusmezmi bir daha bakmanizi tavsiye ederim
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614