Lonca Miğrat Artırıcı (!)
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Delta Force
Lonca Miğrat Artırıcı (!)
Lonca migrat artırıcı alalım dedik burnumuzdan geldi arkadaş.Artırıcıyı almadan önce en azından centten junondan hyrgayrum antimon iksirler filan düşüyodu aldık full madalya gidiyoruz.Forum yetkilileri bu yazıyı eminim görücekler yok şuydu buydu diye kısa bi cvp yazıcaklar bu yazdıklarım kendi görüşümdür kaç senelik oyuncuyum 600 madalya oldu daha migrattan mor pant zırh vs almadım yazıklar olsun değerli ikv oyuncularına bir tavsiye sakın olaki boyle bir para tuzagına düşmesinler yok plustan gelen %50 + %60 artırıcı = %110 üzülerek diyorum ki hikaye
şimdi burda bazı arkadaşlar şöyle bi yorum yapacak o artırıcıyı alıyorsun ama zırh düşürme şeyi deil o adı üstünde şans artırıcı vs. gibi entel dantel yorumlar atıcaklar hiç grk yok bosuna mevzu cıkmasın ve bu oyun kadar adeletsiz bir oyun görmedim migratta slotların cogu bnm sayemde kesiliyor kendimi övmek için söylemiyorum ve hiç sevmem fakat bu durum artık canımı fazlasıyla sıkmaya basladı slotları hep ben kesiyorum en işe yaramaz kutub acmayı bilmeyen adama zırh düşüyor bu artık adeletsizliğin daniskası görüşüme katılırsın katılmazsın o sana kalmıs cevremdende duydugum kadarıyla kimse memnun degil Yöneticiler su kadar vicdan varsa yüreğünizde su dropları vs adam gibi yapın 30 tl verdik lonca artırıcıya yemin ederim yazık günah nice insanlar var sokakta aç ekmek bulamıyorlar paramızı israf ediyoruz böyle yazık...!
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lonca Miğrat Artırıcı (!)
Merhaba,
Yağma artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.
Ayrıca bir oyuncumuzun işe yarar ufak bir hatırlatması.:
viewtopic.php?f=46&t=86204
Bilginize.
Yağma artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
Peki lonca migrat artırıcı suan yüklü ayrıyeten hesaba %60 lık artırıcı alsam diger plus ve lonca artırıcının kiyle toplanırmı yani şöyle plus %50 lonca artırıcı %60 + hesaba artırıcı %60 = %170 gibi ???ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Bilginize.
Not: Benim carın sansızlık dilimi nedense hiç bitmiyo
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
Göz gezdirmeniz dileğiyle.ProtectorDragon yazdı:
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
Lonca Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%60) 1 AylıkProtectorDragon yazdı:Göz gezdirmeniz dileğiyle.ProtectorDragon yazdı:
Bilginize.
Loncanızdaki tüm karakterler için Miğrat bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %60 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır.
Bu %60 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110 artar!
Bu ürünü satın alabilmeniz için Loncaya ürün satın alma yetkiniz bulunmalıdır.
Şefin %60 luk efsunlu eşya düşürme artışı bu ürüne sahip loncadaki o an grupta yer alan her oyuncu için toplanır. Örneğin 6 kişilik bir grupta herkesin loncası bu ürüne sahipse efsunlu eşya düşürme olasılığı 6 x %60 = %360 artar!
NOT: Üyeliklerde bulunan Miğrat yağma arttırıcı oranı ile toplanır.
Verdiginiz linki noktasına kadar okudum ve haklı buluyorum başka mantıklı acıklaması yok benim sorumu yanlıs anladınız sanırım.Demek istedigim şey Lonca migrat artırıcı varken kendi hesabıma ayrıyetten migrat artırıcı alsam bu lonca migrat artırıcıdan geln şans oranıyla toplanır mı yoksa etki etmezmi yukarda verdigim migrat artırıcı yazısında ki ''NOT'' kısmı kafamı karıstırdı ???
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
Merhaba xKaBuSx,
İki farklı Yağma arttırıcı ürünü Lonca ve Kişisel olarak üyeliğiniz faydalanıyorsa, bu iki ayrı ürünün oranları toplanır.
Fakat dediğiniz %60+%60 = %120 gibi kesinlik belirten oranlardan bahsedilemez. Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.
İyi forumlar.
İki farklı Yağma arttırıcı ürünü Lonca ve Kişisel olarak üyeliğiniz faydalanıyorsa, bu iki ayrı ürünün oranları toplanır.
Fakat dediğiniz %60+%60 = %120 gibi kesinlik belirten oranlardan bahsedilemez. Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Army Of Heavens
Soyle dusun kendi sansin %3xKaBuSx yazdı:Lonca migrat artırıcı alalım dedik burnumuzdan geldi arkadaş.Artırıcıyı almadan önce en azından centten junondan hyrgayrum antimon iksirler filan düşüyodu aldık full madalya gidiyoruz.Forum yetkilileri bu yazıyı eminim görücekler yok şuydu buydu diye kısa bi cvp yazıcaklar bu yazdıklarım kendi görüşümdür kaç senelik oyuncuyum 600 madalya oldu daha migrattan mor pant zırh vs almadım yazıklar olsun değerli ikv oyuncularına bir tavsiye sakın olaki boyle bir para tuzagına düşmesinler yok plustan gelen %50 + %60 artırıcı = %110 üzülerek diyorum ki hikayeşimdi burda bazı arkadaşlar şöyle bi yorum yapacak o artırıcıyı alıyorsun ama zırh düşürme şeyi deil o adı üstünde şans artırıcı vs. gibi entel dantel yorumlar atıcaklar hiç grk yok bosuna mevzu cıkmasın ve bu oyun kadar adeletsiz bir oyun görmedim migratta slotların cogu bnm sayemde kesiliyor kendimi övmek için söylemiyorum ve hiç sevmem fakat bu durum artık canımı fazlasıyla sıkmaya basladı slotları hep ben kesiyorum en işe yaramaz kutub acmayı bilmeyen adama zırh düşüyor bu artık adeletsizliğin daniskası görüşüme katılırsın katılmazsın o sana kalmıs cevremdende duydugum kadarıyla kimse memnun degil Yöneticiler su kadar vicdan varsa yüreğünizde su dropları vs adam gibi yapın 30 tl verdik lonca artırıcıya yemin ederim yazık günah nice insanlar var sokakta aç ekmek bulamıyorlar paramızı israf ediyoruz böyle yazık...!
Plusun var %50 articak
Sahsi arttiricin var 60 articak
Lonca arttiricin var 60 articak
Topla %170
Yani %3 olan sansin %170 articak =8.1 olucak , bunu hesaplamak bu kadar zormu ki bu kadar isyan konusu var !!!!!?????
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
-
- Salgın Koruyucusu
Soyle dusun kendi sansin %3
Plusun var %50 articak
Topla %170
Yani %3 olan sansin %170 articak =8.1 olucak , bunu hesaplamak bu kadar zormu ki bu kadar isyan konusu var !!!!!?????[/quote]
Arkadaşım insanın okuyarak gördüğü ilk şey %110 gibi rakamlar %110u görünce insanın aklına kesin çıkacaktır kelimesi yatıyor kesin çıkmasa bile en kısa zamanda item dizebileceği aklına geliyor... %3 şansmış vs onları düşünmüyor kendimden biliyorum sarraf şans arttırıcı + plus paketle %110 saf ve nadir maden çıkma olasılığım vardı iyi büyük ihtimal menekşe çekerim dedim hatta arkadaşım sürekli elmas çeksen günde 15-16 elmas yapabilirsin dedi...
2 gündür hep boş...Bİlgilerin yazdığı yerde işte sizin şansınız %3 sarrafdan gelen %5 plusdan gelen %2 felan dese toplam şansınız %10 dese 10 elmasdan birinde menekşe olacağını görürdük.Ama görülen o ki %8.1 şansım olduğunu söylüyorsun her zamanda %91.9 işliyor...
Plusun var %50 articak
Topla %170
Yani %3 olan sansin %170 articak =8.1 olucak , bunu hesaplamak bu kadar zormu ki bu kadar isyan konusu var !!!!!?????[/quote]
Arkadaşım insanın okuyarak gördüğü ilk şey %110 gibi rakamlar %110u görünce insanın aklına kesin çıkacaktır kelimesi yatıyor kesin çıkmasa bile en kısa zamanda item dizebileceği aklına geliyor... %3 şansmış vs onları düşünmüyor kendimden biliyorum sarraf şans arttırıcı + plus paketle %110 saf ve nadir maden çıkma olasılığım vardı iyi büyük ihtimal menekşe çekerim dedim hatta arkadaşım sürekli elmas çeksen günde 15-16 elmas yapabilirsin dedi...
2 gündür hep boş...Bİlgilerin yazdığı yerde işte sizin şansınız %3 sarrafdan gelen %5 plusdan gelen %2 felan dese toplam şansınız %10 dese 10 elmasdan birinde menekşe olacağını görürdük.Ama görülen o ki %8.1 şansım olduğunu söylüyorsun her zamanda %91.9 işliyor...
-
- Cin Avcısı
Plus paket saf maden çekmende bir etki yaratmaz.FrankCastle yazdı: sarraf şans arttırıcı + plus paketle %110 saf ve nadir maden çıkma olasılığım vardı
-
- Salgın Koruyucusu
Dostum öyle yazıyorduISeHRaZaTI yazdı:Plus paket saf maden çekmende bir etki yaratmaz.FrankCastle yazdı: sarraf şans arttırıcı + plus paketle %110 saf ve nadir maden çıkma olasılığım vardı