Öncelikle Selamun aleyküm
Bu gün bi tane savaşcı benden ws istedi 3 el 1m sine
Savaşcının da maxı 2000 lerde bi şey şah eseri fln yok
Bende kabul edim benim üstüm ful 0 kelvin 1700 buz
Adam 3 eldede zihin attı ve adamın canı her el 50 nin altına dusmeden kesti
Bence zihin tutulması saçmalık.Sadece el tutulması olması lazım
Veya sadece yartıklara zihin durdurması atılması lazım
Büyücüler ne kadar sağlam olursa olsun sağlam 1 savaşcı 2 vuruşta yatırabiliyor
Sağlam olmayanda 3 vuruşta en fazla 4 vuruşta yatırıyor
Çok saçma ya büyücünün canınını çoğaltın yada zihin tutulması yetenegini kaldırın !
Savaşcı Vs Büyücü Saçmalık
Savaşcı Vs Büyücü Saçmalık
umutdeniz
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Savaşcı Vs Büyücü Saçmalık
Bana kalırsa çok saçma bir öneri. O zaman büyücü kutup açtığında kutuba aldığı kişilerle aynı anda kutup'tan çıksın ? Sadece yaratıklarda 3 sn sonra önce çıksın ?
Zaten normal şartta Savaşçı, oynamayı bilen bir Büyücü'yü çok zor keser birde Zihin tutulma şansı elinden alınırsa bir hiç olur. Malum Maraton,MA gibi eşyaları takıp büyücüye gitmek istiyoruz ama her defasında oyundaki Maraton,MA hatası yüzünden karakter 1 metre geriye atıyor.
Zaten normal şartta Savaşçı, oynamayı bilen bir Büyücü'yü çok zor keser birde Zihin tutulma şansı elinden alınırsa bir hiç olur. Malum Maraton,MA gibi eşyaları takıp büyücüye gitmek istiyoruz ama her defasında oyundaki Maraton,MA hatası yüzünden karakter 1 metre geriye atıyor.
XXCEZAXX
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Her iki karakterin gözünden de değerlendirmek lazım.İki karaktere de sahibim ve taraflı bir yorum yapmam doğru olmaz.Zaten bahsettiğin özelliklerde bir savaşçı seni kesse ne olur? İyi bir ofansif savaşçı Çemberlitaş'a girdiği için depar yeteneğinden yoksun olacaktır.15 dikkat dağıtmayı iyi değerlendirmek gerekir.Zihin tutulması gelmediği anda çare urban çiftelerde aranabilir.
2006-2013
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
XCEZAX yazdı:Bana kalırsa çok saçma bir öneri. O zaman büyücü kutup açtığında kutuba aldığı kişilerle aynı anda kutup'tan çıksın ? Sadece yaratıklarda 3 sn sonra önce çıksın ?
Ne kadar ana karakterim büyücü olsa da katılıyorum.
Ottomanxölümsüz anısına
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Academy Of War
efsaneottoman yazdı:XCEZAX yazdı:Bana kalırsa çok saçma bir öneri. O zaman büyücü kutup açtığında kutuba aldığı kişilerle aynı anda kutup'tan çıksın ? Sadece yaratıklarda 3 sn sonra önce çıksın ?
Ne kadar ana karakterim büyücü olsa da katılıyorum.
Benimde ana karakterim Savaşçı ve büyücü fakat arkadaşın dediği hiç mantıklı degıl.
XXCEZAXX
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Kardeşim kesinlikle katılmıyorum. O durdurma zihin tutmazsa bir savaşçının büyücüyü kesmesi imkansıza yakındır. Zihin tutmazsa yanına gelince kutup açarsın 15 kutup 3 sn ile mesafe bırakırsın. Sonra buz zaten yüzde 20 yavaşlatıyo. Kritik gelirse adam anlık duruyo fln. Bide üstüne arkadaşların dediği gibi ma hatası nedeniyle bastığın yere çar gidemiyo. Ha deparlıcak adam bu seferde zihinlersin 15 sn adamdan uzaklaşırsın bide üstüne oturup kudret can doldurursun
bu süreçte yaptığın vuruşlar zaten yeterince savaşçının canını alır
Yani savaşçı vs de zaten büyücüyü kesemiyo eğer büyücü iş bilirse. Bide zihin tutmazsa bırak gitsin zaten...
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
büyü bozmayla boz zihini arkadaşım . . zihine çare var yok değil ki
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
bence bu iş şansa bırakılmamalı güçlü olan kazansın şans olması çok saçma lotomu oynuyoruz sanki?
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
- ForeverHope
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Divanı I Türk
umutdeniz yazdı:Öncelikle Selamun aleyküm
Bu gün bi tane savaşcı benden ws istedi 3 el 1m sine
Savaşcının da maxı 2000 lerde bi şey şah eseri fln yok
Bende kabul edim benim üstüm ful 0 kelvin 1700 buz
Adam 3 eldede zihin attı ve adamın canı her el 50 nin altına dusmeden kesti
Bence zihin tutulması saçmalık.Sadece el tutulması olması lazım
Veya sadece yartıklara zihin durdurması atılması lazım
Büyücüler ne kadar sağlam olursa olsun sağlam 1 savaşcı 2 vuruşta yatırabiliyor
Sağlam olmayanda 3 vuruşta en fazla 4 vuruşta yatırıyor
Çok saçma ya büyücünün canınını çoğaltın yada zihin tutulması yetenegini kaldırın !
Bükemediğin bileği öpeceksin kardeş.
TRhopelessTR (49) [(^)Ecel Getiren]~[(^)Latif]
Xhope (49) [(^)Ejder Asa]

Xhope (49) [(^)Ejder Asa]

- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
47 Seviye 1971 Maksimum Hasarlı Savaşçımla 2 dk önce büyücüyü kesmiş bulunmaktayım.15 saniye hapis 3 saniyelik kutup hepsi traş.(Normalde Büyücü Karakterimi kullanıyorum sürekli.Savaşçıdan pek anlamam.)Savaşçı WS lerde her türlü yatırır bu bir gerçek.Zihinleyip kaçmaya devam büyücü gençlik