Aynı üyelikde Olan carım Sancaktaki Oyuna Girmediğim Halde carım Tehlil ihlali dolaysıyla 7 gün susturulma cezası yiyor ve bu 1 değil 2 değil Hep Böyle 1 aydır Böyle Sürüyor Oyunda Konusamaz oldum Yeter amaaaaa
Carıma Girmediğim halde hiç, carım susturulma cezası yiyor!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Yeter ama !!
- mustafatolqa
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeter ama !!
banada o olmuştu hemde saat gece 02:48 de olmuştu o olay hangi manyak o saatte oyunda susturma atar garip ve oyunda olmadığım halde bu oyunda birşey var ama ...
Ve nedense bu olay hep beyazköşkten çkıyor...
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Merhaba mustafatolqa,mustafatolqa yazdı:Aynı üyelikde Olan carım Sancaktaki Oyuna Girmediğim Halde carım Tehlil ihlali dolaysıyla 7 gün susturulma cezası yiyor ve bu 1 değil 2 değil Hep Böyle 1 aydır Böyle Sürüyor Oyunda Konusamaz oldum Yeter amaaaaa
Carıma Girmediğim halde hiç, carım susturulma cezası yiyor!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ceza sisteminde yapılan son güncelleme ile birlikte bir sunucuda almış olduğunuz ceza, tüm sunucularda geçerli olmaktadır. Fakat bunun dışında yanlış moderasyona tabii tutulduğunuzu düşünüyorsanız İKV İletişim/Destek Formu'na giderek bildirim tipini Ceza İtiraz/Bilgilendirme olarak belirledikten sonra bildirim yapabilirsiniz.
İKV İletişim/Destek Formu için: :idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Merhaba benzombi01,benzombi01 yazdı:banada o olmuştu hemde saat gece 02:48 de olmuştu o olay hangi manyak o saatte oyunda susturma atar garip ve oyunda olmadığım halde bu oyunda birşey var ama ...
Unutmamalısınız ki bizler gönüllülük esasına dayanan bu görevleri üstlenmiş kişileriz. Sizler gibi bizde evlerimizden bir tık kadar hızlı bir şekilde foruma bağlanabiliyoruz. Buna istinaden 7/24 görevimizi yapabilme imkanına sahibiz.
Yukarıda da belirtmiş olduğum gibi haksız moderasyon olduğunu düşündüğünüz halde en doğal hakkınız olan Ceza İtiraz/Bilgilendirme bölümüne başvurunuz.
İyi forumlar.

- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

İtiraz etmeme rağmen şöyle bir cevap geldi...
Saat 17:54 de ....... tarihte bulunan davranıştan dolayı 3 gün susturma alınmıştır ve incelendiğinde haksızlık çıkmamıştır gibi birşey...
Dendi ama ben oyunda yokken nasıl oldu bu biri benim hesabımı çalıp küfür edip geri mi çıktı?
Saat 17:54 de ....... tarihte bulunan davranıştan dolayı 3 gün susturma alınmıştır ve incelendiğinde haksızlık çıkmamıştır gibi birşey...
Dendi ama ben oyunda yokken nasıl oldu bu biri benim hesabımı çalıp küfür edip geri mi çıktı?
Merhaba,
Daha önceden bir başka konu hakkında şikayet edilmiş ve o şikayeti Denetmen arkadaşlarımız bahsettiğiniz saatte okuyup işlem yapmış olabilir.
Bu yüzden ceza verildiği tarihte oyunda olup olmanız bir şeyi değiştirmemektedir.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Daha önceden bir başka konu hakkında şikayet edilmiş ve o şikayeti Denetmen arkadaşlarımız bahsettiğiniz saatte okuyup işlem yapmış olabilir.
Bu yüzden ceza verildiği tarihte oyunda olup olmanız bir şeyi değiştirmemektedir.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

Pitbull, Galiba haklı olabilir ...
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı