Oyun içerisinde kasa erişimi ve +5 yetenek gibi pin kodlarının satışı yasaktır. Eğer yinede almış olduğunuz cezanın yalnış olduğunu düşünüyorsanız, lütfen destek iletişim formundan bildirim tipini ceza itirazı bilgilendirme olarak belirledikten sonra itirazda bulununuz.
ben okullar başlamadan önce oyunu baya oynadım ve saat 15:00 gibi oyundan çıktım 3 gün oyuna girmedim ve 4. kuzenlere gittiğimde oyuna girmediğim bir günde yani 3.günde 3 gün sus yemiştim ... ne garip dimi ve bu sus saat gece 02:48 de olmuştu. O saatte hangi manyak yönetici - Gm - Destek ekibi acık oluyorki ?
Peki tamam sus yedik artık o bir gerçek, ama anlayamadığım şu Cezamız 17.01.2012 De Başlıyor 17.01.2012 de Bitiyor! Bugün 18.01.2012
Neden Sus Var Neden yukarıdaki resimde öyle birşey var,
Ortada Bir Hata olduğu kesin.. .
XxxChesTeRxxX yazdı:Adamlar Paradan Deli oldular Ne yapcaklarını şaşırdılar sanırım.
Bu cezaları veren yetkililer, heralde Sarhoş ken kafalarına göre ceza veriyor, Oyunda Durduk yere hiç bi suçu olmayan 3 arkadaşım sus Yedi, eved eved kesin Sarhoşturlar.. .
Cezaların mail ve SMS yoluyla gönderilen bilgilendirmelerinde herhangi bir sorun olmayıp, oyuna giriş sırasındaki bilgilendirme ekranına hatalı bilgi verildiği tespit edilmiştir.
Bu sorun en kısa sürede düzeltilecektir.
Ayrıca neden şikayet aldığınızı buradan değil, :idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine, bildirim tipini ceza itiraz- bilgilendirme'yi seçerek başvurabilirsiniz.
Cezaların mail ve SMS yoluyla gönderilen bilgilendirmelerinde herhangi bir sorun olmayıp, oyuna giriş sırasındaki bilgilendirme ekranına hatalı bilgi verildiği tespit edilmiştir.
Ayrıca neden şikayet aldığınızı buradan değil, :idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine, bildirim tipini ceza itiraz- bilgilendirme'yi seçerek başvurabilirsiniz.
İyi forumlar
SMS ile bildirim yapılan telefon üyeliklerine MESAJ bile gelmiyor ! Ne hatasından bahsediyorsunuz ?
Cezaların mail ve SMS yoluyla gönderilen bilgilendirmelerinde herhangi bir sorun olmayıp,oyuna giriş sırasındaki bilgilendirme ekranına hatalı bilgi verildiği tespit edilmiştir.
Eved Hatanızı Kabul etmeniz yeterliydi Benim İçin, İyi Forumlar.