Öncelikle konuyu açma sebebimin bilmeyenleri bilgilendirmek oldugunu belirtmek isterim.
Oyundayken;
Size en son mesaj yollayan kisiye mesaj yazmak ıcın Ctrl c kombinasyonunu kullanabilir,
En son mesaj yolladıgınız kişiye mesaj yazmak için Ctrl x kombinasyonunu kullanabilirsiniz.
Not: Konu bilmeyen arkadasları bilgilendirme amaçlıdır.
İyi forumlar
-Hızlı pm'leşmek-
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
Re: -Hızlı pm'leşmek-
:idea: :idea: :idea:
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Bunu bilmeyen biri varsa bence ikv oynamasın,lBlackDeathl yazdı:Öncelikle konuyu açma sebebimin bilmeyenleri bilgilendirmek oldugunu belirtmek isterim.
Oyundayken;
Size en son mesaj yollayan kisiye mesaj yazmak ıcın Ctrl c kombinasyonunu kullanabilir,
En son mesaj yolladıgınız kişiye mesaj yazmak için Ctrl x kombinasyonunu kullanabilirsiniz.
İyi forumlar
Oyun İçi f1 ; :lol: :lol:
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tab ile çevredeki düşmanların seçilebildiği ve "é ile en yakındaki düşmanın seçilebildiğini bilmeyenler de var.kuccukhusam1 yazdı:Bunu bilmeyen biri varsa bence ikv oynamasın,lBlackDeathl yazdı:Öncelikle konuyu açma sebebimin bilmeyenleri bilgilendirmek oldugunu belirtmek isterim.
Oyundayken;
İyi forumlar
Aslında bu durum , oyuna yeni başlandığında "hemen nasıl seviye atlarım ? " mantığından kaynaklanıyor.Arada eminonunde gezdiğimde , 5 10 seviye biri "beni kas" diyor. "görevleri yaparsan daha kolay seviye atlarsın" dediğimde , "bırak görevleri kas beni seviye atlıcam" cevabını alıyorum.
Kaç kişi acaba , F1 yardım paneline yada oyundaki çanta , karakter penceresi , mesajlaşma panosunun etrafındaki küçük soru işaretlerine bakmayı denemiştir ?
Bu tip durumlar öğrenmeden araştırmadan harekete geçme düşüncesiyliğiyle çok fazla oluyor.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Lonca: Hasta La Vista
Ben ilk saavaşçıyla başladığımda labirentte görevlere yardım ediyordun. bana sert vur demiştin bende; ??????????? nasıl olacak ? demiştim.Sifacixhezae yazdı:Tab ile çevredeki düşmanların seçilebildiği ve "é ile en yakındaki düşmanın seçilebildiğini bilmeyenler de var.kuccukhusam1 yazdı:Bunu bilmeyen biri varsa bence ikv oynamasın,lBlackDeathl yazdı:Öncelikle konuyu açma sebebimin bilmeyenleri bilgilendirmek oldugunu belirtmek isterim.
Oyundayken;
İyi forumlar
Aslında bu durum , oyuna yeni başlandığında "hemen nasıl seviye atlarım ? " mantığından kaynaklanıyor.Arada eminonunde gezdiğimde , 5 10 seviye biri "beni kas" diyor. "görevleri yaparsan daha kolay seviye atlarsın" dediğimde , "bırak görevleri kas beni seviye atlıcam" cevabını alıyorum.![]()
Kaç kişi acaba , F1 yardım paneline yada oyundaki çanta , karakter penceresi , mesajlaşma panosunun etrafındaki küçük soru işaretlerine bakmayı denemiştir ?
Bu tip durumlar öğrenmeden araştırmadan harekete geçme düşüncesiyliğiyle çok fazla oluyor.
eeeeeeeeeee gülmeyin pc den anlamam teknoloji özürlüyüm bu tür oyunları da bilmeyince gayet normal. ama çok aşama kaydettim kendi çapımda BİLMEMEK DEĞİL ÖĞRENEMEMEK AYIP (biraz geç öğreniyorum )
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
+1xPrince yazdı:Bunu ben kendim çözmüştüm![]()
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Bir çok kişiye sordum tıklayarak yapıyorlardı.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Büyük Selçuklular
Usta oyunu 3 yıldır oynuyorum daha geçen yıla kadar /f yapmayı bile bilmezdimlBlackDeathl yazdı:Öncelikle konuyu açma sebebimin bilmeyenleri bilgilendirmek oldugunu belirtmek isterim.
Oyundayken;
İyi forumlar
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- alveras
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna başlamadan önce ne kadar hikaye varsa okmuştum, nasıl oynanacagını ve nasıl hareket edecegını ögrendim. İlk başlarda çok zorlanmiştım ama sonradan aliştım.Asılnda contuer oyanan birisi bu oyunu alişması çok zordur.Neden diyeceksiniz hareket etme klavye mause tam zıt yönde kulanıyorsunuz . şimdide diger oyunlarda zorlanıyorum . İKV sağolsun (= işimiz gücümüz İKV hee bu arada İKV diger bir açılımıda İKTİSADİ KALKINMA VAKFI miş bilginiz olsun (=
Bin Ytemiş Bir (1071)