-Hızlı pm'leşmek-

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

-Hızlı pm'leşmek-

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Öncelikle konuyu açma sebebimin bilmeyenleri bilgilendirmek oldugunu belirtmek isterim.
Oyundayken;
Size en son mesaj yollayan kisiye mesaj yazmak ıcın Ctrl c kombinasyonunu kullanabilir,
En son mesaj yolladıgınız kişiye mesaj yazmak için Ctrl x kombinasyonunu kullanabilirsiniz.

Not: Konu bilmeyen arkadasları bilgilendirme amaçlıdır.

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Pardonn

Re: -Hızlı pm'leşmek-

Mesaj gönderen avss123 »

:idea: :idea: :idea:
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

lBlackDeathl yazdı:Öncelikle konuyu açma sebebimin bilmeyenleri bilgilendirmek oldugunu belirtmek isterim.
Oyundayken;
Size en son mesaj yollayan kisiye mesaj yazmak ıcın Ctrl c kombinasyonunu kullanabilir,
En son mesaj yolladıgınız kişiye mesaj yazmak için Ctrl x kombinasyonunu kullanabilirsiniz.

İyi forumlar
Bunu bilmeyen biri varsa bence ikv oynamasın,
Oyun İçi f1 ; :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Bunu ben kendim çözmüştüm :D
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

kuccukhusam1 yazdı:
lBlackDeathl yazdı:Öncelikle konuyu açma sebebimin bilmeyenleri bilgilendirmek oldugunu belirtmek isterim.
Oyundayken;

İyi forumlar
Tab ile çevredeki düşmanların seçilebildiği ve "é ile en yakındaki düşmanın seçilebildiğini bilmeyenler de var.
Aslında bu durum , oyuna yeni başlandığında "hemen nasıl seviye atlarım ? " mantığından kaynaklanıyor.Arada eminonunde gezdiğimde , 5 10 seviye biri "beni kas" diyor. "görevleri yaparsan daha kolay seviye atlarsın" dediğimde , "bırak görevleri kas beni seviye atlıcam" cevabını alıyorum. :)
Kaç kişi acaba , F1 yardım paneline yada oyundaki çanta , karakter penceresi , mesajlaşma panosunun etrafındaki küçük soru işaretlerine bakmayı denemiştir ?
Bu tip durumlar öğrenmeden araştırmadan harekete geçme düşüncesiyliğiyle çok fazla oluyor.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Sifacixhezae yazdı:
kuccukhusam1 yazdı:
Oyundayken;

İyi forumlar
Tab ile çevredeki düşmanların seçilebildiği ve "é ile en yakındaki düşmanın seçilebildiğini bilmeyenler de var.
Aslında bu durum , oyuna yeni başlandığında "hemen nasıl seviye atlarım ? " mantığından kaynaklanıyor.Arada eminonunde gezdiğimde , 5 10 seviye biri "beni kas" diyor. "görevleri yaparsan daha kolay seviye atlarsın" dediğimde , "bırak görevleri kas beni seviye atlıcam" cevabını alıyorum. :)
Kaç kişi acaba , F1 yardım paneline yada oyundaki çanta , karakter penceresi , mesajlaşma panosunun etrafındaki küçük soru işaretlerine bakmayı denemiştir ?
Bu tip durumlar öğrenmeden araştırmadan harekete geçme düşüncesiyliğiyle çok fazla oluyor.
Ben ilk saavaşçıyla başladığımda labirentte görevlere yardım ediyordun. bana sert vur demiştin bende; ??????????? nasıl olacak ? demiştim. :D sikilleri kulanmsını bile bilmiyordum. tab ile düşman seçmeyi maden çekmeyi bir çok şeyi bilmiyordum.
eeeeeeeeeee gülmeyin pc den anlamam teknoloji özürlüyüm bu tür oyunları da bilmeyince gayet normal. ama çok aşama kaydettim kendi çapımda BİLMEMEK DEĞİL ÖĞRENEMEMEK AYIP (biraz geç öğreniyorum )
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

xPrince yazdı:Bunu ben kendim çözmüştüm :D
+1
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Bir çok kişiye sordum tıklayarak yapıyorlardı.
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Oyundayken;

İyi forumlar
Usta oyunu 3 yıldır oynuyorum daha geçen yıla kadar /f yapmayı bile bilmezdim :D Bu bilgiyide daha yeni öğrendim saoll :mrgreen: Gülmeyin lann :twisted:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
alveras
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen alveras »

Oyuna başlamadan önce ne kadar hikaye varsa okmuştum, nasıl oynanacagını ve nasıl hareket edecegını ögrendim. İlk başlarda çok zorlanmiştım ama sonradan aliştım.Asılnda contuer oyanan birisi bu oyunu alişması çok zordur.Neden diyeceksiniz hareket etme klavye mause tam zıt yönde kulanıyorsunuz . şimdide diger oyunlarda zorlanıyorum . İKV sağolsun (= işimiz gücümüz İKV hee bu arada İKV diger bir açılımıda İKTİSADİ KALKINMA VAKFI miş bilginiz olsun (=
Bin Ytemiş Bir (1071)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön