Sıkıntılarımız

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mkacellatt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Sıkıntılarımız

Mesaj gönderen mkacellatt »

arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi oyunda bir çok yönden sıkıntılarmız var bunlar lag olsun sans artırıcılar akçe olsun o olsun bu olsun bir çok yönden rahatsızlık duyuyoruz böyle şeylerde tepkimizi ağır bir şekilde göstermemiz lazım öyle foruma konu açarak v.b seyler yaparak olmaz ve olmadıda örneğin dikkatinizi çekerim örneğin diyorum oyuna tüm kullanıcılar 1 gün girmesin istediklerimizi yapmadılarmı 2 gün olsun böyle böyle artsın ve tahmin ediyorum ki böyle seyler yapmak daha etkili olucakdır ve bizlerin değerini daha iyi anlıyacaklardır biz olmassak oyun diye bişey zaten olmaz onlar için önemli olan bizim zevkimize ayak uydurmaları ya değilse sevmediğiniz bir oyunu niye oynarsınız ki onlar bizlere maddi manevi zarar veriyorlarsa bizimde onlara bize verdikleri zaranın mislini vermemiz gerekir ki o zaman anlarlar böyle şeyleri yöneticilerede hak veriyorum ama onlarda bizlere böyle sıkıntılar sorunlar rahatsızlıkla v.b üstünden gelemiyecekleri seyler yaşatıcaklarsa neden böyle bir oyun yapma gereği duydular ?
SAYGILAR . .
Resim
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Delta Force

Re: Sıkıntılarımız

Mesaj gönderen xKaBuSx »

Yemin ediyorum hislerime tercüman oldum ne zamandır diyorum arkadaşlara aslında 1 2 gün kimse girmesin oyuna bak nasıl hallediyolar herşeyi diye 100% katılıyorum sana...
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
Kullanıcı avatarı
mkacellatt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ben onu ornek olarak gosterdım bıze verılen zararı fazlasıyla iade etmek asıl amacım
Resim
Kullanıcı avatarı
SAKULTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SAKULTA »

Hiç bir oyun yazılımı yaptınız mı veya yapım aşamasında hiç bulundunuz mu ? Yazılım işinin zorlu ve gerçekten büyük emek verilerek yapıldığının bizzat yazılım elemanı olduğum için biliyorum.Diğer oyunlara nazaran hatalarımız fazla olabilir.Ancak bunlardan ders alınırsa bir sonraki sürümde benzer hatalarla karşılaşmayacaksınızdır.

Lag,bug vb. hatalar yazılımcının en belalılarıdır.Şimdi tekrar tekrar düşünün; bir MMO oyununda çevre/unsur tasarımcıları öylesine tasarımlar yapmak durumundadır ki; bu tasarımlar ilk kullanıldıklarından aylar hatta yıllar sonra bile etkileyici olmalı, kimi zaman özel anlamlar içermeli, başka hiçbir benzerleri olmamalı ve genelde kurgu/senaryo içerisinde muhteviyatları olmalıdır.

Yazılımcının yazılım ile ilgili her türlü problemde mide ağrıları geçiriyor, her türlü aksaklıkta/gecikmede uykuları kaçar. Ülkemizin henüz gelişme aşamasındaki teknolojik altyapısının olumsuz getirileri, bir türlü anlaşılamayan sponsor kılıklı tuhaf firmalar ve tüm bunların üzerine ekonomik/siyasi düzeni/ahlakı oturtulmamış dalgalanmalarının bizim gibi piyasa veya siyaset ile alakasız insanları sürekli sarsması yazılımcının çektiği zorluklardandır.

Olayı İKV’ye getirdiğimiz de ise işler kelimenin tam anlamıyla çığrından çıkıyor. En az 40-50 kişi tarafından yapılacak işi 8-10 kişi ile başaran Sobee ve Türkiye’de oyun sektörü “yoktur” diye bağrışmalar arasında sanki nispet yaparcasına Sobee ekibi bu imkansızı gerçekleştirdi. Üstelik tüm bu süreç Türkiye’de ve Türkiye koşullarında gerçekleşiyor. Siyasi ve ekonomik çalkanmalar, anlaşılmaz krizler, tuhaf kapsiler vs. varken.

İKV dünyanın en iyi MMO oyunudur demiyorum yada yapılması gereken herşeyin yapıldığı bir proje.Ama “bizim” oyunumuz. Hem yapımcısı hemde yayıncısı yapması gerekenleri biliyor. İKV’ye destek vermek ve daha iyi olmasını sağlamak tamamiyle sizlerin elinde.

Problemsiz, sürekli gelişen ve büyüyen bir oyuna sahip olmak istiyorsanız yapmanız gerekenlerin başında Plus Paket satın almak geliyor. İKV’yi protesto edipte Plus Paket almadığınız zaman bindiğiniz dalı kesiyorsunuz. Sizlere hizmet sunmak isteyen ve yapmak istedikleri yüzlerce şey varken maddi imkanları yüzünden sürekli içleri kanayan Sobee ekibine en büyük desteğiniz oyununuza sahip çıkmak ve Plus Paket satın almakla başlar.
KaRaMSaR53
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KaRaMSaR53 »

[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]

Siyasi ve küfürlü bağlantı paylaşımı nedeniyle hesabınız sürekli olarak kapatılmıştır.
Kullanıcı avatarı
mkacellatt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

BeDBaHT yazdı:Hiç bir oyun yazılımı yaptınız mı veya yapım aşamasında hiç bulundunuz mu ? Yazılım işinin zorlu ve gerçekten büyük emek verilerek yapıldığının bizzat yazılım elemanı olduğum için biliyorum.Diğer oyunlara nazaran hatalarımız fazla olabilir.Ancak bunlardan ders alınırsa bir sonraki sürümde benzer hatalarla karşılaşmayacaksınızdır.

Lag,bug vb. hatalar yazılımcının en belalılarıdır.Şimdi tekrar tekrar düşünün; bir MMO oyununda çevre/unsur tasarımcıları öylesine tasarımlar yapmak durumundadır ki; bu tasarımlar ilk kullanıldıklarından aylar hatta yıllar sonra bile etkileyici olmalı, kimi zaman özel anlamlar içermeli, başka hiçbir benzerleri olmamalı ve genelde kurgu/senaryo içerisinde muhteviyatları olmalıdır.

Yazılımcının yazılım ile ilgili her türlü problemde mide ağrıları geçiriyor, her türlü aksaklıkta/gecikmede uykuları kaçar. Ülkemizin henüz gelişme aşamasındaki teknolojik altyapısının olumsuz getirileri, bir türlü anlaşılamayan sponsor kılıklı tuhaf firmalar ve tüm bunların üzerine ekonomik/siyasi düzeni/ahlakı oturtulmamış dalgalanmalarının bizim gibi piyasa veya siyaset ile alakasız insanları sürekli sarsması yazılımcının çektiği zorluklardandır.

Olayı İKV’ye getirdiğimiz de ise işler kelimenin tam anlamıyla çığrından çıkıyor. En az 40-50 kişi tarafından yapılacak işi 8-10 kişi ile başaran Sobee ve Türkiye’de oyun sektörü “yoktur” diye bağrışmalar arasında sanki nispet yaparcasına Sobee ekibi bu imkansızı gerçekleştirdi. Üstelik tüm bu süreç Türkiye’de ve Türkiye koşullarında gerçekleşiyor. Siyasi ve ekonomik çalkanmalar, anlaşılmaz krizler, tuhaf kapsiler vs. varken.

İKV dünyanın en iyi MMO oyunudur demiyorum yada yapılması gereken herşeyin yapıldığı bir proje.Ama “bizim” oyunumuz. Hem yapımcısı hemde yayıncısı yapması gerekenleri biliyor. İKV’ye destek vermek ve daha iyi olmasını sağlamak tamamiyle sizlerin elinde.

Problemsiz, sürekli gelişen ve büyüyen bir oyuna sahip olmak istiyorsanız yapmanız gerekenlerin başında Plus Paket satın almak geliyor. İKV’yi protesto edipte Plus Paket almadığınız zaman bindiğiniz dalı kesiyorsunuz. Sizlere hizmet sunmak isteyen ve yapmak istedikleri yüzlerce şey varken maddi imkanları yüzünden sürekli içleri kanayan Sobee ekibine en büyük desteğiniz oyununuza sahip çıkmak ve Plus Paket satın almakla başlar.

Yazdığım metnin sonunda sorduğum soruyu okumanı tavsiye ederim
Resim
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

oyuna girmeyelim protesto falan güzelde;
oyunun %90 ı 18 - 20 yaş altı olduğu için ve okul sebebiyle bazı günler oyuna girdikleri için mantık şudur : "iyi protesto varmış gireyimde full maden çekeyim, gireyimde bölgeler boşken benim gibi düşünenlerle bölge atayım, gireyimde herkes protesto yaparken benim ejderim olmasa bile adam bulamayıp beni bölgeye alırlar" ....... vb
Kullanıcı avatarı
SAKULTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SAKULTA »

mkacellatt yazdı:
BeDBaHT yazdı:Hiç bir oyun yazılımı yaptınız mı veya yapım aşamasında hiç bulundunuz mu ? Yazılım işinin zorlu ve gerçekten büyük emek verilerek yapıldığının bizzat yazılım elemanı olduğum için biliyorum.Diğer oyunlara nazaran hatalarımız fazla olabilir.Ancak bunlardan ders alınırsa bir sonraki sürümde benzer hatalarla karşılaşmayacaksınızdır.

Yazdığım metnin sonunda sorduğum soruyu okumanı tavsiye ederim
BeDBaHT yazdı:
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Beğenmiyorsan,
Oynama.
Bak kardes sana 1-2 cumleyle anlatiyim.
MT2 de bir kac kez kendi pvp mi kurdum.
Counter strike de 12-15 adminlik aldim.
Bi kac kerede [-C], [-CPT],[MAPPER] oldum.
Her haritada , kisinin HAYAL bile edemeyecegi bug lar olabiliyor ki bunlar oyle bug ki oyunu da kotu etkileyebiliyor
Kolay degil kardes [DEVELOPER] lar in isi.
"ki sen kalkmis Ustunden gelemeyeceklerini bile bile" gibisinden seyler kullanarak "neden boyle bir oyun yapmislar"
Diyorsun.
Onlar yapti ki ben , o , biz , siz stresimizi uzerimizden atalim diye.
Onlar yapti ki turkiyenin İLK online oyunu olsun diye.
Onlar yapti ki para kazanmak istediler.
V.s,V.s,V.s
Sen neden oynuyorsun ?

Kolay degil tamammi , olan bir hatadan dolayi destege gelen maillerin icerisinde 1000 lerce kufur gorup hala SAYGİSİNİ takinarak cevap vermek.
Ters bir cevap vermeye kalkisirsan...
Bir daha okumani tavsiye ederim.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
mkacellatt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

QYuSuFQ yazdı:
Beğenmiyorsan,
Oynama.
Bak kardes sana 1-2 cumleyle anlatiyim.
MT2 de bir kac kez kendi pvp mi kurdum.
Counter strike de 12-15 adminlik aldim.
Bi kac kerede [-C], [-CPT],[MAPPER] oldum.
Her haritada , kisinin HAYAL bile edemeyecegi bug lar olabiliyor ki bunlar oyle bug ki oyunu da kotu etkileyebiliyor
Kolay degil kardes [DEVELOPER] lar in isi.
"ki sen kalkmis Ustunden gelemeyeceklerini bile bile" gibisinden seyler kullanarak "neden boyle bir oyun yapmislar"
Diyorsun.
Onlar yapti ki ben , o , biz , siz stresimizi uzerimizden atalim diye.
Onlar yapti ki turkiyenin İLK online oyunu olsun diye.
Onlar yapti ki para kazanmak istediler.
V.s,V.s,V.s
Sen neden oynuyorsun ?

Kolay degil tamammi , olan bir hatadan dolayi destege gelen maillerin icerisinde 1000 lerce kufur gorup hala SAYGİSİNİ takinarak cevap vermek.

Ben beğenmiyorum dedim mi ? Ben sıkıntılarımızı dile getirmeye çalışıyıorum ve bunuda forumda oyuncuların , gm'lerin ve oyun yetkililerin görüşlerini alarak birlikte problemlere çözüm bulmayı çalışıyorum sen gelmişsin bana yok orada onu yaptım yok burada bunu yaptım aferim basarılarının devamını dilerim.. yaptılarsa madem böyle bir oyun madem para kazanıcaklar madem Türkiye'nin ilk online oyununu yaptılar layıkıyla yapsınlar oyunda bildiğin gibi bir çok sıkıntı var bunları beraber hallederek Türkiye'nin ilk online oynunu daha büyük yerlere getirebiliriz
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön