ŞİFACIDA YENİYİM
ŞİFACIDA YENİYİM
Merhaba oyuna başlayacağım yazın bununla birlikte şu ana kadar oyadığım online oyunlarda hiçbir karakter sınıfına becerim olmadı.Herneyse.Şifacı Sığınapa Migrata ve Çemberliye girerken ne kadar Şifa puanına sahip olmalıdır?Şifa kasmak çok zor mudur?Grup bölgeleri için ne gibi şifa taktikleri verebilrsiniz?Mesela karakterler gözügmediği zaman can basma nasıl oluyor vs vs
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ŞİFACIDA YENİYİM
Şifacı level atlama konusunda zor bir sınıftır fakat bir bilenin elinde adeta kanatlanır eğer bir arkadaş grubunuz veya tanıdıklarınız war ise şifacı kasımı cok kolaydır.
kASIMINı bilioyurm zehirci asitçi yapınca kolay kasılıyor 49 a kadar kasmıştım sıkılıp silmiŞTİM.Tek kişi 3 level üstün ayratıkları kesiyordum ayrıca şifalama yoktu bende büyücü gibi yönetiyordum 
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
MADENCHI yazdı:kASIMINı bilioyurm zehirci asitçi yapınca kolay kasılıyor 49 a kadar kasmıştım sıkılıp silmiŞTİM.Tek kişi 3 level üstün ayratıkları kesiyordum ayrıca şifalama yoktu bende büyücü gibi yönetiyordum
Çoğu kişi böyle düşünmese de ben de iyileştirmesiz kasma taraftarıyım.
PIRASASAPI
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Max büyü kritik , hasar büyü kritik itemler olduğunda üstünde yanı cok rahat 7 bn gibi bir büyü şifa oranını görebilirsin büyü şifaya gerek yok bencede eğer tek kasıcaksan karakterini.ozaerdenn yazdı:MADENCHI yazdı:kASIMINı bilioyurm zehirci asitçi yapınca kolay kasılıyor 49 a kadar kasmıştım sıkılıp silmiŞTİM.Tek kişi 3 level üstün ayratıkları kesiyordum ayrıca şifalama yoktu bende büyücü gibi yönetiyordum
Çoğu kişi böyle düşünmese de ben de iyileştirmesiz kasma taraftarıyım.
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
şifacı çok gizemli bir sınıftır herşey yapılır şifayla 
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak