VEDA

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YuSuFBeY
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

VEDA

Mesaj gönderen YuSuFBeY »

Selamun Aleyküm Teşkilat Halkı ben Lowerman Carım banlandı açılmıyorda.Bizde arkadaşlarla oyunu bırakmaya karar verdik.Oyunu bozdular ikide bir hata veriyo 3 yıldır oynarız oyunu ama bişey yok oyunda hergün sorun yaşanıyor en iyisi bırakmak Size İyi Oyunlar...!

Saygılarımızla....Lowerman,Ixyusufbeyxl,Kuralsızz,Dancepicy,Gndz,Gndzxtwo,Gndzxtheree,Atalaycafexgndz,Bestxof
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: VEDA

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

bolgeden ana bacı kufurler ettın türk-kürt ayrımı yaptın sonra banlandın ve neden banlandım dıye forumda yakındın.Bunu dedım dıye banada kufur edıceksın bılıyorum kendını daha cok kucuk dusuruceksın bılıyorsun...neyse

...
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Aleyküm Selam kardeşim sana bir abi nasihatı sakın karşındaki insanlara aptalmış muhamelesi yapma. Evet çarın küfürlerinden ötürü banlanmış emin ol ilk olsa yönetim gerekli esnekliği gösterirdi belkide ama bu kaçıncı. Abin çok saygıdeğer bir arkadaşımız bence sana biraz terbiye vermesinin zamanı gelmiş kafanı toparla biraz başka şeylerle oyalan oyuna tekrar geri gelirsin hadi sağlıcakla kal...
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
YuSuFBeY
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen YuSuFBeY »

:) ben sövsem neden buraya veda edeyim milletin yüzüne nasıl bakacam.Söven kardeşim hak etmeyenede sövmez bunu bil.

“Genel Sohbet” sayfasına dön