G.M YADA YETKILI BIR GOZ ATSIN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ErEgLiKuRdU
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

G.M YADA YETKILI BIR GOZ ATSIN

Mesaj gönderen ErEgLiKuRdU »

ONCELIKLE HERKESE KOLAY GELSIN.LAFI UZATMAYACAGIM.OYUN ACILDIGINDAN BERI ACIK BETA KAPALI BETA TAM SURUM HER NEYSE HEPSINDE OYNADIM VE PLUS OZELLIGI OLDUGUNDAN BERI PLUS LU OYNUYORUM. ANLAYAMADIGIM KONU KUTU ALDIM 3 AY DOLMADAN CHARLARIM SILINMIS.SOBEE YE AYNI HESAPTAN GIRIYORUM AMA CHARLAR YOK VE ErEgLiKuRdU ErEgLiEfEsİ CHARLARIM ESAS OYUN CHARLARIM.AMA ONLARDAN ESKI SILINEN CHARLAR GOZUKUYO AMA O IKI CHAR GOZUKMUYOR.BAN YOK.KUTU ALMISTIM 3 AYLIK PLUS + KUTU CHARLAR SIGORTALI OLMASI GEREKIYOR.KAC SENEDIR O CHARLARLA OYNUYORUM OYUNU BENIM ICIN MANEVI DEGERI YUKSEK CHARLAR GERI GELMEZSSE ADLI MAKAMLARA BASVURACAGIM.BEN EMEGIMI SIZE ZIYAN ETTIRMEK ICIN O KADAR GUN UYKUSUZ GECIRMEDIM.O KADAR EMEK HARCAMADIM

BİLGİNİZE ;

Fatih Aydemir
ErEgLiKuRdU_ErEgLiEfEsİ
Sanat İçin Soyunana Alkış Tutan Eller Neden Dini İçin Giyinene Zülmeder...
ErEgLiKuRdU & ErEgLiEfEsİ & IceCube
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: G.M YADA YETKILI BIR GOZ ATSIN

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ErEgLiKuRdU yazdı:ONCELIKLE HERKESE KOLAY GELSIN.LAFI UZATMAYACAGIM.OYUN ACILDIGINDAN BERI ACIK BETA KAPALI BETA TAM SURUM HER NEYSE HEPSINDE OYNADIM VE PLUS OZELLIGI OLDUGUNDAN BERI PLUS LU OYNUYORUM. ANLAYAMADIGIM KONU KUTU ALDIM 3 AY DOLMADAN CHARLARIM SILINMIS.SOBEE YE AYNI HESAPTAN GIRIYORUM AMA CHARLAR YOK VE ErEgLiKuRdU ErEgLiEfEsİ CHARLARIM ESAS OYUN CHARLARIM.AMA ONLARDAN ESKI SILINEN CHARLAR GOZUKUYO AMA O IKI CHAR GOZUKMUYOR.BAN YOK.KUTU ALMISTIM 3 AYLIK PLUS + KUTU CHARLAR SIGORTALI OLMASI GEREKIYOR.KAC SENEDIR O CHARLARLA OYNUYORUM OYUNU BENIM ICIN MANEVI DEGERI YUKSEK CHARLAR GERI GELMEZSSE ADLI MAKAMLARA BASVURACAGIM.BEN EMEGIMI SIZE ZIYAN ETTIRMEK ICIN O KADAR GUN UYKUSUZ GECIRMEDIM.O KADAR EMEK HARCAMADIM

BİLGİNİZE ;

Fatih Aydemir
ErEgLiKuRdU_ErEgLiEfEsİ

Şifreni biri ele geçirip cin sigortası olmadığını bilerek yada o saate plusun mevcurmudun.

3-4 defa silinip kurtarılan hesap siliniyor ama destek geri getiriyor onlarıda başvurman lazım.

Art niyetli biri dadanmış anlaşılan 3-4 defa silip tekrar getrmiş. Yok olana kadar galiba.

Çarları art niyetli silen kişinin ağır cezası var bişime en son girdiğin saati yada gerekli bilgileri verdinmi o gerekli işlemleri ve logları sobeeden istiyor.

Ordan o kişiye tazminat davası açılabiliyon en son 2 bin tlik bir dava duymuştum doğrumu bilmiyom ama galiba doğru karşı taraf ödemek zxorunda kalmıştın.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: G.M YADA YETKILI BIR GOZ ATSIN

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

"Silinen karakterlerini kurtarabilmeniz için karakterlerinizin arka planda saklanması gerekmektedir. Karakterlerinizin arka planda saklanması için de karakterleriniz silindiği an üyeliğinizde Plus Paket veya Karakter Sigortası aktif olarak bulunmalıdır. "

Probleminizin çözümü İKV Forumları değil İKV Destek/iletişim formu'dur. İKV Destek/İletişim formu'na giderek Bildirim tipi'ni Üyelik olarak seçip ilgili ekibe bilgilendirmenizi yapabilirsiniz. Buradan yanıt alamazsınız.

İKV Destek/İletişim formu için :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön