Yagma ARtıcı Hk.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yagma ARtıcı Hk.
Merhaba,
Yağma artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.
Bilginize.
Yağma artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
İşe yarıyor ancak yukarıda da belirtildiği gibi nedense bir türlü hiç düşmeme olasılığı hep var. İKV'de birşeyin olmama olasılığı hangi değerde olursa olsun (ister daha büyük ister daha küçük) olmama olasılığı her zaman belirtilen değerden daha büyüktür. Cümlenin komikliğinden durumun vahimiyetini anla. :lol: İlla ki denemek istiyorum diyor isen 1 haftalıkları denemeni öneririm(Daha iyiler).
EARTH
DisToRtioN
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Test ettim onayladım, işe yarıyor. çöpleri 2 şer çekersin 2.derecedeki madenleri (pmb lapis sinek mantarı kripaz yeşil elmas vb) çok çekersin. bu kadar. menekşe,gano,irid,akik,bunları önceden çekme şansın neyse; artıtıcı aldıktan sonraki şansın aynı. sen bir madenden defalarca elmas çekersin, ordan geçen biri geçerken çeker menekşe tamamen şans 3. derece maden çekmek. akikle mavi çok çektim arada menkşe de çıkıyor. sibiryalı 2 tane çekebildim şelit 1 tane oyuna başladığımdan beri 4 yapraklı yonca çekemedim daha TAMAMEN ŞANS !
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

marasaldadas yazdı:Test ettim onayladım, işe yarıyor. çöpleri 2 şer çekersin 2.derecedeki madenleri (pmb lapis sinek mantarı kripaz yeşil elmas vb) çok çekersin. bu kadar. menekşe,gano,irid,akik,bunları önceden çekme şansın neyse; artıtıcı aldıktan sonraki şansın aynı. sen bir madenden defalarca elmas çekersin, ordan geçen biri geçerken çeker menekşe tamamen şans 3. derece maden çekmek. akikle mavi çok çektim arada menkşe de çıkıyor. sibiryalı 2 tane çekebildim şelit 1 tane oyuna başladığımdan beri 4 yapraklı yonca çekemedim daha TAMAMEN ŞANS !
Sabah Sabah Neyin Kafasını Yaşıyorsun Gazoz ?
Arkadaş Grup Bölgeleri İçin Sormuş
bkz. (Yağma ve Şans Arttırıcının Farkları)
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

Başlığa dikkat etmedim. o benim hatam özür dilerim.
hitap şeklinde senin ayıbın.
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

marasaldadas yazdı:Başlığa dikkat etmedim. o benim hatam özür dilerim.
Hitap Şekli Değil O Bu Aralar Fazlaca Kullanmaya Başladım...
Gazoz ve Şampuan
Seveni de Var Sevmeyeni de, Sevmediysen Kusura Bakma
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

Sana cevabım var ama, arkadaşın açtığı konu dağılacak. bir yetkili benim yazımı silebilirmi.
Adam olan laftan anlar. adam olmak için, önce insan olmak lazım; değilse ne desen boş, tesir etmez ...........
Adam olan laftan anlar. adam olmak için, önce insan olmak lazım; değilse ne desen boş, tesir etmez ...........
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Anlıyorum :lol:marasaldadas yazdı:Sana cevabım var ama, arkadaşın açtığı konu dağılacak. bir yetkili benim yazımı silebilirmi.