Toplayıcı Puanları
Toplayıcı Puanları
Arkadaşlar ben sarrafım ve en fazla 45 verilebiliyor diye biliyordum.Ama bende 50'ye kadar çıktı daha çıkarmı bilmem fakat bir sınır var mı?Ve neden 45'ten yukarı çıktı.Acaba yeni madenler mi gelecek?
Re: Toplayıcı Puanları
Hiç Alakası Yok Onlarda Yeteneklerdeki Gibi Sınırlama Yapmamışlar.Onun Sınırlaması Dirençlerdeki Gibi Yani Kaç Puan İstersen O Kadar Verebilirsin Tabi Elinde Varsa İstersen Madeni 96 Yap Sorun Olmaz.Yapan Birisi Vardı 96 Puanın Tamamını Sarraf'a Vermişti.Dodo39 yazdı:Arkadaşlar ben sarrafım ve en fazla 45 verilebiliyor diye biliyordum.Ama bende 50'ye kadar çıktı daha çıkarmı bilmem fakat bir sınır var mı?Ve neden 45'ten yukarı çıktı.Acaba yeni madenler mi gelecek?
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

ama en fazla 45. seviyeye kadar maden var değil mi?O zaman ben enayi gibi 5 puan aybeye verdim 
Olabilir GBM-0'dan Sıfırla Yeniden Ver.Dodo39 yazdı:ama en fazla 45. seviyeye kadar maden var değil mi?O zaman ben enayi gibi 5 puan aybeye verdim
Göster
Sunucu:Sancak

aslında önceden öyle değildi sadece 45 puan verebiliyordun ama şimdi nedense önünü açtılar 96 ya kadar gidiyorDodo39 yazdı:ama en fazla 45. seviyeye kadar maden var değil mi?O zaman ben enayi gibi 5 puan aybeye verdim
.....
SeF4 yazdı:Olabilir GBM-0'dan Sıfırla Yeniden Ver.
istediğin gibi sıfırlayamassın eğer ikv çemberlitaş kutu yüklemediysen sıfırlayamıyorsun
.....
SADECE KUTUYLA DEĞİL PLUSLADA SIFIRLAYABİLİYORSUN DİYE BİLİYORUM
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Toplama puanlarını sıfırlayabilmek için; Özel sürüm kutu yüklemeniz gerekmektedir.
(Çemberlitaş, Derindeki Sır)
Bilginize.
Toplama puanlarını sıfırlayabilmek için; Özel sürüm kutu yüklemeniz gerekmektedir.
(Çemberlitaş, Derindeki Sır)
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Hayır Sadece Kutu Alırsan Sıfırlayabilirsin.
bkz. Çemberlitaş veya Derindeki Sır.
bkz. Çemberlitaş veya Derindeki Sır.