Arkadaşım ben cevabımı alamadım kapatma konuyu Voyant orda yazdı maili kontrol et bende ettim mailde oyunu kaldırın yeniden kurun diyor kaldırdım kurdum sonuç aynı.Kapatma konuyuda yardımcı olabilcek kişilere engel olma.Tekrar yazıyorum,
Arkadaşlar Laptopdan oyuna giremiyorum ''İkv launcher geçerli bir win32 uygulaması değil'' hatası alıyorum.Yardımcı olabilcek varsa sistem bilgilerim
İşletim Sistemi: Win7 Home Premium 64bit
İşlemci: Intel(R) Core i5-2410M CPU @ 2.30 ghz
Bellek: 4096 Ram
Ekran kartı: GeForce GT 520M
Ekran kartı bellek: 2775 MB
Directx: v11
Oyun Hatası (LapTop) Kapatma şu Konuyu
- SoldierKurt
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Lonca: yok
Re: Oyun Hatası (LapTop) Kapatma şu Konuyu
Merhabalar,
Bilgisayarınızdan İKV'yi kaldırıp, :idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/download.aspx adresinden güncel sürümü indirip kurduğunuzda bu hata düzelecektir.
Bilginize.
Bilgisayarınızdan İKV'yi kaldırıp, :idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/download.aspx adresinden güncel sürümü indirip kurduğunuzda bu hata düzelecektir.
Bilginize.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Samsungmu?
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- SoldierKurt
- İskele Babası

Merhaba
1-Oyun launcherine sağ tıklayıp "özellikler" sekmesinden uyumluluğu windown 98/windows me olarak ayarla ve yönetici olarak açmayı dene.
2-Advanced Systemcare programını kullanarak sistemindeki eksik .dll dosya sorunlarını gider
3- Eset antivirüs vb programlar kullanarak kesinllikle bi virüs taramasından geçir ama sakın Avira anti vir kullanma tavsiyemdir hiç bi işe yaramayan sadece PC ni kasan bi sözde virüs programıdır
)
önere bileceğim çözümler bukaradar kardeşim umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğerki olumsuz sonuc alırsan PC ne şöyle güzel bi win 7 format çek ama servis pack 1 olmasın gereksiz yere yorar PC ni
1-Oyun launcherine sağ tıklayıp "özellikler" sekmesinden uyumluluğu windown 98/windows me olarak ayarla ve yönetici olarak açmayı dene.
2-Advanced Systemcare programını kullanarak sistemindeki eksik .dll dosya sorunlarını gider
3- Eset antivirüs vb programlar kullanarak kesinllikle bi virüs taramasından geçir ama sakın Avira anti vir kullanma tavsiyemdir hiç bi işe yaramayan sadece PC ni kasan bi sözde virüs programıdır
önere bileceğim çözümler bukaradar kardeşim umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğerki olumsuz sonuc alırsan PC ne şöyle güzel bi win 7 format çek ama servis pack 1 olmasın gereksiz yere yorar PC ni
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]
Kuralda Biziz Yasada...

Splendor (49) [(^)Ecel getiren]
Kuralda Biziz Yasada...

lauher.exe dosyasını sil
helperi çalıştır bu işlemi görüntü ayarlarınız sıfırlandı diyene kadar yap.
Birincisinde olmayablir ikincisinde olacaktır win32 dizini dosya tam yüklenmediğinden yada ona engel olan bir yazılım yada bilgisyarında bulunan bir demo programının regedit dosylarında yaptığı anlmasız işlevlerden gece.
1-2-3 defa helperden normal güncelleme yap ikonu görürsen dizinde düzlmiştir simdi o sende belirsiz bir ikon olarak gözükür.
Bu dosya silinecek. launcher.exe
bu dosyadan günceleme yapılacak. launch_helper.exe
Smasung felan anlamam ben 64 bit sistemdede çalışır. engelleyen yada karantinaya alan bir sistemin olablir.
helperi çalıştır bu işlemi görüntü ayarlarınız sıfırlandı diyene kadar yap.
Birincisinde olmayablir ikincisinde olacaktır win32 dizini dosya tam yüklenmediğinden yada ona engel olan bir yazılım yada bilgisyarında bulunan bir demo programının regedit dosylarında yaptığı anlmasız işlevlerden gece.
1-2-3 defa helperden normal güncelleme yap ikonu görürsen dizinde düzlmiştir simdi o sende belirsiz bir ikon olarak gözükür.
Bu dosya silinecek. launcher.exe
bu dosyadan günceleme yapılacak. launch_helper.exe
Smasung felan anlamam ben 64 bit sistemdede çalışır. engelleyen yada karantinaya alan bir sistemin olablir.
A R Z L O D O S
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Arkadaş Silip tekrardan kurduğunu yazmış zaten..CounCiL yazdı:Merhabalar,
Bilginize.
oyunu kaldırın yeniden kurun diyor kaldırdım kurdum sonuç aynı
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Yönetici de tekrar indir demiş ; aynı şeyi kur dememişSplash yazdı:Arkadaş Silip tekrardan kurduğunu yazmış zaten..CounCiL yazdı:Merhabalar,
Bilginize.oyunu kaldırın yeniden kurun diyor kaldırdım kurdum sonuç aynı
ßurayı incelemeni tavsiye ederim sorunun düzeleceğinden eminim.
İyi Forumlar.
- SoldierKurt
- İskele Babası

Teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için şimdi bütün çözüm önerilerini yapmaya başlıyorum olumlu yada olumsuz sonucu yazıcam.