Kuklacıya girerken bakıyorum Miğrat ve Sığınağa Savaşcı Zorunluğu gelmiş Eminönü Sunucusundada böyle olsa daha iyi olcak Çünkü Tank Savaşcının Miğratta pek çok yararı var özellikle ayısı varsa.
Ofansif Savaşcılarda Sığınakta Etkili Oluyor. 2 Ofans Girilirse 3 Lü delilerde Tekini 2 ofans Alır. Veya Baş fedaiyi onlar biraz canını azaltır büyücüler fedaiyi kestikten Sonra Başı Kesebilirler Bence Savaşcılar İçinde Grup Bölgelerine Girmesine Zorunluluk Getirilmesini Düşünüyorum..
Miğratta Ofansif İmmuneyi Tek kesebiliyor. Funditoresi oyalayabilir. Tankta aynı şekilde..Tankın Ayısı Funditoresi Tek Kesebiliyor. Cehennem tazılarında Zihinsiz geçiliyor 1 ofans 1 tank girilirse miğratta 2 durdurma ..
Centuriondada Aynı Şekilde. 2 Saat Zihinin Geçmesini Bekleyeceğine Hemen Bozar Savaşcı olay bitti.
Eğer GirdiğinizSavaşcının veya savaşcıların ayısı varsa sığınaklarda fare adam deliyi tek kesebiliyor.
Ayı Karkumları 1 Kanamada Kesiyor.
Kısacası Savaşcının GB Ler İçin Önemi Var ...
Bence Savaşcılar İÇİN SIĞINAK VE MİĞRAT ZORUNLULUĞU GETİRİLMELİ.
SAVAŞCI ARKADAŞLARIMIZINDA İTEM DÜŞÜRMESİ HAKKIDIR..!!
Savaşcılar İçin Bir Öneri
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Re: Savaşcılar İçin Bir Öneri
Güncell. :?
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
KAtılıyorum Tılsımdada böyle birşey olsa cok iyi olur hem itemleri pahalı hemde gb atamıyoruzz aslında gruba alsalar cok faydalı olabiliriz ama şans vermiyorlarki :evil:
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
GÜNCEL :?
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Kuklacıda :
Gaffara 2
Stuya 3
X e 2
Migrata 2
Sığnağa 2
savaşçı alıyoruz lonca olarak.
yani minimum grubun 3 te 1 i savaşçı
Gaffara 2
Stuya 3
X e 2
Migrata 2
Sığnağa 2
savaşçı alıyoruz lonca olarak.
yani minimum grubun 3 te 1 i savaşçı
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Merhaba
Böyle bir zorunluluğu kim getirmiş,
Kim denetliyor demeden geçemicem.
İsteyen istediği şekilde Grup Bölgerine girer, tutupta bunu zorunlu yapamazsınız.
Oyun İçi iyi davranışlarınız, hal ve haraketlerinizle oyun içinde arkadaşlıklar kuracaksınızdır.
Bu arkadaşlıkların sonucunda zorunluluk gelmeden aynı grupta yer alırsınız zaten.
Migrata 5 büyü 1 şifa aynı hususta Sıgınaklara 5 büyü 1 şifa girmek isteyenlere;
-Dur bakalım Savaşçı almak zorunlu bir büyüyü çıkart ve savaşçı al :!: Dicek haliniz yok değil mi :?:
Diğer sunucularda nasıldır bilmem ama Anka ve sancak sunucularında böyle birşeyin ortaya çıkmasına gerek bile yok.
Kurulan dostluklarla hemen hemen her grup bölgesine bir savaşçı giriyor.
Yani herşey sizde başlar sizde biter.
Dışarıya nasıl davranırsanız öyle muamele görürsünüz.
İyi forumlar..
Böyle bir zorunluluğu kim getirmiş,
Kim denetliyor demeden geçemicem.
İsteyen istediği şekilde Grup Bölgerine girer, tutupta bunu zorunlu yapamazsınız.
Oyun İçi iyi davranışlarınız, hal ve haraketlerinizle oyun içinde arkadaşlıklar kuracaksınızdır.
Bu arkadaşlıkların sonucunda zorunluluk gelmeden aynı grupta yer alırsınız zaten.
Migrata 5 büyü 1 şifa aynı hususta Sıgınaklara 5 büyü 1 şifa girmek isteyenlere;
-Dur bakalım Savaşçı almak zorunlu bir büyüyü çıkart ve savaşçı al :!: Dicek haliniz yok değil mi :?:
Diğer sunucularda nasıldır bilmem ama Anka ve sancak sunucularında böyle birşeyin ortaya çıkmasına gerek bile yok.
Kurulan dostluklarla hemen hemen her grup bölgesine bir savaşçı giriyor.
Yani herşey sizde başlar sizde biter.
Dışarıya nasıl davranırsanız öyle muamele görürsünüz.
İyi forumlar..
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Zaten bir mecburiyet söz konusu değil.
Ama savaşçı sayısındaki çokluktan dolayı bu şekilde oluyor.
Yoksa 5 büyü 1 şifa sığnak grubu olunca illaki grubu dağıtmıyoruz.
Ama savaşçı sayısındaki çokluktan dolayı bu şekilde oluyor.
Yoksa 5 büyü 1 şifa sığnak grubu olunca illaki grubu dağıtmıyoruz.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Klana yazıyolarlar sürekli,kenana ejder,junona ejder...Bölgelerde savaşçı ayak bağı olarak görülüyor.Tank oldum 1 ayda 2 kes sığınağa girebildim.Mısırda sabahla yine alan yok.Bölgelerin şartları savaşçıya göre ayarlanmalı bence,yani bölge öyle yapılmalı savaşçı almak zorunlu olsun.Yani savaşçıya büyük ihtiyaç olsun.Bence !
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Katılıyorum arkadaşım ama Çemberlitaşta Tank Savaşcı Zorunlu AMa Miğrat Ve Sığınaktata Böyle OLsa Güzel Olucak..berkancetin yazdı:Klana yazıyolarlar sürekli,kenana ejder,junona ejder...Bölgelerde savaşçı ayak bağı olarak görülüyor.Tank oldum 1 ayda 2 kes sığınağa girebildim.Mısırda sabahla yine alan yok.Bölgelerin şartları savaşçıya göre ayarlanmalı bence,yani bölge öyle yapılmalı savaşçı almak zorunlu olsun.Yani savaşçıya büyük ihtiyaç olsun.Bence !
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Yeniden MerhabaXxxChesTeRxxX yazdı:Katılıyorum arkadaşım ama Çemberlitaşta Tank Savaşcı Zorunlu AMa Miğrat Ve Sığınaktata Böyle OLsa Güzel Olucak..berkancetin yazdı:Klana yazıyolarlar sürekli,kenana ejder,junona ejder...Bölgelerde savaşçı ayak bağı olarak görülüyor.Tank oldum 1 ayda 2 kes sığınağa girebildim.Mısırda sabahla yine alan yok.Bölgelerin şartları savaşçıya göre ayarlanmalı bence,yani bölge öyle yapılmalı savaşçı almak zorunlu olsun.Yani savaşçıya büyük ihtiyaç olsun.Bence !
Herşeyin oyun içindeki davranışlarınızdan, hal ve hareketlerinize ve bunların neticesindeki kurulan arkadaşlıklarınız sonucunda kolaylıkla çözülebileceğini her fırsatta dile getiriyorum.
Bunlara çeşitli bahaneler bulmak mümkün lakin, ''Herşey sizde başlar sizde biter.''
Öte yandan görüşünüze katılmamakta elde değil.
Sığınak Migrat Grup Bölgelerine, Çemberlitaş 'taki gibi sistematik bir zorunluluk getirilebilirdi.
Dikkatinizi çekmek istiyorum ''Getirilebilirdi''..
Sıgınak Miğrat grup bölgelerinde yer bulamıyan yüzlerce savaşçı arkadaşlarımızın desteğe durumlarını, mağdurluğunu bildirmesi sonucu çemberlitaş böyle bir sistem üzerine otutturuldu diye düşünüyorum.
Diyeceğim o ki;
İKV gelişim sürecinde oyuncularının isteklerine göre değişiklik, yönlendirme yapabilmektedir.
Bu tip konular hakkındaki düşüncelerinizi, Destek-Öneri bölümünden bildirmeniz çok daha faydalı olacaktır.
Unutmayalım ki;İKV Forumları üzerinden açmış olduğunuz bu tür konular dikkate alınmadığı gibi size, bizlere hiç getiri sunmayacaktır.
İyi forumlar..