Ecel Getiren ve Latif

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
puma
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Ecel Getiren ve Latif

Mesaj gönderen puma »

Sayın İKV yönetimi
Yeni bölgeler gelmeden yapılan tanıtımlarda,Sadece en güçlülerin kullanacağı şahaser itemlerderden bahsediliyordu.Son güncellemelerden sonra Kadim görevlerini yapan oyuncular zaten daha önceden Şahaser reçetelerin materyallerini hazırlayıp bekliyorlardı.Kadim Tehlike görevini yapıp Kadim hidra pençeleri ni alan arkadaşlarda doğal olarak büyük bir heyecanla Ecel Getiren,Latif,Ajder ve Asa Asab-ı Keyf ‘lerini ürettiler.Bu şaheserlerden Ecel Getiren ve Latif’in hayal kırıklığı yarattığını gönül rahatlığı içinde söyleyebilirim.
Bu konu hakkında bazı GM’lerimizin bazı açıklamaları oldu,”iki savaşçının itemsiz şekilde yaptığı ws’de sadece sakınma açma şartı ile bir savaşçıda Ecel Getiren diğer savaşçıda ise Kafa Koparan denemesinde”,Ecel Getiren daha verimli olduğu görülmüştür ama !!! Savaşçı karekterler ws yaparken veya yaratık keserlerken full itemlerimizi kullanıyoruz.bu durumda ise Ecel Getiren yada Latif kullanan savaşçı kesinlikle kaybediyor.Ecel Getiren ve Latif’in vuruş hızı itibari ile Kafa Koparandan daha seri ve hızlı olduğu aşikardır.Ama savaşçılardaki Ağır vuruş ve Sert vuruş yeteneklerini olduğunu dikkate aldığımızda Ecel Getiren ve Latif’in hızlı vuruş yapmalarının hiçbir esprisi kalmıyor.Bu durum yaratıkları keserkende bariz şekilde ortaya çıkıyor. Örnek olarak itemleri full Yücelen bir savaşçı elinde kafa koparan ile ortalama 4050-4150 ortalama vurus değeri yapıyor.Aynı savaşçı Ecel Getiren ile 2250-2400 vuruyor.Ve Ecel Getiren bazı yaratıklara bazıları na fark vuruyor.
Bu şahaser itemleri üretebilmek için Teşkilat sunucusundaki materyallerin fiyatları baz aldığımızda Elinde iki adet Kadim Hidra pençesi olmayan bir savaşçının ortalama 250 m ile 300 m arasında para kullanması gerekiyor.Bu kadar emek için bence Ecel Getiren ve Latif Yücelen Kafa koparanın yanında bence hafif kalıyor.

WS’de ki değerler

Savaşçı Ecel Getiren ile Savaşçı Kafa Koparan ile
1100-1150 vuruş ortalaması 1600-1650 ortalaması ile
Savaşçı Lafit ile
550-600 vuruş ortalaması
Yaratık keserken

Ecel Getiren ile
Bekçi Kobra Meran muhafızı Uçan Muhafız Buz büyücüsü
Kendi vuruşu:2650 Kendi vuruşu:1750 Kendi vuruşu:1750 Kendi vuruşu:2500
Ağır vuruş :3500 Ağır vuruş :2400 Ağır vuruş :2400 Ağır vuruş :3500
Sert vuruş :3250 Sert vuruş :2150 Sert vuruş :2150 Sert vuruş :3250

Kafa Koparan ile
Bütün yaratıklarda ki vuruşların ortalaması
Kendi vuruşu :4100
Ağır vuruş :4100
Sert vuruş :3500

Not:Lütfen yorumlarınız yapıcı ve fikir verici olsun

Puma
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ecel Getiren ve Latif

Mesaj gönderen Firelife »

Haklısın, ilk olarak millet özellikle savaşçılar şaheserler için heyecanlandı biran önce üretmek için ama üretim boşuna para kaybı oldu ecel ve latif için, yücelen+halit osmiridyum kafa koparanın vuruşu daha iyiydi doğal olarak herkes hayal kırıklığına uğradı ama ejder asayı ben beğendim büyücüler için iyi bir asa artık savaşçılar büyücüleri kesemicek gibi bir hal var ortada...
puma
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen puma »

Ecel ve latifle vuruslar

Bekçi Kobra:Kendi vuruşu:2650 Ağır vuruş :3500 Sert vuruş :3250
Meran muhafızı:Kendi vuruşu:1750 Ağır vuruş :2400 Sert vuruş :2150
Uçan Muhafız Kendi vuruşu:1750 Ağır vuruş :2400 Sert vuruş :2150
Buz büyücüsü:Kendi vuruşu:2500 Ağır vuruş :3500 Sert vuruş :3250

yucelen kafa koparan ile vuruslar

Bütün yaratıklarda ki vuruşların ortalaması
Kendi vuruşu:4100
Ağır vuruş :4100
Sert vuruş :3500

Puma
puma
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen puma »

Evet benim belirtmek istediğim zaten Ecel ile Latif,diger şahaserlere hakkında yorum yapmam ımkansız daha kullanmak nasip olmadı asaları :)

puma
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Kadim Hidra Ve Getirdikleri
Ocipres 24 Oca 2010 03:01

Sevgili arkadaşlar bu oyunu uzun bir süredir oynuyorum.Çok eleştireceğimiz tarafları olsada yinede bize kazandırdıkları paylaşım ,beraber hareket etme yetilerini geliştirme bakımından olumlu tarafalarıda var oyunun.Oyun hakkında genel düşüncem olumsuz olmasada aklımın mantığımın izah etmekte zorluk çektiği bir iki noktayı sizle paylaşmak istiyorum.Bu hidra eklentisine kadar oyun kurgusu idare eder şekilde iken eklenti bize gösterdiki oyunun kurgusunda inanılmaz bi kopukluk var.Bakın hidra eklentisi şaheserler üzerine kurulu.Şaheserleri elde etmek için kaba olarak hesaplarsak 130-150m civarı bi malzeme (şuanki fiatlarla)ve dikkat!Bir haftadır 50 kişiden az olmamak kaydıyla uğraşıldığı halde sadece bir kez kesilebilen kadim hidrayı fırsat bulunabilirse oda 2 defa kesilerek elde edilecek kadim hidra pençesiyle olacak.Düşünebiliyormusunuz bir arkadaşın kadim hidrayı kesebilen grupta olma ihtimalini.Hemde iki defa.Ama bana tuhaf gelen buraya kadar olanı değil bundan sonra olanı.Ben iddia ediyorum full yücelen+ecel getirenli bir char meranda buzu kesemez.Hasar 49-99 arkadaşlar.Benim elimde yücelen ardeneler topaz balyoz var 2 ecele değişmem.Yazık değilmi bu emeğe hengameye.Diğer şaheserlerinde bundan farklı olacağını sanmıyorum.İnsanlar plus alıyorlar vakitlerini harcıyorlar yazık.Sabahlara kadar uykusuz kalıyorlar.Bu oyunu kuranlara yönetenlere burdan tavsiyem sahip olduğunuz şeyin kıymetini bilin.Ben bunca eziyeti çekecem binbir güçlükle maden topğlayacam bana balıkçı idrisin verdiği cellat satırı ayarında bir silahı şaheser diye vereceksiniz.Çok ayıp.Sevgiler Saygılar.....
Ocipres

Doğan kardeş sana sadece günaydın diyorum.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Arkadaşlar bir şey söliycem...

Şah Eser... 3 itemli

Max 400 binin üzerinde

Saldırı 20.000

Kritik 3.25.... falan

Kafa Koparan 2 İtemli

max 373 bin...

Saldırı 8.600

diğer kafa koparan

Max 373 bin

kritik 2... falan

arkadaşlar bakın eğer siz kritkli bir kk kullanıyorsanız sadece kritik şansınız artar ve 373 bin max hasarınız olur + şah eserde ise 20 bin gibi bir saldırı yani 2.5 ardenneler daha fazladan takmış oluyorsunuz ve max hasarı kk dan daha fazla eğer saldırılı bir kk kullanıyorsanız sadece saldırınız 8.600 artar 11.400 daha ecele göre az saldırınız olur ve kritik şansınız ve max hasarınız daha az olur... Şah eser Max,kritik,saldırı gibi 3 önemli özelliği bir arada tutuyor kk ise 2 özellik ve şah eserin max,kritik,saldırı özellikleri daha fazla umarım dediğimi anlarsınız pek iyi anlatamadım.
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

arkadaşlar bakın eğer siz kritkli bir kk kullanıyorsanız sadece kritik şansınız artar ve 373 bin max hasarınız olur + şah eserde ise 20 bin gibi bir saldırı yani 2.5 ardenneler daha fazladan takmış oluyorsunuz ve max hasarı kk dan daha fazla eğer saldırılı bir kk kullanıyorsanız sadece saldırınız 8.600 artar 11.400 daha ecele göre az saldırınız olur ve kritik şansınız ve max hasarınız daha az olur... Şah eser Max,kritik,saldırı gibi 3 önemli özelliği bir arada tutuyor kk ise 2 özellik ve şah eserin max,kritik,saldırı özellikleri daha fazla umarım dediğimi anlarsınız pek iyi anlatamadım

Valla ben anladım senin dediğinide meranda kafa koparan yerine ecel getirenle çıkarsan buz büyücüsünün karşısına onun anlayacağını sanmıyorum hatta gecenin takipçisi bile zor anlayacaktır.Dene istersen.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Lokmanxhekim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Lokmanxhekim »

Puma raporu guzel hazırlamışsın ellerine sağlık...
Kullanıcı avatarı
pasakadir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen pasakadir »

Öncelikle saygı ve selamlarımı iletiyorum.Doğan abi çok güzel bir analiz yapmış katılmamak elde değil ancak demek isterimki ilk reçtelere göre ecel getiren ve latif yücelen efsununun hemen hemen 3 takıtana tekabül eden bir maxsimum vuruş efsunu vardı.Tahminimce İKV yönetimi bunun yapılması ile Hemen hemen her oyuncunun [GM] tarzı vuruş yapmalarından ve bunun sonucunda diğer karakterler arasında bir denge bozukluğu yaşanacağından dolayı bu yönteme başvurdukları kişisel düşüncemdir .Genede maxsimum hasarının değiştrilmiyip SİLAH hasarının yükseltilmesinde fayda olacağı kanaatindeyim . Saygılarımla ARZ ederim
LONCA KUVA-İ MİLLİYE Paşaxkadir-Paşaxartemis-Paşaxakmenrah
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Kullanıcı avatarı
kasatoora
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen kasatoora »

Savaşçıya 2 adet Şaheser siLah var.Biri Ecel getiren diğeri Latif bildiğiniz üzere.Bunlardan birisi Seri vuruşlu diğeri ise Kafa koparanla eşit zmanla vuruşlu olması daha mantıklı olurdu.Örneğin ; Full Yücelen bir savaşçı elinde kafa koparan ile ortalama 4050-4150 vuruyor ise Ecel Getiren ile seri vuruş yerine Kafa Koparan ile aynı hızda ortalama 5500-6000 veya 6000-6500 arası vursaydı Çok daha Güzel olabilirdi.

Saadete gelirsek
Ecel veya Latiften birisinin Hasarı yükseltimeli , seri vuruş yerine daha uzun sürede bir vurması mantıklı olur.
Resim

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...

Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT

“Genel Sohbet” sayfasına dön