Bir seri haline getirdiğim İKV karakter yetenek tasarımları ikinci bölümünü hazırlamaya başladım.İkinci bölüm büyücü yeteneklerini sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum.
29 Ocak 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımlarım (Savaşçı)" konusuna ulaşmak için;
[code]viewtopic.php?f=58&t=49348[/code]
30 Mayıs 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımları (Büyücü)" konusuna ulaşmak için;
[code]viewtopic.php?f=46&t=64095[/code]
3 Eylül 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımları (Şifacı)" konusuna ulaşmak için;
[code]viewtopic.php?f=46&t=77361[/code]
-------------
"Sırra Kadem"

Oyun içinde:

"Cehennem Sörfü"

Oyun içinde:

"Odak Noktası"

Oyun içinde:

"Mavi Yıldırım"

Oyun içinde:

------------
Tasarımların her biri bana aittir.Görsellerde herhangi bir düzenleme yapmamak kaydıyla izinsiz her yerde yayınlayabilirsiniz.Umarım beğenirsiniz.Teşekkürler,iyi oyunlar.
Katkılarından dolayı Eminönü Sunucusu oyuncularından Uğur'a (STORE) teşekkürler.
29 Ocak 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımlarım (Savaşçı)" konusuna ulaşmak için;
[code]viewtopic.php?f=58&t=49348[/code]
30 Mayıs 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımları (Büyücü)" konusuna ulaşmak için;
[code]viewtopic.php?f=46&t=64095[/code]
3 Eylül 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımları (Şifacı)" konusuna ulaşmak için;
[code]viewtopic.php?f=46&t=77361[/code]
-------------
"Sırra Kadem"

Oyun içinde:

"Cehennem Sörfü"

Oyun içinde:

"Odak Noktası"

Oyun içinde:

"Mavi Yıldırım"

Oyun içinde:

------------
Tasarımların her biri bana aittir.Görsellerde herhangi bir düzenleme yapmamak kaydıyla izinsiz her yerde yayınlayabilirsiniz.Umarım beğenirsiniz.Teşekkürler,iyi oyunlar.
Katkılarından dolayı Eminönü Sunucusu oyuncularından Uğur'a (STORE) teşekkürler.