S.a Arkadaslar İyi Forumlar Ben Oyunu Bırakıorum Charlarım Bellı PaTRoNxIIDarkII CazFiGxDark ve IxApoLLoxI ' Dır. Ben Arifcan Oyunu Bırakıyorum Ortagım Furkan Devam Ederse Orasını Bılmem Oyunun Tadı Tuzu Kaçtı.
[İleti düzenlenmiştir.]
ProtectorDragon
OYUNU BIRAKIYORUM HERKEZE İYİ OYUNLAR
- PaTRoNxIIDarkII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Day Of DeatH
OYUNU BIRAKIYORUM HERKEZE İYİ OYUNLAR
PaTRoNxIIDarkII
[Farabi Shen(^) Kafa Koparan]
CazFiGxDark
[Ejder Asa(^)]
IxApoLLoxI
[Ashab-ı Kehf(^)]

CazFiGxDark

IxApoLLoxI

- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
Re: OYUNU BIRAKIYORUM HERKEZE İYİ OYUNLAR
ne kadar tanımasamda en doğrusunu yapmışsın ben oyunu bıraktım kafamı dinliyorum neymiş o koltuğa çivilenip bir şeye odaklanmak şimdi hayatımı yaşıyorum sadece foruma binde bir bakıyorum.
- TimexLoRDs
- İskele Babası
Senin İçin hayırlısı olur kardeş
~Öñèmlí oLan yå$amak deqíldìr,ßa$armak hìç deqìldìr.Önemlì olan ìn§an kalmayi ßìlmèktír~
çarlarını bna devredermsin :?: :?:
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
İtemlerini sat gider ayak
Parasınıda ver
Şaka bir yana İKV'nin bir neferi daha eksiliyor. Üzüldüm. Umarım realde mutlu olursun. Hoşçakal. Olacaklar sensiz olsun. 
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
- raporsuzdely
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: İnception
Kusura bakma ama ben senin KIZ olduğuna pek inanamıyorum :?hallelujah yazdı:İtemlerini sat gider ayakParasınıda ver
Şaka bir yana İKV'nin bir neferi daha eksiliyor. Üzüldüm. Umarım realde mutlu olursun. Hoşçakal. Olacaklar sensiz olsun.
- raporsuzdely
- Sahaf Yardımcısı
Canını sıkma 10 gun sonra oyundasınPaTRoNxIIDarkII yazdı:S.a Arkadaslar İyi Forumlar Ben Oyunu Bırakıorum Charlarım Bellı PaTRoNxIIDarkII CazFiGxDark ve IxApoLLoxI ' Dır. Ben Arifcan Oyunu Bırakıyorum Ortagım Furkan Devam Ederse Orasını Bılmem Oyunun Tadı Tuzu Kaçtı.
[İleti düzenlenmiştir.]
ProtectorDragon
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
inanmıyorsan gel skype'ye. Kimseden korkmuyorum gayet de kızım.raporsuzdely yazdı:Kusura bakma ama ben senin KIZ olduğuna pek inanamıyorum :?hallelujah yazdı:İtemlerini sat gider ayakParasınıda ver
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Sen kızsın değilsin muhabbetlerine hiç girmesek?raporsuzdely yazdı:Kusura bakma ama ben senin KIZ olduğuna pek inanamıyorum :?hallelujah yazdı:İtemlerini sat gider ayakParasınıda ver
- raporsuzdely
- Sahaf Yardımcısı
Çağ öyle değiştiki ben skypedeki sesimi robota bile çeviriyorum hatta buna gülmekten oyun oynayamanlarda oldu skypede herşey orayla bitmiyor biri daha vardı böle arkadaşı yedi bitirdi skype sorun deelhallelujah yazdı:inanmıyorsan gel skype'ye. Kimseden korkmuyorum gayet de kızım.raporsuzdely yazdı:Kusura bakma ama ben senin KIZ olduğuna pek inanamıyorum :?hallelujah yazdı:İtemlerini sat gider ayakParasınıda ver