bi bakın wq

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
wildxbarbar341
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

bi bakın wq

Mesaj gönderen wildxbarbar341 »

Arkadaslar 2 haftadır gaffara grup arıyorum daha önce girmedigim için kimse almıyor.Bi adam karşıma çıkıp gel kardeşim sana gaffar keselim de ögren diye bişey demedi malesef .. c.tesi günü boş olan varsa yardımlarını bekliyorum :( her şeyin bi ilki vardır ! yardım edecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim :!:
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: bi bakın wq

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

wildxbarbar341 yazdı:Arkadaslar 2 haftadır gaffara grup arıyorum daha önce girmedigim için kimse almıyor.Bi adam karşıma çıkıp gel kardeşim sana gaffar keselim de ögren diye bişey demedi malesef .. c.tesi günü boş olan varsa yardımlarını bekliyorum :( her şeyin bi ilki vardır ! yardım edecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim :!:

bu oyunda herkes kendine bakar kardeş item için en yakınını bile satar oyunda soylular ve burjuva sınıfı var bölgeye giremeyen burjuva ezik züppe #@!? ama soylulara toz kondurmak yok nasıl olsa onları bilen bilir :D Adam Allah a küfür ediyor fotosunu koydum diyor ki beni bilen bilir photoshop bu ben öyle photoshop yapsaydım şu anda güzel bir grafik şirketinde çalışıyor olurdum :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön