Sesilin selamı var.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sesilleningrad
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sesilin selamı var.

Mesaj gönderen Sesilleningrad »

İlk önce Tüm meran halkına sevgilerimi ve saygılarımı belirtmek isterim

Uzun bir zaman önce aranızda bulunmama münasebet bu konuyu açıyorum. İkv dünyasının ilk neferlerinden olan beginilisionistin beta döneminden kullanıcısı olan ben sonra :D ...... neyse yahu . Keşke şu oyun +17 falan olsaydı hiç olmazsa Anaokulu anılarını burda çekmek zorunda kalmazdık ama olsun biliyorsunuz sevende bir ..... de , Sesil Adı altında bir çok şey başardığımıza inanıyorum , Yeri geldi hırsız damgası yedik ( bu çok sofistikeydi) yeri geldi küfür yedik ama asla çizgimi bozmadım ulaşmak isteyen eski arkadaşlar ulaşmasınlar zaten bundan sonra zati aramayının bundan sonra faydası olmaz :D :D :D :D .

Yeni yılın hepinize bol kazançlar ve reelde olsun sanalda olsun huzur ve mutluluklar Getirmesi dileğiyle
Sesil
Kholpashalixsesl
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Re: Sesilin selamı var.

Mesaj gönderen Viceroy »

ok by
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: Sesilin selamı var.

Mesaj gönderen haydegidelum »

Sesilleningrad yazdı:İlk önce Tüm meran halkına sevgilerimi ve saygılarımı belirtmek isterim

Uzun bir zaman önce aranızda bulunmama münasebet bu konuyu açıyorum. İkv dünyasının ilk neferlerinden olan beginilisionistin beta döneminden kullanıcısı olan ben sonra :D ...... neyse yahu . Keşke şu oyun +17 falan olsaydı hiç olmazsa Anaokulu anılarını burda çekmek zorunda kalmazdık ama olsun biliyorsunuz sevende bir ..... de , Sesil Adı altında bir çok şey başardığımıza inanıyorum , Yeri geldi hırsız damgası yedik ( bu çok sofistikeydi) yeri geldi küfür yedik ama asla çizgimi bozmadım ulaşmak isteyen eski arkadaşlar ulaşmasınlar zaten bundan sonra zati aramayının bundan sonra faydası olmaz :D :D :D :D .

Yeni yılın hepinize bol kazançlar ve reelde olsun sanalda olsun huzur ve mutluluklar Getirmesi dileğiyle
Sesil
Kholpashalixsesl
hatırladım seni .. :mrgreen:
Eyvallah :mrgreen:

“Genel Sohbet” sayfasına dön