Destek Çalışıyor
- SoldierKurt
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Lonca: yok
Destek Çalışıyor
Oyun masaüstü bilgisayarımda çalışıyor,laptopda ''İkv launcher geçerli bir win32 uygulaması değil'' hatası veriyor.Nasıl düzeltecem bu hatayı yardımcı olabilirmisiniz ? '' Bu mesajı destek takımına 1 hafta önce attım yıl oldu 2012 hala cevap bekliyorum : ) Tamam çok kişi atıyor destek e mesaj ama 1 haftadır bakılmıyorsa bu mesajıma cidden ayıp.Bu destek ekibi 1 kişi deilki,mesajlara 2 ay içinde cevap versin.Yalan mı ?
-
Voyant
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Destek Çalışıyor
Selamlar,
Aynı bu şekilde sorulan bir soru hatırlıyorum. Yaklaşık 1 hafta önce cevaplamıştım. Lütfen mail hesabınızı kontrol ediniz.
Aynı soruyu soran başka kullanıcı olma ihtimalinize karşılık, forum özel mesaj alanından bana destek sayfasında hedef gösterdiğiniz e-mail adresini gönderirseniz, cevaplanma durumunu kontrol edebilirim.
Aynı bu şekilde sorulan bir soru hatırlıyorum. Yaklaşık 1 hafta önce cevaplamıştım. Lütfen mail hesabınızı kontrol ediniz.
Aynı soruyu soran başka kullanıcı olma ihtimalinize karşılık, forum özel mesaj alanından bana destek sayfasında hedef gösterdiğiniz e-mail adresini gönderirseniz, cevaplanma durumunu kontrol edebilirim.
Onur GÜRSOY
SoldierKurt yazdı:Oyun masaüstü bilgisayarımda çalışıyor,laptopda ''İkv launcher geçerli bir win32 uygulaması değil'' hatası veriyor.Nasıl düzeltecem bu hatayı yardımcı olabilirmisiniz ? '' Bu mesajı destek takımına 1 hafta önce attım yıl oldu 2012 hala cevap bekliyorum : ) Tamam çok kişi atıyor destek e mesaj ama 1 haftadır bakılmıyorsa bu mesajıma cidden ayıp.Bu destek ekibi 1 kişi deilki,mesajlara 2 ay içinde cevap versin.Yalan mı ?
launcher.exe dosyasını sil
sonra launch_helper exe dosyasını çalıştır.
A R Z L O D O S
- SoldierKurt
- İskele Babası

ARZLODOS yazdı:SoldierKurt yazdı:Oyun masaüstü bilgisayarımda çalışıyor,laptopda ''İkv launcher geçerli bir win32 uygulaması değil'' hatası veriyor.Nasıl düzeltecem bu hatayı yardımcı olabilirmisiniz ? '' Bu mesajı destek takımına 1 hafta önce attım yıl oldu 2012 hala cevap bekliyorum : ) Tamam çok kişi atıyor destek e mesaj ama 1 haftadır bakılmıyorsa bu mesajıma cidden ayıp.Bu destek ekibi 1 kişi deilki,mesajlara 2 ay içinde cevap versin.Yalan mı ?
launcher.exe dosyasını sil
sonra launch_helper exe dosyasını çalıştır.
Olmadı aga aynı hata devam ediyor
- SoldierKurt
- İskele Babası

Voyant maillerimi kontrol ettim bende suan bütün ikv mailleri duruyo destek takımının ama bu soruma cevap verilmemiş hala kontrol ettim yani.Bu sorunumun çözülmesini istiyorum artık.Yeni bi konu açmak yada yeni bi form yollamak istemiyorum destek takımına ilgilenin artık lütfen !Sana özel mesaj attım mailimi bakarsan oraya o mailden ulaşabilirsin bana