TANIDIKLAR DOSTLAR eminönü acil bi durum bakın IxBaKtErYxI
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuvayi Milliye
TANIDIKLAR DOSTLAR eminönü acil bi durum bakın IxBaKtErYxI
arakdaşlar dün akşama doğru oyuna girdim arzlar bana vuramıyor ben vuruyorum gm aradım nedenini sormak için bi anda gm kaplan belirdi sonra bağlantım kesildi hesap bloklanmış nasıl iş bu genel etkileşimde yazdım rehber takımı forum görevlisi dahil herkezsabah güncellemesi ile gelicek dediler fakat gelmedi o acil yardımcı olun o çardaki emek paha biçilimez vede daha yeni plus paket yükledim ...
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TANIDIKLAR DOSTLAR eminönü acil bi durum bakın IxBaKtErY
Merhaba,
Söz konusu hata oyuncu tarafından gerçekleştirilebilecek bir durum olmayıp sunucu kaynaklı olmaktadır. Bu hataya maruz kalan oyuncu farklı hatalara sebebiyet vermemesi veya bu durumu çıkarları doğrultusunda kullanmaması için sunucuya erişimi bir gün süre ile yasaklanmaktadır. Bir sonraki gün sunucu güncellemesinin ardından söz konusu hata ortadan kalkmaktadır.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
Söz konusu hata oyuncu tarafından gerçekleştirilebilecek bir durum olmayıp sunucu kaynaklı olmaktadır. Bu hataya maruz kalan oyuncu farklı hatalara sebebiyet vermemesi veya bu durumu çıkarları doğrultusunda kullanmaması için sunucuya erişimi bir gün süre ile yasaklanmaktadır. Bir sonraki gün sunucu güncellemesinin ardından söz konusu hata ortadan kalkmaktadır.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Aldığın ceza 1 günlüktür.Cezayı aldığın saat kaç ise o vakitte karakterin açılır.Sistem 1 gün olarak algılar yani saat 12:32 de ban yemiş iseniz diğer gün saat 12:32 de karakteriniz açılır. İyi oyunlar
Merhabalar,
Cezanız kaldırılmıştır.
Bilginize
Cezanız kaldırılmıştır.
Bilginize