!..Bu Hırsızlık Dedikoduları Canımı Sıkıyor..!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
!..Bu Hırsızlık Dedikoduları Canımı Sıkıyor..!
Ben Bu zamana kadar kimsenin itemine yada çarına göz koymadım.(Semerkandxnilay) diye bir kişi bölgeden Yenisahraemrah hırsızdır diye konuşuyormuş.Benim Leyazqülüm diye çarı caldığımı sölüyor.Leyazqülüm diye çar kullanan kişi öz abim olmasada abi gözüyle bakıyorum.Geçen sivriadada Semerkandxnilay ın yanında Leyazqülüm vardı .ve kimse benim çarımı çalmadı .onlar benim kardeşlerim dedi.Ama Hala bana hırsız diyorsa .yüzleştiririm Engin abiyle . Saygılarla (Yenisahraemrah)
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Re: !..Bu Hırsızlık Dedikoduları Canımı Sıkıyor..!
Yaw olum sen ona ne bakıyosun ki? kendisi senn çarı çaldı hatta geçenlerde benim kardeşim yapmışsa bilmem bundan sonra çarda ben varım kardeşim yok dedi şimdi gündeme gelmek için iftira atıyo Allaha Şükür Kimsenin 5 kuruşluk malına tenezzül etmedim vede etmem Çünkü benim inançlarım O tür davranışları Günah olarak kabul etmektedir..
Leyazqülüm (yani oyundaki en harbi kişilerden biri) kendisi bizzat çarı emanet etmiştir bana hee bide o nilay istediği kadar iftira atsın sanki leyazı benden iyi tanıyo sadece isim bilmekle olmuyo
Soyadını biliyormusun ?
Yaşadığı Yeri biliyormusun ?
Kaç Yaşında oldunu biliyormusun ?
Kaç Çarı oldunu biliyormusun ?
Bu sunucuya Niye geldini Biliyomusun ?
Ne zamandan Beri Oynadığını Biliyormusun ?
En Güvendiği ve En sevdiği kişileri biliyormusun ?
Sadece bunlara Cevap versin Veremiyosa eğer sesini kesip lütfen gündeme gelebilmek için iftira atmaya çalışmasın
Batmışsın Çamura Üstümü Kirletmeye Çalışırsın.. Ama Çamurda Debelenirken O Hırsla Gözlerin Körermiş Benim Önümde Duvar Var O çamurun Beni Etkilemez..
Leyazqülüm (yani oyundaki en harbi kişilerden biri) kendisi bizzat çarı emanet etmiştir bana hee bide o nilay istediği kadar iftira atsın sanki leyazı benden iyi tanıyo sadece isim bilmekle olmuyo
Soyadını biliyormusun ?
Yaşadığı Yeri biliyormusun ?
Kaç Yaşında oldunu biliyormusun ?
Kaç Çarı oldunu biliyormusun ?
Bu sunucuya Niye geldini Biliyomusun ?
Ne zamandan Beri Oynadığını Biliyormusun ?
En Güvendiği ve En sevdiği kişileri biliyormusun ?
Sadece bunlara Cevap versin Veremiyosa eğer sesini kesip lütfen gündeme gelebilmek için iftira atmaya çalışmasın
Batmışsın Çamura Üstümü Kirletmeye Çalışırsın.. Ama Çamurda Debelenirken O Hırsla Gözlerin Körermiş Benim Önümde Duvar Var O çamurun Beni Etkilemez..
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Re: !..Bu Hırsızlık Dedikoduları Canımı Sıkıyor..!
Yha geçen Engin Abi Adada Açıkladı.Cik Cik ötüyo . ama onu susturacam