Böyle bi hata ve pişkinlik olamaz bence arkadaşlar ben oyuna girdim arzlar bana dalamıyor ben vurabiliyorum gm aradım bi anda GM KAPTAN belirdi vede olayı anlatmaya çalıştım oyun beni attı vede hesabım bloklandı sen beni dinlemeden çarımı bloklamaya hakkın varmı olabilirmi böyle birşey ya o çarda milyarlık akçe parası ve paha biçilemez bi emek var yazıktır günahtır ayıp. HATANANIN DÜZELTİLMESİNİ BEKLİYORUM ACİL..... biraz empati EMİNÖNÜ:
IxBaKtErYxI
OYUN HATASI hesabım bloklandı gm acil buraya bakın....
-
IxBaKtErYxI
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuvayi Milliye
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Re: OYUN HATASI hesabım bloklandı gm acil buraya bakın....
Yarın sabah güncellemesi ile açılır
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
YasinKocamanca yazdı:Yarın sabah güncellemesi ile açılır
Aynen
Merhabalar,
Yaşadığınız problem sizden kaynaklanmadığı için, hesabınız 1 gün bloke edilmiştir. Yarın sabah oyun güncellemesi ile hesabınız açılacaktır.
Bilginize.
Yaşadığınız problem sizden kaynaklanmadığı için, hesabınız 1 gün bloke edilmiştir. Yarın sabah oyun güncellemesi ile hesabınız açılacaktır.
Bilginize.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Söz konusu hata oyuncu tarafından gerçekleştirilebilecek bir durum olmayıp sunucu kaynaklı olmaktadır. Bu hataya maruz kalan oyuncu farklı hatalara sebebiyet vermemesi veya bu durumu çıkarları doğrultusunda kullanmaması için sunucuya erişimi bir gün süre ile yasaklanmaktadır. Bir sonraki gün sunucu güncellemesinin ardından söz konusu hata ortadan kalkmaktadır.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
Söz konusu hata oyuncu tarafından gerçekleştirilebilecek bir durum olmayıp sunucu kaynaklı olmaktadır. Bu hataya maruz kalan oyuncu farklı hatalara sebebiyet vermemesi veya bu durumu çıkarları doğrultusunda kullanmaması için sunucuya erişimi bir gün süre ile yasaklanmaktadır. Bir sonraki gün sunucu güncellemesinin ardından söz konusu hata ortadan kalkmaktadır.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhabalar ;
Evet güncellemeden sonra açılacaktır ama haber verseymiş [GM] neden ve ne kadar süre ßanladığını daha bi iyi olurmuşmuş .
Neyse Sağlık olsun
İyi Forumlar
Evet güncellemeden sonra açılacaktır ama haber verseymiş [GM] neden ve ne kadar süre ßanladığını daha bi iyi olurmuşmuş .
Neyse Sağlık olsun
İyi Forumlar
IxBaKtErYxI yazdı:Böyle bi hata ve pişkinlik olamaz bence arkadaşlar ben oyuna girdim arzlar bana dalamıyor ben vurabiliyorum gm aradım bi anda GM KAPTAN belirdi vede olayı anlatmaya çalıştım oyun beni attı vede hesabım bloklandı sen beni dinlemeden çarımı bloklamaya hakkın varmı olabilirmi böyle birşey ya o çarda milyarlık akçe parası ve paha biçilemez bi emek var yazıktır günahtır ayıp. HATANANIN DÜZELTİLMESİNİ BEKLİYORUM ACİL..... biraz empati EMİNÖNÜ:
IxBaKtErYxI
Hemen panik neden yapıyonki bu istemde çakışmadan meydasna gelen bir hata bu senin elinde olan bir şey olmadığı için Sistem sabah 06:10 aralrında kapatıp açılma yapıyor o esnada bloke olan hesabın açılıyor.
Benim başımada çok geldi ama ben blok olmadım nedeni ise kimse görmedi çünkü sikayet eden olmayınca blok atmıyorlar.
Gmde demekki haksız kazanç elde etmyesin diye iye niyetli bloklamış. Bir başkası bunu kendi adına kullanıyor diye şikayet ederlerse Bloklanma çok uzun sürüyor.
Düzelir açılmasa itiraz hakkını kullanırsın.
A R Z L O D O S