Vesselam uzun lafın kısası eklenti paketleri geldikçe oyundaki lag artıyor.Bunun bi hal çaresine bakmak gereklidir diye düşünüyorum....
OyunDaki LaG^^^^
- ChoosensxHaiN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
OyunDaki LaG^^^^
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Oyunda çok fazla lag olması nedeniyle bir konu açmak istedim.39 zamanında lag diye bir kavram neredeyse yoktu.Hafiften bi olurdu daha da olmazdı.49 geldi lag olayı çok oldu kadim geldi daha fazlalaştı migrat sığınak geldi Biraz daha arttı derken en sonunda patlama yaşandı ve Çemberli taş bölgesinin gelmesiyle gözümüzü lagdan açamaz olduk.Yani kısacası oyuna her bi eklenti paketi geldikçe oyun dahada ağırlaşıyor ve makinalarda kasmaya neden oluyor...Benm makinamda önceden 3 4 tane explorer sayfası skypee media player ve gom player açık ve ikv oynardım hafif kasma dahi olmazdı..Hatta oyuna simge durumuna getirip kızla konuşurdum ben bi oyun bi facebook
Fakat şimdi ise sadece media player açık makina ölücem diye bağırıyor.
Vesselam uzun lafın kısası eklenti paketleri geldikçe oyundaki lag artıyor.Bunun bi hal çaresine bakmak gereklidir diye düşünüyorum....
ChoosensxHaiNx
Xdirtyx
Xdirtyx
Re: OyunDaki LaG^^^^
Gereklidir tabi ama nasıl olacak, işte sorun bu. İnternetimiz yavaş, oyunumuz nasıl hızlı olsun? :?
- ChoosensxHaiN
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Senn netin yavaş sorun yaşıyosunda bnm netm yavaş deil sorun yaşıyorumD:D senn netinden kaynaklanan bir durum konuşmuyoruz kardeşim oyun genelinikonuşuyoruz^^
ChoosensxHaiNx
Xdirtyx
Xdirtyx
"İnternetimiz" derken kendi İnternet hattımdan bahsetmedim, dünyanın en yavaş İnternetlerinden biri de Türkiye'de, bunu kastettim.ChoosensxHaiN yazdı:Senn netin yavaş sorun yaşıyosunda bnm netm yavaş deil sorun yaşıyorumD:D senn netinden kaynaklanan bir durum konuşmuyoruz kardeşim oyun genelinikonuşuyoruz^^
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
oyunda çok fazla lağ war özellikle yöneticiler giriş yaptıkları sırada çok fena kasıyor oyun daha geniş olması lazım buna bi çözüm gerekli arkdaşlar böle oyuun oynamamız imkanzı
- jakups90
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Güzel bir konuya değinmişsin Gm girdiği zaman oyun felç oluyor ve grup bölgesinde olan birçok arkadaş mağdur oluyor bunun önüne geçilmeli diye düşünüyorum
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Oyuncuların o kadar parası emdiler.O kadar para karşılığında halen serverlarını genişletemiyorlarsa bu onların ayıpları.
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Sunucu bilgisayarları kaldırmıyor oyunu, geliştirmeleri lazım
- KarizmaSavasci
- Sahaf Yardımcısı
oyundaki en büyük lag sensin..
Ben Hep Gitmişimdir..Kiminin Hoşuna Kiminin Zoruna...